wfh85 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Ja tam widze tylko że ma uprawnienia a co oznacza status date to pojęcie znane mi jedynie w kontekście zarządzania projektami i nie bardzo wiem jak odnosi się to do tego co znajduje się na tamtej stronie. Przy niektórych rasach nie ma w ogóle żadnej daty a Menaker już je sędziował i w stanach i w Europie. Sędziował też np mastiffy tib. przy których widnieje data Jan, 01 2007 . Nie sugerowałbym się tą datą. Quote
sortis Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Nitencjo, po mojemu to te uprawnienia na ASTy, to one chyba były ważne do 12 grudnia, teraz sobie musi odnowić licencję... Zasmuciłam się natomiast, bo w Katowicach ma oceniać "moje" norwicze, chyba w ramach working group :) czy jak? Quote
Diamant Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 wfh85 napisał(a):o ile dobrze pamiętam był on w obsadzie na amstaffy juz w łodzi maj 2005 I wtedy też w "światku" AST-owców był ten temat poruszony - bo sędziował nie majac (podobno) uprawnień :crazyeye: Pozdrawiam. Quote
wfh85 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Diamant napisał(a):I wtedy też w "światku" AST-owców był ten temat poruszony - bo sędziował nie majac (podobno) uprawnień :crazyeye: Pozdrawiam. Z tegoż samego powodu? W żadnym wypadku nie neguję tego co piszecie , po prostu sam jestem ciekaw jak sprawa faktycznie wygląda. Jednak jeśli wtedy zawrzało również z powodu tego "status date" to nie wiem czy jest to powód do zmartwień. Co innego jeśli panu Menakerowi faktycznie do tej pory owych uprawnień nie przyznano ( w co mówiąc szczerze ciężko mi uwierzyć bo chyba na światówke nie zaprosiliby człowieka bez uprawnień) Pozdrawiam również;) Quote
Nitencja Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 U nas wszystko jest mozliwe :) Jest to w trakcie wyjasniania. a z innych zrodel wiem ze uprawnienia na ASTy ma wlasnie od grudnia :) Co do marca ....to mzoe jeszcze zdazyc zrobic? W kazdym razie sprawa poszla dalej i na pewno dam znac co i jak Quote
Diamant Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='Nitencja']http://www.akc.org/judges_directory/index.cfm?action=results <<wpisz sobie menaker ron i bedzie lista uprawnien. ASTy ma od 12,grudnia 2006 http://www.infodog.com/judges/6380/juddat.htm :razz: :razz: Quote
Nitencja Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 obled w ciapki :) - ciekawe czy zdazy miec uprawnienia na reszte ras z grupy III na katowice:cool3: Quote
Recommended Posts