Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 677
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Newton załapał się dziś na urodzinowe ciacho jednego z wolontariuszy, ale nie był nim zainteresowany, ważniejsze dla niego było obdarowanie gwałtownym, mokrym buziakiem wszystkich obecnych;):evil_lol:

Mówiłam już, że uwielbiam tego psa?:lol:

Posted

Wiemy San, wiemy, że to Twój prymusik i wcale się nie dziwimy :)
Wszystkiego najlepszego dla Wolontariusza! (nie wiem którego, ale to nie zmienia faktu, że życzę Mu STO LAT W ZDROWIU I SZCZĘŚCIU! :) )

Założyłam wątki Smykowi i Sarze. Jeszcze dziś postaram się zrobić Allegro.

Posted

[quote name='Macho']Taaak :) Newton to jest agent :) najpierw wpada...udaje ze chce ciastko a jak sie schyli zeby mu dac kawalek to caluje... :lol:

no to prawdziwy agent od zalizywania ;)

Posted

Dawno nie odwiedzałam dogo i dziś z nadzieją zaglądam do Newtonka i nic..
San chciałabym mieć taki banerek jak Ty, bo Maciuś z mojego banerka znalazł już domek..Jak mam to zrobić?

Posted

Asia_M napisał(a):
San, nie będziesz zazdrosna jak Newton pójdzie do jakiejś innej niewiasty? :cool3:

Jeśli ta niewiasta będzie go godna (a innej go nie oddamy;)), to będę się cieszyć jego szczęściem... Bardzo,bardzo chcę, żeby był szczęśliwy...

Jestem wściekła, że sama nie mogę go wziąć:(

A tymczasem w górę Newtonku! Niech Cię ta niewiasta wreszcie zobaczy!:lol:

Posted

San ja chyba jestem jakaś niedorozwinięta, bo motam się z banerkiem na wszystkie strony i nie mogę usunąć Maćka i wstawić Newtonka :oops:

Posted

Tania,ja mam w polu podpisu wpisane tak:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32643"]

To jest pierwsza część,drugą Ci podam w kolejnym poście,bo jak to podaję razem to mi się wyświetla banner. Musisz skopiować to Ci podałam tu i to co będzie w kolejnym poście do swojego podpisu. Wiem,że trochę to mętnie tłumaczę,ale sama nie jestem geniuszem w tych sprawach;)