San_(jagodowa:) Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 ewatr napisał(a):żaden paskud :mad: Ciocia tak o nim pieszczotliwie mówi rozumiem ;) ? No pewnie,przecież to moje ukochane dziecko;) Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 San_(jagodowa:) napisał(a):No pewnie,przecież to moje ukochane dziecko;) a czy paskud:loveu: jest wystawiany na allegro ? może by pomogło :oops: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 ewatr napisał(a):a czy paskud:loveu: jest wystawiany na allegro ? może by pomogło :oops: Był,a czy jest to zapytam Israela;) Quote
ewatr Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 na adopcjach.ogr.był ogladany 709 razy i nic :shake: :placz: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 ewatr napisał(a):na adopcjach.ogr.był ogladany 709 razy i nic :shake: :placz: Widocznie jeszcze nie zobaczył go TEN człowiek. Ale kiedy go zobaczy...?:-( Quote
San_(jagodowa:) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 To my się jeszcze przypomnimy jak wyglądamy:) "Jak te kobiety mnie kochają...":lol: Newton życzy wszystkim cioteczkom wesołych świąt!:loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 dziekujemy bardzo za życzenia :loveu: to ja choineczke dla "Paskuda - Cuda" nam wirtualna ;) a ja sie jeszcze przypomne co z allegro ? pytałaś ?:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Oto wznowiona aukcja Newtona: http://allegro.pl/show_item.php?item=152462529 Quote
San_(jagodowa:) Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Podzieliłyśmy się dziś opłatkiem z Newtonem, który jednak nie przejął się w ogóle powagą chwili, skakał wokół nas i na nas ,a opłatek wypluł:mad::lol: Następnie poleciał w dal w jakiejś sobie tylko znanej sprawie,a my wołałyśmy za nim,że życzymy mu domu i żeby już nigdy nie był chory...:lol: Quote
israel Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [SIZE=4] ====================================== Z okazji Bożego Narodzenia, [SIZE=4] Składam Wam serdeczne życzenia. [SIZE=4] Niech Wam święta miłe będą, [SIZE=4] Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. [SIZE=4] Z wigilią tuż po zmroku, [SIZE=4] I w radosnym Nowym Roku [SIZE=4]====================================== Quote
ewatr Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 oby tym razem sie przystojniakowi udało !!! z tym domem !!! Quote
ewatr Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 jeszcze w starym roku ....................do góry !!! Quote
San_(jagodowa:) Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Podnoszę moje dziecko:lol: Quote
Asia_M Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 San, właśnie zauważyłam że Newton to Twój PUPILASZCZEK :lol: He he :) Cudny, przecudny psiak, ma taką mordeczkę fajną, że człowiek od razu się uśmiecha :) Newtonku, w Nowym Roku dużo zdrowia i kochającego Właściciela życzę!!! :loveu: :multi: Quote
San_(jagodowa:) Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Asia_M napisał(a):San, właśnie zauważyłam że Newton to Twój PUPILASZCZEK :lol: He he :) Cudny, przecudny psiak, ma taką mordeczkę fajną, że człowiek od razu się uśmiecha :) Newtonku, w Nowym Roku dużo zdrowia i kochającego Właściciela życzę!!! :loveu: :multi: :oops: Przekażę mu życzonka:lol: Quote
tania Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 San ode mnie też przekaż życzenia i buziaczki Quote
San_(jagodowa:) Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Przekażę wszystkie życzenia:) Quote
Recommended Posts