Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rita60']Znam te szorstkie dziewczynki...robiłam im ogłoszenia:roll:
dusje jak to nie wiadomo co z ta druga szorstką ?

Nie ma jej w schronie.Moze Tola wie cos wiecej.

Najbardziej aktualne zdjecie szorsteczki, a obok niej ta maluchna, ktora biore pod swoja opieke

EDIT: teraz sie blizej przyjrzalam i juz sama nie wiem, czy to ta szorstka czy inna :roll: No niewazne, jesli inna to w takim razie sa 2 w potrzebie

Posted

Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby je wyciągnąć stamtąd. Przerażają mnie wybiegi z taką ilością psiaków :(. Czy wszystkie cioteczki wyrażają zgodę?

Posted

Ja jak najbardziej. Jak będzie więcej informacji o niej to najlepiej założyć nowy wątek.
Jak pisałam 10 pln deklaracji ode mnie na sunię

Posted

Wprawdzie jeszcze nie wiadomo, czy sierota ma szanse na wyjscie na wolnosc :lol: ale poprosilam Tole, najlepiej zorientowana w psiakach z tego schroniska o zajrzenie tutaj i podpowiedz, czy to ta sama sunia na obu fotach.Mnie sie wydaje,ze to 2 rozne sunieczki bo jedna z nich ma 1-kolorowy lepek, a ta od blizniaczek - wielokolorowy.
W kazdym badz razie wielkie dzieki, babeczki za chec pomocy :lol:

Posted

Juz wiem wszystko - dusje - moje niedopatrzenie:oops:
Wyrazy uznania za spostrzegawczość!
Ta sunia jest niepodobna , bo to druda z sióstr - ta z jasną głową.
One dla mnie są tak podobne, ze na zamojską stronę wrzuciłam tylko zdjęcia Figi - juz poprawiam.
A teraz zdjecia juz obu dziewczyn:
Fanta

Uploaded with ImageShack.us

Figa

Posted

Tola,dziekuje bardzo.Dobrze,ze sa jednak obie siostry, ufffff. Przyznam,ze juz sie sama zakrecilam :evil_lol: Alez zmokniete te wszystkie psiaki :-( Bidy,serce peka :-(

Posted

Na poprawę humorku -pościelówa z Romeo :)) !

Romeo pozwala sie juz glaskac dwoma rękami, drapusianie sprawia mu
przyjemność. Rano wskakuje do łóżka i podszczypuje nas po rękach....
najbezpieczniej czuje sie w sypialni pwenie dlatego ze tam wszyscy sa
na swoich miejscach i nie wychodza ,nie wchodzą...
Zanosi nam do łóżka różne ,,trofea,, np. suche bułki, dowody rej
samochodów :)

Teraz skupiamy sie nad ponownym spuszczeniem go ze smyczy, bo jemu
ruch jest bardzo potrzebny,nie tylko w sensie fizycznym ale i
psychicznym. Musimy zrobić wszystko aby było maksymalnie bezpiecznie,
bo sploszyc go moze wszystko.

W poniedziałek przyjadą nasi znajomi z Łodzi bardziej doświadczeni w
sprawach zwierzaczków lekliwych i poobserwują Romcia z daleka jak sie
zachowuje.

Wieeelką pomoca w pokonywaniu jego lęków jest nasz goldi... taka psia
niania:-)

Pozdrawiamy bardzo serdecznie!!!!!

[IMG]http://i55.tinypic.com/21enmeb.jpg[/IMG]

[IMG]http://i55.tinypic.com/iz6nwj.jpg[/IMG]

[IMG]http://i53.tinypic.com/5uk6l2.jpg[/IMG]

Posted

Cieszy bardzo szczęscie obu pięknych chłopaków i szczesliwe domy dla nich. Gdyby tak jeszcze ten duży Tokaj ze schronu od olalolaa znalazl choć troche tak dobry dom jak te dwa erdelki ...Jest jakaś nadzieja może na niedlugi dom i co slychac u Tokaja Olu ,jesli można podpytać nieco ..

Posted

Na moją na pewno, ale z racji odległości mogę być obecna tylko internetowo. Myślę, że reszta cioteczek zgodzi się na przekazanie pozostałych środków na wyciągnięcie dziewczyn ze schronu. Ja ze swojej strony deklaruję 30 zł stałej. Załóżcie wątek psinkom no i trza działać :)

Posted

TOMUŚ - SYNUŚ ma sie coraz lepiej , dzwoniłam i pytałam czy wszystko ok - podobno robi ogromne postępy - przede wszystkim sypia juz spokojnym snem, zdarza mu sie spac mimo jakiegoś hałasu wokół...

odszczekał obcemu psu który zaszczekał bedąc w odwiedzinach na sasiedniej posesji...byli zachwyceni ze usłyszeli jego szczekanie...

no i ganiał sie ze swoim panem - zabrał mu kapcia i chodu...

chce sie bawić, najedzony, wyspany , wygłaskany, wyprzytulany i w koncu bardzo kochany...

powiedzieli ze odkąd Tom jest - mówią ciszej i spokojniej by sie Tomuś nie denerwował - syńcio...