Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KateKermit napisał(a):
hej. własnie mojemu TŻ odpadła stała deklaracja, więc myślę, że nie będzie miał nic przeciwko jak mu automatycznie przekieruję tutaj :D ale! pierwsza wpłata będzie dopiero początkiem czerwca! jeśli przyjmujecie deklarację proszę o pełne dane przelewowe na priv :)

Dzieki...i buziaki dla Was:buzi:zaraz wysle PW. Napisz jeszcze jaka kwota i czy to deklaracja jednorazowa,czy miesieczna.

• Replies 448
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

an-na napisał(a):
Czary mary zadziałały i doszła deklaracja stała od wire fox - 30zł. Dziękujemy:loveu:

Czary zawsze działają !!!
Dusje wie coś o tym :)!

Posted

kameralna napisał(a):
Ja też dorzucę grosiki. Na razie wpłata jednorazowa. Kto podeśle numer konta?

Zaraz podesle no i tradycyjnie całus dla cioteczki:buzi:

Posted

Tokaj znalazł domek w Niemczech - wiem tyle ze strony schroniska. Bardzo mi szkoda, bo miałam już zacząć szukać osoby do wizyty dla niego.. miałby fantastyczny dom pod Inowrocławiem, pani się w nim zakochała. To ta sama co pisałam wcześniej.. podesłałam chłopaków, zobaczymy..

Posted

olalolaa napisał(a):
Tokaj znalazł domek w Niemczech - wiem tyle ze strony schroniska. Bardzo mi szkoda, bo miałam już zacząć szukać osoby do wizyty dla niego.. miałby fantastyczny dom pod Inowrocławiem, pani się w nim zakochała. To ta sama co pisałam wcześniej.. podesłałam chłopaków, zobaczymy..

Szkoda:roll:mam nadzieje,ze to dobry domek...

Posted

idusiek napisał(a):
wrzuciłam chłopaków na fejsa, ktos zrobił im wydarzenie?

Staram się być na bieżąco - wydaje mi się, że nikt nie robił. Nie chciałyśmy ich przed kastracją specjalnie reklamować z wiadomych powodów.

Posted

kameralna napisał(a):
Wpłata na erdelki przelana. Na razie 10 zł :)

KateKermit napisał(a):
no oczywiście, że stała cioteczki - 20 złociszy co miesiąc :-) pierwsza wpłata na samym początku czerwca :-) nie zapomnijcie przesłać konta na prv ;-) pozdro

Dzieki cioteczki:buzi::buzi: