Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nela napisał(a):
Hihihihihi
WINKO JUZ KUPIONE !!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:
5 butelek chyba wystarczy na rozgrzewke co????? :evil_lol: :cool3: :loveu:
A mozna mnie rozpoznac po "KROWIE NA SMYCZY" - rasa normandzka z tego co tu mowia hihihihihi
no i Olga z Zoé tez bedzie !!!!!!!
(bo tu widze ze wiecej jest stafffikowcow niz amstaffiakow - a ja z tej drugiej rodziny - mam nadzieje ze to nikomu nie przeszkadza !!!)
Pozdrawiam !!!!

Czy ta degustacja win odbędzie się przed, w trakcie czy po wystawianiu??? :evil_lol:

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
Strumyk , a nie ma mozliwosci zeby ktos wystawil Ci lindki?

ano niestety nie mam nikogo :roll:
Kurcze strasznie beznadziejna sprawa ze na ostatnia chwile okazuje sie ze brzydko mowiac ... dooopa:shake:

dokladnie :placz::placz::placz::placz:
ale co do swiatowek to jest jest jeszcze szwecja ;-)

Posted

No ja tak planuje przed i wtakcie no i po tez!!!! hihihihi:evil_lol: :loveu: !!!! przed na rozluznienie , w trakcie to jakos bedzie lepiej sie rozmawialo, no i po tak zeby dluzej sie gadalo!!! aaa i nawet kupilam serek - nie duzo no ale zawsze cos !!! no i do zobaczyska na wystawie bo wlasnie wyjezdzamy za pol godzinki!!!!!! hihihi :evil_lol:

Posted

Strumyk tak mi żal! A chiałam Cię poznać i pogadać na temat klikera i w ogóle! A nie może ktoś psa porwać i dowieść do Poznania? Ja chętnie wystawię :razz:;)

Co do wina to ja idę robić bułeczki :cool3: i będziemy popijać i zagryzać :D byleby nie za dużo przed wejściem bo potem to już za ciężko będzie wystawiać :evil_lol: Do zobaczyska :D my wyjeżdzamy jutro.

Posted

Asztir napisał(a):
Strumyk tak mi żal! A chiałam Cię poznać i pogadać na temat klikera i w ogóle! A nie może ktoś psa porwać i dowieść do Poznania? Ja chętnie wystawię :razz:;)

A nawet nie wiesz jak mi zal. Hmm, w sumie Lindzik na ciasto watrobowe to by na pewno ladnie z Toba stala, ale nie mam nikogo kto te moja szalona glowe wezmie
Ale na pewno kiedys sie skusze na jakas wystawe na PD i na pewno sie wtedy spotkamy, a psiury poszaleja. Bo Lindzik lubi wystawy, ale tylko przed i po wejsciu na ring. Pokazywanie sie jest gorsze niz szalenstwa :)

Posted

No to juz co nieco sie wywiedzialam :)

Psy
mlodziez - 1 lokata - CEST !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:
posr. - 1 lokata - Carbo !!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi:

Siostrzyczka Lindzika (Lucrecia Borgia) doskonala
:laola:

Z tego co wiem, to w sukach dafodile wymietli duzo w psach

Ale ogromniaste gratulacje dla dziewczyn. No po prostu pieknie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

No nareszcie jakieś wieści (Strumyk - wielkie dzięki :lol:).
Gratulki dla wygranych :multi::multi::multi:.
A wiadomo może coś o championach :cool3: ?

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Bosz oni dopiero wieczorem wrócą...:placz: :placz: A ja nie mogłam jechać, siedzę w robocie :angryy: i cierpię...:-(

A ja to myslisz co? :placz::placz::placz::placz:
A juz mialysmy to z Kaska od dawna zaplanowane.

Posted

Nam równiez wyjazd nie wypalił:bigcry:siedzę w domku i cierpię, choć wszystko było dawno zaplanowane.
Wielkie gratulacje dla Ceścika i Carbowca :multi::multi::multi: oraz pozostałych

brawo dziewczyny
:terazpol:

Posted

Marta wspaniały pomysł z tym połączeniem się w bólu :)
:knajpa: :drink1: :beerchug:
Co poniektórym gratulowałam już osobiście :terazpol: :laola: :laola: ale jeszcze raz PRZOGROMNIASTE GRATY DLA CAŁEJ POLSKIEJ EKIPY STAFFIKÓW:laola: :laola:

Posted

Strumyk dzięki przeogromne raz jeszcze :modla::modla::modla:
Na zdjęcia to pewnie poczekamy sobie troche... :placz:
Ja tu zwariuje przed kompem... w dobie laptopów, komórek z aparatami ,zdalnego internetu ... siedzimy i czekamy wgapieni z monitory (przynajmniej ja :sadCyber:)

Posted

MAMBA napisał(a):
Ja tu zwariuje przed kompem... w dobie laptopów, komórek z aparatami ,zdalnego internetu ... siedzimy i czekamy wgapieni z monitory (przynajmniej ja :sadCyber:)

dokladnie, co najmniej jak na dlugooczekiwany list dostarczany przez poczta polska :)
rowniez lacze sie z Wami w bolu, ze nie moglam tam byc :-(
Linda siedzi w domu, zamiast bawic sie na wystawie i w miedzyczasie wskoczyc na ring
ja w robocie - zamiast wystawiac Linde i ogladac inne psiury
Ale jak widac nie moglam wytrzymac i musialam zadzwonic :)
no to teraz czekamy do jutra na pelne wyniki na stronie i na wystawiajacych az sie zlituja i cos wrzuca :)

Posted

Tak na przyszłość trzeba coś pomyśleć... złożyć się na sprzęt do relacji live on internet :evil_lol:

Bólowo sie chyba nie przyłącze bo od rana na przeciwbólowcach (ciśnienie mnie dobija) a teraz sobie popije... ale rozpaczliwe party to coś zdecydowanie dla mnie... a za godzine to będzie juz mega rozpaczliwe....:comp26::grab: