Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam widze tylko że ma uprawnienia a co oznacza status date to pojęcie znane mi jedynie w kontekście zarządzania projektami i nie bardzo wiem jak odnosi się to do tego co znajduje się na tamtej stronie. Przy niektórych rasach nie ma w ogóle żadnej daty a Menaker już je sędziował i w stanach i w Europie. Sędziował też np mastiffy tib. przy których widnieje data Jan, 01 2007 .
Nie sugerowałbym się tą datą.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nitencjo, po mojemu to te uprawnienia na ASTy, to one chyba były ważne do 12 grudnia, teraz sobie musi odnowić licencję... Zasmuciłam się natomiast, bo w Katowicach ma oceniać "moje" norwicze, chyba w ramach working group :) czy jak?

Posted

wfh85 napisał(a):
o ile dobrze pamiętam był on w obsadzie na amstaffy juz w łodzi maj 2005

I wtedy też w "światku" AST-owców był ten temat poruszony - bo sędziował nie majac (podobno) uprawnień :crazyeye:

Pozdrawiam.

Posted

Diamant napisał(a):
I wtedy też w "światku" AST-owców był ten temat poruszony - bo sędziował nie majac (podobno) uprawnień :crazyeye:

Pozdrawiam.

Z tegoż samego powodu? W żadnym wypadku nie neguję tego co piszecie , po prostu sam jestem ciekaw jak sprawa faktycznie wygląda. Jednak jeśli wtedy zawrzało również z powodu tego "status date" to nie wiem czy jest to powód do zmartwień. Co innego jeśli panu Menakerowi faktycznie do tej pory owych uprawnień nie przyznano ( w co mówiąc szczerze ciężko mi uwierzyć bo chyba na światówke nie zaprosiliby człowieka bez uprawnień)

Pozdrawiam również;)

Posted

U nas wszystko jest mozliwe :) Jest to w trakcie wyjasniania. a z innych zrodel wiem ze uprawnienia na ASTy ma wlasnie od grudnia :) Co do marca ....to mzoe jeszcze zdazyc zrobic? W kazdym razie sprawa poszla dalej i na pewno dam znac co i jak