rita60 Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Znam te szorstkie dziewczynki...robiłam im ogłoszenia:roll: dusje jak to nie wiadomo co z ta druga szorstką ? Quote
dusje Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='rita60']Znam te szorstkie dziewczynki...robiłam im ogłoszenia:roll: dusje jak to nie wiadomo co z ta druga szorstką ? Nie ma jej w schronie.Moze Tola wie cos wiecej. Najbardziej aktualne zdjecie szorsteczki, a obok niej ta maluchna, ktora biore pod swoja opieke EDIT: teraz sie blizej przyjrzalam i juz sama nie wiem, czy to ta szorstka czy inna :roll: No niewazne, jesli inna to w takim razie sa 2 w potrzebie Quote
an-na Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby je wyciągnąć stamtąd. Przerażają mnie wybiegi z taką ilością psiaków :(. Czy wszystkie cioteczki wyrażają zgodę? Quote
Igam Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja jak najbardziej. Jak będzie więcej informacji o niej to najlepiej założyć nowy wątek. Jak pisałam 10 pln deklaracji ode mnie na sunię Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Wprawdzie jeszcze nie wiadomo, czy sierota ma szanse na wyjscie na wolnosc :lol: ale poprosilam Tole, najlepiej zorientowana w psiakach z tego schroniska o zajrzenie tutaj i podpowiedz, czy to ta sama sunia na obu fotach.Mnie sie wydaje,ze to 2 rozne sunieczki bo jedna z nich ma 1-kolorowy lepek, a ta od blizniaczek - wielokolorowy. W kazdym badz razie wielkie dzieki, babeczki za chec pomocy :lol: Quote
Tola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dziewczyny - wreszcie tu dotarłam; bardzo dziękuje Wam wszystkim za chęć pomocy:loveu: Ale nie mam dobrych wiesci - własnie wróciłam ze schronu - u nas leje, wiec zdjęc mało, ale zajrzałam do boksu szorstkiej no i są nadal obie siostry Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
rita60 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Biedne szorstkie mordeczki:-(i wszystkie pozostałe..... Quote
Tola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Juz wiem wszystko - dusje - moje niedopatrzenie:oops: Wyrazy uznania za spostrzegawczość! Ta sunia jest niepodobna , bo to druda z sióstr - ta z jasną głową. One dla mnie są tak podobne, ze na zamojską stronę wrzuciłam tylko zdjęcia Figi - juz poprawiam. A teraz zdjecia juz obu dziewczyn: Fanta Uploaded with ImageShack.us Figa Quote
Tola Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 A tu dziewczyny jeszcze szczeniaki w boksie otwartym Figa Uploaded with ImageShack.us Fanta Quote
Owieczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Bosszzzzz :( A to małe czarne jak patrzy.... :placz::placz::placz: Quote
dusje Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Tola,dziekuje bardzo.Dobrze,ze sa jednak obie siostry, ufffff. Przyznam,ze juz sie sama zakrecilam :evil_lol: Alez zmokniete te wszystkie psiaki :-( Bidy,serce peka :-( Quote
rita60 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 Na poprawę humorku -pościelówa z Romeo :)) ! Romeo pozwala sie juz glaskac dwoma rękami, drapusianie sprawia mu przyjemność. Rano wskakuje do łóżka i podszczypuje nas po rękach.... najbezpieczniej czuje sie w sypialni pwenie dlatego ze tam wszyscy sa na swoich miejscach i nie wychodza ,nie wchodzą... Zanosi nam do łóżka różne ,,trofea,, np. suche bułki, dowody rej samochodów :) Teraz skupiamy sie nad ponownym spuszczeniem go ze smyczy, bo jemu ruch jest bardzo potrzebny,nie tylko w sensie fizycznym ale i psychicznym. Musimy zrobić wszystko aby było maksymalnie bezpiecznie, bo sploszyc go moze wszystko. W poniedziałek przyjadą nasi znajomi z Łodzi bardziej doświadczeni w sprawach zwierzaczków lekliwych i poobserwują Romcia z daleka jak sie zachowuje. Wieeelką pomoca w pokonywaniu jego lęków jest nasz goldi... taka psia niania:-) Pozdrawiamy bardzo serdecznie!!!!! [IMG]http://i55.tinypic.com/21enmeb.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/iz6nwj.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/5uk6l2.jpg[/IMG] Quote
rita60 Posted July 7, 2011 Author Posted July 7, 2011 [IMG]http://i53.tinypic.com/261dh0x.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/72ym11.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/302nlzd.jpg[/IMG] Quote
wire fox Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Piękna relacja ! SERCE ROSNIE !! Bardzo się cieszę szczęściem Erdelka ! Quote
terierfanka Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 :) :) :) humor na cały dzień mi się poprawił Quote
olalolaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Jaki on jest piękny.. i właśnie w pościeli jest miejsce takiego psa! Nie w kojcu z kupami.. Quote
Olga7 Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Cieszy bardzo szczęscie obu pięknych chłopaków i szczesliwe domy dla nich. Gdyby tak jeszcze ten duży Tokaj ze schronu od olalolaa znalazl choć troche tak dobry dom jak te dwa erdelki ...Jest jakaś nadzieja może na niedlugi dom i co slychac u Tokaja Olu ,jesli można podpytać nieco .. Quote
olalolaa Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Tokaj już dawno pojechał do Niemiec, niestety tylko tyle wiem. Quote
dusje Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zapytam nieskromnie.... bo czas nagli: czy te siostrzyczki moga liczyc na Wasza pomoc? :oops: Quote
an-na Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Na moją na pewno, ale z racji odległości mogę być obecna tylko internetowo. Myślę, że reszta cioteczek zgodzi się na przekazanie pozostałych środków na wyciągnięcie dziewczyn ze schronu. Ja ze swojej strony deklaruję 30 zł stałej. Załóżcie wątek psinkom no i trza działać :) Quote
dusje Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Dziekuje slicznie w imieniu siostrzyczek :lol: Prosba o zalozenie watku dla nich juz wyslana do Zamoscia :cool3: Quote
teresz10 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 TOMUŚ - SYNUŚ ma sie coraz lepiej , dzwoniłam i pytałam czy wszystko ok - podobno robi ogromne postępy - przede wszystkim sypia juz spokojnym snem, zdarza mu sie spac mimo jakiegoś hałasu wokół... odszczekał obcemu psu który zaszczekał bedąc w odwiedzinach na sasiedniej posesji...byli zachwyceni ze usłyszeli jego szczekanie... no i ganiał sie ze swoim panem - zabrał mu kapcia i chodu... chce sie bawić, najedzony, wyspany , wygłaskany, wyprzytulany i w koncu bardzo kochany... powiedzieli ze odkąd Tom jest - mówią ciszej i spokojniej by sie Tomuś nie denerwował - syńcio... Quote
rita60 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 No to dobre wieści......cieszę sie bardzo.tak bym chciała aby chłopaki byli szczęsliwi i spokojni..... Quote
Recommended Posts