Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chyba się brać amstaffowa nie zorganizowała za bardzo, to znaczy zorganizowała sie na zasadzie - moj pies zakwalifikował się do finałowej 10 i teraz gratuluja sobie nawzajem, ale ja się jeszce nie połapałam kto komu za co, na razie sie nie biją jeszcze - to chyba dlatego właśnie, że nie ma wyników :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nie wiem czy Poznań jest taki szybki z układaniem takiej ilości ocen, raczej za wczesnie.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AST
Psy

Szczenięta:
1) ORDIOR DIABLO
2) TOP GUN BLACK FLORIDA
3) FOLLOW YOUR HEART Z DOLINY JEZIERZYCY

Młodzież:
1) FUL MOON RED BARCHETTA
2)
3)

Pośrednia:
1) KARBALLIDO STAFFS INFERNO DE IBERO
2) WOOD FOREST AN EZ PERFECT TEN
3) RUS ALLIGATOR MARAT LAUREAT
4) ALVAREZ'S RAMON CANDLE

Otwarta:
1) DON KING OF RINGS
2) XEROX TIPIT Z HANKY
3) BLUE DIAMOND SENTINEL
4) ANUBIS FOR ANGEL'S STAFF

Championy:
1) ZORRO DIVA STING
2) ALAMO SENTINEL
3)
4) GANG-STAFF IRGEN GOLDEN BOY

Weterani:
1) BAKARORO END ITUBORI ODIN
2) BLACK JACK POWER BROTHERS
3) DRACULA ROCKSTONE
4) REMUS FANBI

zebrane z : zielone fo, niebieskie fo - szczególnie użytkownik Tenana (wstawiła również zdjęcia większości psiaków więc ogromne brawa za dobrą robotę...)
Jak jeszcze coś gdzieś znajdę to pouzupełniam.

Suki

Szczenieta:
1) BAKARORO END ITUBORI PALLADA
2) OLIMPIA OF ANGEL'S STAFF
3) CHANCETO WIN STAFFLER
4) BELOVED EVA OF ROYAL DREAMSTAFF

Młodzież:
1) LIMANORTH COMING WINNING
2)
3)
4)

Pośrednia:
1) NOTA PROTESTA IZ VOISKA TAMERLANA
2) A GAMALAMA POKEROWY ZYWOT
3) MOLLY JOY ROCKSTONE
4) ALVAREZ'S REMEMBER ME

Otwarta:
1)
2)
3)
4)

Championki:
1) ABSOLUTE WILD ON TEXAS
2)
3)
4)

Weteranki:
1) MLADER'S MARY ANN
2) AGRA Z PIOTROWEGO SADU
3) WOODFOREST EZ TROPICAL FANCY
4)

źródło : niebieskie forum- Tenana... ja tylko skopiowałam...

Posted

Nela-OCH TE SERY-śnią mi się po nocach.Zgadza się -to nasz wina.Jeżeli na czas wyślę zgłoszenia,na wystawę i nic mi planów nie pokiereszuje,to będziemy w Opolu.Postaram się być widoczna.A Ty poprostu podejdz i powiedz-cześć jestem Nela.Napewno mile Ciebie przyjmiemy,z reguły zajmujemy spory kawałek podłogi,gdyż jest nas spora gromadka.Ale Opole to przyszłość,gdy będziemy się zbierać-to pomyślimy o jakiś znakach rozpoznawczych.Może plakietka z napisem ,,Boldożer,, .

Posted

hun napisał(a):
Nela-OCH TE SERY-śnią mi się po nocach.Zgadza się -to nasz wina.Jeżeli na czas wyślę zgłoszenia,na wystawę i nic mi planów nie pokiereszuje,to będziemy w Opolu.Postaram się być widoczna.A Ty poprostu podejdz i powiedz-cześć jestem Nela.Napewno mile Ciebie przyjmiemy,z reguły zajmujemy spory kawałek podłogi,gdyż jest nas spora gromadka.Ale Opole to przyszłość,gdy będziemy się zbierać-to pomyślimy o jakiś znakach rozpoznawczych.Może plakietka z napisem ,,Boldożer,, .

Buldożer i wójek Giovani oczywiście:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no nie???

Posted

[quote name='Marta Chmielewska']Chachacha, no dzięki, z taką gębą trudno się schować :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś mnie rozbawiła od samego ranka .......chyba ze to tylko ja taka jestem ze na bezczelnego podchodzę i pytam czy,, TY to Ty a ja jestem Ja:p''

Posted

Zrobilas to REWELACYJNIE !!!!!!! BRAWO !!!! Bardzo profesjonalnie !!!! :loveu:
:klacz: :thumbs: :cool2: :modla: :modla: :modla:
a mi nic z moich planow nie wyszlo... :placz: :flaming: wszystko przegapilam :angryy: :placz:

• 4 weeks later...
Posted

a ja mam pytanie do madrzejszych :) Amstaffy na Swiatowce m.inn. sedziowal Ron Menaker tylko ja sie zastanawiam jak , jesli w listopadzie nie mial jeszcze uprawnien na ASTy a otrzymal je dopiero w grudniu 2006?

Posted

a skąd wiadomość że uprawnienia na asty ma dopiero od grudnia 2006? o ile dobrze pamiętam był on w obsadzie na amstaffy juz w łodzi maj 2005 i później też na pewno ASTy w Polsce gdzieś sędziował....
Ciekawa sprawa