Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PILNIE NA OSTATNIA CHWILE(z powodow ode mnie nie zaleznych,odwolano mi transport) SZUKAM TRANSPORTU DLA 2os.+Staffiora grzecznego jerzdzacy w kolanach. Prosze o pomoc! dopasujemy sie i dokladamy sie do paliwka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nela napisała:

Staff - Ka Ty mnie przynajmniej po psie poznasz.. a ja ciebie??

- a nio co Ty gadasz,a mało to mojej gęboli na róznych forach :diabloti: ...chyba do znudzenia .. już ..!!! :evil_lol: :evil_lol: :mad: :mad:
No to właśnie mnie bedzie cięzko..bo zabij mnie,ale nie kojarze Twojego psa :oops: :oops: :roll: .. czy to ASTek z D.Jezierzycy .. ??A jeśli zgadłam to na dzień dzisiejszy nie kojarze który to brzdąc .. :p

Pozdrawiam ..

Ps.Ja sie nikomu nie narzucam ..tak tylko sobie napisałam,pomyślałam,ze może byc faktycznie FAJNIE..ale nic to.. ;)

Do zobaczenia w Poznaniu .. :multi:

Posted

:lol: No wiesz !!! Nikt nikomu sie nie narzuca !!!! Sama sie zaproponowalam i chcialabym wszystkich poznac !!! :lol: a moja AST to ta "krowiasta" hehe Forbidden Love z Doliny Jezierzycy !!!
Pozdrawiam
A co z reszta ekipy !!!???? Nie ma chetnych?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nela'] :lol: a moja AST to ta "krowiasta" hehe Forbidden Love z Doliny Jezierzycy !!!

- no masz terez widze,ze ma Twoja bestia nawet temat na dogo :razz: ..upsss :oops: :oops: sorrki,ale ja ostatnio tak "przelatuję" te fora,ze nie skupiam sie na wszystkim .. i az wstyd sie przyznać ,ale nie widziałam,a kojarzyłam tylko Ciebie i psiaka ,kojarzyłam raz jeszcze zaznaczę z "zielonego"..stamtad mi utkwiło w pamięci ,ze NELLY przedstawiała suczke bodaj z przydomkiem D.Jezierzycy ..ot.. NO ALE TERAZ TO JUŻ WIEM i na pewno zapamiętam :cool3:

Do zobaczyska ;)

Posted

[quote name='Nela']:lol: No wiesz !!! Nikt nikomu sie nie narzuca !!!! Sama sie zaproponowalam i chcialabym wszystkich poznac !!! :lol: a moja AST to ta "krowiasta" hehe Forbidden Love z Doliny Jezierzycy !!!
Pozdrawiam

a ja jade pociągiem! właśnie bilecik nabyłam:lol: rozumiem że czerwone winko mam zabrać???

Posted

blaira napisał(a):
AMFI, napisz mi jakim pociagiem? o ktorej? ile zaplacilas za bilecik, jesli mozna wiedziec?

pozdr

blaira, pociągi do Poznania są co godzina, ja jade z wawy 6.25, w poznaniu jest 9.20. bilet w obie strony 71 zł (50% zniżki) + 2x miejscówka po 18zł. jest też pociąg 7.25 o 10.19 w poznaniu, myslałam nad nim, ale stwierdziłąm, że i tak się nie wyśpię tego dnia, a tym wczesniejszym przynajmniej zdążę na otwarcie... :lol:

Posted

Nela napisala:

z serkiem to bedzie ciezko, bo mi caly samochod zasmierdnie, a w dodatku wszystkie psy zwariuja !!! hihihi bo ten zapach ... mniam mniam

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,fajnie pachnie..mniam... A jaki piknik by był :cool3:.
To sie niezla imprezka szykuje....:drink1:

Posted

[quote name='Nela']

Jak to nie ma ?! Ja nadal jestem - zrobię bułeczki z czekoladą i posypką :cool3: (bo ciasto jest niewygodne ;) ) i na winko się piszę bo to mój mąż prowadzi :evil_lol: ale się będzie działo :cool3:

Posted

No ba ja chetnie sie przylacze, tylko czy was w tym tlumie tam znajde :)
Niestety jeszcze nie wiem jak bede jechac dlatego raczej wypiekow nie zabieram....ale chetnie mogre zabrac szampana jeszcze z Lipska za BoB Cesta :razz:

Posted

Ale sie bedzie dzialo !!!!! :evil_lol: :cool3: :diabloti:
A wlasnie sie tak zastanawiam jak ja to zrobie w jednym czasie :
1. "wystawic" krowsko
2. sie napic
3. pogadac z wszystkimi
4. wystkim psiakom zrobic zdjecia - bo taki mialam plan jezeli chodzi o AST i SBT
5. po tym wszystkim jechac samochodem !!
6. i trofic do miejsca gdzie bedziemy spac !!!!!
LUDZIE !!!!!
Jak mi sie uda to wszystko to sie sama mianuje SUPERWOMAN'ka !!!!!!! hahahahahaahahahahaha
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Dobry wieczór
Chcielibyśmy podziękować wszystkim osobom,które zaangażowały się w tworzenie katalogu reklamowego na wystawę światową jak również za przeprowadzenie wielu miłych rozmów telefonicznych.Szkoda tylko,że katalog ma przedstawiać same hodowle staffików i amstafów.
Informujemy jednocześnie iż reklamę można przesyłać do niedzieli wieczora.
Życzymy powodzenia na wystawie światowej

Posted

witam!
no wlasznie nela mi powiedziala ze jakasz impreza z winikiem sie tu szykuje:lol: ;) , no to ja tez bede z nella, przyjezdzam z zoe w lasie mlodziezowej. Winko bedzie dobre zeby ten stress spadl, bo ja tez nie jestem najlepiej naszykowana z zoe :oops: :lol: , ale chociasz sie ciesze ze zobacze wjeksosc najladnieszych poskich staffikow w jednym dniu!!!! :p :p :p :eviltong:
to pzychocie na nelli impreze, zeby sie poznac!:lol:

Posted

Mikołaj napisał(a):
Dobry wieczór
Chcielibyśmy podziękować wszystkim osobom,które zaangażowały się w tworzenie katalogu reklamowego na wystawę światową jak również za przeprowadzenie wielu miłych rozmów telefonicznych.Szkoda tylko,że katalog ma przedstawiać same hodowle staffików i amstafów.
Informujemy jednocześnie iż reklamę można przesyłać do niedzieli wieczora.
Życzymy powodzenia na wystawie światowej

Mikołaj, dzięki za inicjatywę, fajnie, że coś udało się zrobić :lol:

Posted

Najnowsze wiadomości w sprawie zamieszczania reklam:

1. Jeszcze w poniedziałek i OSTATECZNIE we wtorek można przesłać nateriały do reklamy według zasad zamieszczonych powyżej.

Te, które już otrzymaliśmy będą w tym czasie przygotowywane do druku - prace trwają na bieżąco
Korespondencję prosimy kierować na adres: dynastia.bulli@poczta.onet.pl

2. Nowa propozycja dla spóźnialskich i zapracowanych: wykaz hodowli bez reklamy graficznej.

Zadanie reklamodawcy polega na przesłaniu podstawowych danych:

- nazwa hodowli,
- hodowane rasy,
- imię i nazwisko,
- dane tele-adresowe,
- adres www.

Np.:
MOJA PASJA - AST, SBT
Janina Kowalska
Polska / Poland, 95-100 Zgierz, ul. Bullowatych 5
48 42 1234567; 48 601 234567
www.moja.pasja.pl

Koszt zaistnienia w wykazie - 20 zł.

Obowiązuje taki sam system płatności, jak w przypadku reklam graficznych ( szczegóły w informacji powyżej )

Podobnie jak wcześniej - prosimy o przekazanie tych informacji innym hodowcom i włascicielom reproduktorów ras typu bull.

Nie omijajcie tej okazji !
Przypominamy, że wydawnictwo będzie rozdawanie gratis, co gwarantuje, że dotrze do dużo większej liczby potencjalnych zainteresowanych.
Wydanictwo nie jest datowane - ma mieć wymiar uniwersalny, aby ewentualna nadwyżka lub dodruk egzemplarzy mogły być rozdawane także na innych wystawach zagranicznych.

Magdalena Kamińska, Bogdan Różański,
Joanna Chmielecka, Mirosław Janasz

Posted

Hej, moze wiecie kto wybiera się w piatek na wystawę z okolic Łodzi bądź przejeżdża przez Łódź ? Bardzo mi zalezy na transpocie: jedna osoba bez psa. Dokładam się do kosztów paliwa oczywiscie. Pomocy :placz:

Posted

Tu wsparcie techniczne.
Proszę o podanie informacji punktu serwisowego podczas wystawy (konsumpcja i napoje)
Może jakiś baner z informacją.
Bo jak się poznamy? Róża w butonierce?
Tak tu sobie żartuję bo nie wystawiam psa.
Domyślam się i nawet to troszkę czuję przez skórę że ekscytacja przed WDS spora.
Wszystkim razem i z osobna tylko I miejsc.
A jednej "modelce" to w szczególności!!:multi:

Posted

Dziękujemy wszystkim ogłoszeniodawcom - szczególne tym, którzy przesłali swoje materiały na czas i tym samym ułatwili nam pracę.

Zakończyliśmy przyjmowanie ogłoszeń ( graficznych i tekstowych ).
Jest już wystarczająca ilość. Trzeba też wziąć pod uwagę możliwości drukarni, aby wydawnictwo było gotowe na piątek.

Mamy nadzieję, że spotkamy się w Poznaniu w miłej atmosferze i będziemy dumni ze swoich psów.

Życzymy wszytkim satysfakcji z uczestnictwa w wystawie i oczywiście wielu sukcesów.

Magdalena Kamińska, Bogdan Różański,
Joanna Chmielecka, Mirosław Janasz

Posted

Hihihihihi
WINKO JUZ KUPIONE !!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu:
5 butelek chyba wystarczy na rozgrzewke co????? :evil_lol: :cool3: :loveu:
A mozna mnie rozpoznac po "KROWIE NA SMYCZY" - rasa normandzka z tego co tu mowia hihihihihi
no i Olga z Zoé tez bedzie !!!!!!!
(bo tu widze ze wiecej jest stafffikowcow niz amstaffiakow - a ja z tej drugiej rodziny - mam nadzieje ze to nikomu nie przeszkadza !!!)
Pozdrawiam !!!!

Posted

witam pilnie poszuje miejsca na piatek z wawy do poznania. Niestey w ostatniej chwili nawalił mi transport . Jesli ktos mialby miejsce dla jednej osoby + psa (beagla) albo znal by kogos kto by mial wlne miejsce tobylabym wdzieczna za wszelkie info. Pozdrawiam

Posted

forgeta napisał(a):
Tu wsparcie techniczne.
Wszystkim razem i z osobna tylko I miejsc.

Ehhh, i kaszanka. Szfo nagle sobie wymyslil arcywazne zebranie i nijak nie chce mnie puscic. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: itd.
Wiec wsparcie techniczne w postaci Kaski (forgety) nie dojedzie, a ze wsparciem zmniejsza sie tez konkurencja w postaci mnie i Lindy w mlodziezy. Cierpie niezmiernie, ale sila wyzsza. :placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Buuuuuuuu :placz:
Zyczymy wszystkim:
- naogladania sie fafikow
- duuuuzo zdjec i mam nadzieje, ze sie podzielicie nimi na forum, pliiiiz :placz:
- cudnych wrazen po swiatowce.
- wspanialych kontaktow i mile spedzonego czasu
- i inne niewymienione, bo mi sie zlosc miesza z totalnym smutkiem i juz nie mysle zbyt jasno.
Jak ja cierpie. Buuuu. A tak chcialam tam byc. Buuuuu.
Obiecajcie duzo zdjec, pliz.
Trzymam kciuki za nasza ekipe. Pokazcie tym z reszty swiata, ze jest extra :)

Posted

Sprawa z ostatniej chwili.
Czy może ktoś z forumowiczów ma wolne jedno, ewentualnie dwa miejsca do tego jeszcze 3 miesięczne szczenię, w drodze powrotnej kierunek Poznań-Zielona Góra??

Posted

Strumyk , a nie ma mozliwosci zeby ktos wystawil Ci lindki?
Kurcze strasznie beznadziejna sprawa ze na ostatnia chwile okazuje sie ze brzydko mowiac ... dooopa:shake:

Moze da jakos rade?
pozdr.