San_(jagodowa:) Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Newtek chce do domku...:-( Quote
jnk Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 San_(jagodowa), w sprawie Newtona mogę tylko doradzić to, co w przypadku Maxa. Pisz na priv tam, gdzie masz pisać (już Ty wiesz, o kim mówię :cool3: ) i daj znać, czy coś się ruszyło w sprawie psiaków. Trzymam kciuki! Quote
San_(jagodowa:) Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Kiedy się wejdzie do kojca Newtona,ten psiak usiłuje człowiekowi wskoczyć na głowę, dosłownie:evil_lol: On bywa zdystansowany w stosunku do kogoś, kogo nie zna, ale kiedy już pozna potrafi pokochać na zabój. Przypominamy się i przy okazji sprawdzamy,czy umiemy już wstawiać zdjęcia :razz: Quote
ewatr Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='San_(jagodowa:)'] Przypominamy się i przy okazji sprawdzamy,czy umiemy już wstawiać zdjęcia :razz: pięknie umiecie wstawiać zdjęcia brawo :klacz: skorzystałam z zaproszenia i jestem ;) u Newtona Quote
San_(jagodowa:) Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Ewatr , pięknie witamy:lol: Quote
Amanita Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Newton przejdź się na 1! Taki piękny pies i nadal bez domu:shake: Quote
jnk Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 San_(jagodowa), udało Ci się porozmawiać na temat Newtona? Jest jakaś szansa na adopcję? Quote
ewatr Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jnk napisał(a):San_(jagodowa), udało Ci się porozmawiać na temat Newtona? Jest jakaś szansa na adopcję? " kroi " sie jakis domek ? :crazyeye: Quote
San_(jagodowa:) Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Będziemy szukać,jeśli nie w Polsce,to może za granicą znajdzie się dla niego dom i kochające serca...? Jak coś będę wiedzieć to dam znać:) Quote
pajunia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 http://www.polnischehundeinnot.de/sites/seite1_gross_4.html na inne strony w weekend powkladam. Quote
ewatr Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a to widzę jaśnie Newton :loveu: się być może daleko szykuje :eviltong: kciuki trzymam :thumbs: Quote
pajunia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jeszcze sie nic nie szykuje, na razie tylko u mnie na strone wkleilam, ale czasami to dlugo moze potrwac,a czasami w ogole sie nie uda. Niestety.:placz: Ale badzmy dobrej mysli i duzo fluidow poprosze: Quote
San_(jagodowa:) Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 [LEFT]Pajuniu, DZIęKUJEMY :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Trzymamy kciuki bardzo bardzo mocno!!!:lol: [/LEFT] Quote
Amanita Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No to ja już wysyłam swoje pozytywne fluidy;) Piękny jesteś Newtonku i mam nadzieję, że szybko znajdziesz swoje miejsce na ziemi. Quote
loa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 http://www.blueofblues.fora.pl/viewtopic.php?p=163#163 Newto jako pierwszy na nowym forum :) Quote
loa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Sorki Sun, mała wpadka z tekstem :oops:, wkleiłam ten który miał iść na allegro. W ogóle ma już tam swoje konto? Quote
loa Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Oczywiście San nie Sun :eviltong:ja dziś mam wpadke za wpadką Quote
ewatr Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 to przesyłam dużo dobrych fluidów żeby tylko coś pomogły :lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 loa napisał(a):Oczywiście San nie Sun :eviltong:ja dziś mam wpadke za wpadką No no no:mad: ;) Newtonek był już raz wystawiony, właśnie zagościł na allegro jeszcze raz ze zmienionym tekstem: http://allegro.pl/show_item.php?item=141306728 Kuzynko Ioa:lol:,dziękuję za tekścik :loveu: i za pokazywanie Newtona na innych forach:Rose: Quote
Recommended Posts