Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taa to ile ja tego wina mam przywiezc co???? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: 10L wystarczy?? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
i dalej nic nie wiem o rzadnym noclegu obdzwonilam dzisiaj chyba z 20 hoteli i nic

Posted

[quote name='Alojzyna']widzę pewną sprzeczność, która moim zdaniem wymaga wyjaśnienia

Może faktycznie są jeszcze osoby, ktore nie wiedza,ze Cerberus Skordatura od
dłuższego czasu reprezentuje hodowle Diabelski Usmiech.

Jestem dość zagoniona w pracy i uznałam, że warto by psem zajęła się osoba, która ma wieloletnie doswiadczenie i wiedze. Dlatego powierzylam Cerberusa Justynie i Tomkowi.

Myśle, że jest to z dużą korzyścią dla psa - w ostanim roku wiele osiagnął - jest w wspanialej formie - w końcu co reka profesjonalisty to
profesjonalisty!!!

Justyna z Tomkiem mają ciekawe plany i pomysły zwiazane z dalszą karierą Cerberusa i na pewno pod patronatem hodowli Diabelski Uśmiech bądzie miał duże szanse na osiągnięcie tych celów.

Pozdrawiam wszystkich i w razie jakichkolwiek pytań odnośnie Cerberusa
prosze się kontaktowac z Justyną i Tomkiem.

Beata Grzybek

Posted

Witamy hodowców oraz właścicieli reproduktorów !

Przedstawiamy informacje o możliwości zamówienia ogłoszenia w katalogu reklamowym polskich hodowli ras typu bull przygotowywanym na Wystawę Światową
Biuletym będzie rozdawany ( gratis - podczas wystawy ) wystawcom tych ras i wszystkim zainteresowanym osobom.
Przedkładany przez nas projekt wydania odrębnego informatora wyłącznie o polskich hodowlach terrierów typu bull odpowiada na potrzeby hodowców:
Chcemy, aby informacje o prezentujących się hodowlach dotarły do jak naszerszego kręgu potencjalnych zainteresowanych
w kraju i za granicą.
Chcemy przedstawić zagranicznym gościom swoje dokonania i zachęcić ich do współpracy, a Wystawa Światowa to wyjątkowa ku temu okazja.

Inicjatorzy wydawnictwa uprzedają, iż wydanie katalogu jest uzależnione od odpowiedniej liczby zgloszeń ( zgodnie z wymaganiami drukarni ).

Materiały ogłoszeniowe prosimy kierować na adres:

Kontakt: ( w celu bliższych informacji )

Magdalena Kamińska i Bogdan Różański
dynastia.bulli@poczta.onet.pl
Poznań, ul. Zagrodnicza 27a
Tel. 0-61 82 89 568
0-507 155 666
0-506 088 270
http://www.dynastiabulli.com/

Wpłaty można kierować na konto:
Kamińska Magdalena
Bank Millennium S.A. O/Pń
nr 29116022020000000068979601

Wymagania techniczne:
Warto zaprojektować sobie całą reklamę wraz z tekstem, tak, aby słuzyła do podgladu.
Sam obrazek powinien być w dobrej rozdzielczości ( przynajmniej 300x300 pikseli ).
Całość, czyli tekst wraz z obrazkiem powinny się zmieścić na stronie A5 lub jej połowie.

Przygotowanie materiałów - tutaj wiele szczegółów dla bardziej wtajemniczonych: http://altacarya.com/przygotowanie_materialu.pdf

Prosimy o dostarczanie materiałów w postaci plików:
zamkniętych 300DPI, CMYK, zaznaczone linie cięcia:
• PDF, PS,• w ostateczności TIFF lub PSD,
otwartych:• QuarkXPress (Mac),
• FreeHand (Mac),
• Illustrator (Mac / PC),
• InDesign (Mac wersja do CS włącznie / PC wersja do CS2 włącznie),
• CorelDRAW (PC wersja do 12 włącznie).Wszystkie prace powinny uwzględniać minimum 3mm spadu.

UWAGA !!!

W przypadku prac amatorskich tolerowany będzie najpopularniejszy format JPEG ( min. 300 DPI ).

Konieczne jest , aby wszystkie litery zmienione były na "krzywe"
- ma to ułatwić prawidłowe ich odczytanie w drukarni.

Termin do wysłania:
1 TYDZIEŃ

Koszt:
Spodziewany koszt ogłoszenia:
A5 - 200 PLN
1/2 A5 - 100 PLN

Inne wymagania:
Warunkiem przyjęcia ogłoszenia do druku jest przesłanie wraz z płytką kopii dowodu wpłaty odpowiedniej kwoty ( w zależności od wybranej wielkości ogłoszenia ) oraz podanie dokładnego adresu nadawcy ewentualnie nr konta bankowego lub nr telefonu - bowiem w przypadku, gdyby nie doszło do druku biuletynu p. Różański odeśle pieniądze pod wskazany przez nadawcę adres.

--------------------------------------------------------------------------------

Prosimy o przekazanie tych informacji innym osobom ( koniecznie TYLKO WARTYM POLECENIA ) będącym potencjalnie zainteresowanymi akcją reklamową.

Pozdrawiamy.
Magdalena Kamińska, Bogdan Różański,
Joanna Chmielecka, Mirosław Janasz

Posted

Całkiem ciekawa propozycja.
Niestety niewiele mi mówią wymagania techniczne :shake:
Ale rozumiem, że ma to być reklama kolorowa i smiało może być amatorski JPEG ?
Czy jest jakis klucz umieszczania na danej stronie biuletynu? Np. po kolei rasy wg. kolejności alfabetycznej, a w danej rasie po nazwie hodowli w kolejności alfabetycznej?

Posted

kolejność alfabetyczna będzie najbardziej "nie budząca kontrowersji".:evil_lol:

Podpisuję się pod pytaniem amfi.
wszystkie te 300DPI, CMYK, zaznaczone linie cięcia, PDF, PS, TIFF lub PSD, QuarkXPress (Mac), FreeHand (Mac), Illustrator (Mac / PC), InDesign, są dla mnie czarną magią.
Czy może być zwykłe jpg?

Posted

Wszystkim powodzenia w Poznaniu!!!!!!!!
Jadę ze Strumykiem jako wsparcie techniczne i będę wszystkim bić brawo!!
Liczę na łyk wina... jakby mi tchu zabrakło, w zamian oferuję efektowny doping (przed winem też) hi hi
Nasi górą i będą nas miliony!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Jakby ktoś miał problem z rozszyfrowaniem magii drukarskiej :evil_lol: to zapraszam na priv

zaraz tam na priv... wal Marta po polsku o co chodzi...:crazyeye:

Posted

Taaaa... z tym winkiem to by bylo wesolo ale jakos nikt sie nie kwapi do picia to nie wiem czy je brac... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cisza zapadla... a imprezka by fajna byla... poznac wszystkich.. spokojnie pogadac.... cool..:loveu:

Posted

[quote name='Nela']Taaaa... z tym winkiem to by bylo wesolo ale jakos nikt sie nie kwapi do picia to nie wiem czy je brac... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Z naszej strony to Kaska jest od picia, bo ja bede prowadzic fure, wiec z nia sie umawiaj :)

Posted

[quote name='Nela']Taaaa... z tym winkiem to by bylo wesolo ale jakos nikt sie nie kwapi do picia to nie wiem czy je brac... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cisza zapadla... a imprezka by fajna byla... poznac wszystkich.. spokojnie pogadac.... cool..:loveu:

Nela ..nio co Ty.. pewnie,ze zabieraj ,jak jest jeszcze takie prawdziwe FRANCUSKIE (mówia,ze najlepsze :razz: ) ..ja jak najbardziej za .. hale sa zimne (w każdym razie zawsze było zimno) a lampka czerwonego ;) ..moze byc jak najbardziej wskazana .. na chłod jak i na dobre krążenie .. co by ludzisków nerwy nie "zjadły" na przykład.. :cool3:
Będzie mi miło Ciebie poznac,oczywiscie ..jak sie spotkamy w tym natłoku.. Ty mnie predzej wypatrzysz :evil_lol: ,ale ja Ciebie..oj bedzie trudno.. :p

Pozdrówki..

Posted

Czy ktoś mógłby "po ludzku" przetłumaczyć te wymagania techniczne?:confused:

Jaki wymiar w pikselach ma mieś projekt np na 1/2 strony(cała strona A5 ma 420x595 pikseli)?:confused:

Czy uwzględniać marginesy, czy też nie?:confused:

Czy ma być w kolorze, czy czarno-biały?:confused:

Posted

staff-kaCytat:
Napisał(a) Nela
Taaaa... z tym winkiem to by bylo wesolo ale jakos nikt sie nie kwapi do picia to nie wiem czy je brac... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: cisza zapadla... a imprezka by fajna byla... poznac wszystkich.. spokojnie pogadac.... cool..:loveu:

Nela ..nio co Ty.. pewnie,ze zabieraj ,jak jest jeszcze takie prawdziwe FRANCUSKIE (mówia,ze najlepsze :razz: ) ..ja jak najbardziej za .. hale sa zimne (w każdym razie zawsze było zimno) a lampka czerwonego ;-) ..moze byc jak najbardziej wskazana .. na chłod jak i na dobre krążenie .. co by ludzisków nerwy nie "zjadły" na przykład.. :cool3:
Będzie mi miło Ciebie poznac,oczywiscie ..jak sie spotkamy w tym natłoku.. Ty mnie predzej wypatrzysz :evil_lol: ,ale ja Ciebie..oj bedzie trudno.. :p

Pozdrówki..

Staff - Ka Ty mnie przynajmniej po psie poznasz.. a ja ciebie?? jakim cudem?? Jak ja nigdy na wystawie nie bylam i nikogo nie znam :lol:

Wczoraj 22:03acrobaDo degustacji winka tez bym sie przylaczyla :cool3:
A jak by jeszcze serek byl....:cool1:

z serkiem to bedzie ciezko, bo mi caly samochod zasmierdnie, a w dodatku wszystkie psy zwariuja !!! hihihi bo ten zapach ... mniam mniam
acha no to wino przywioze, ale niech ktos przyniesie jakies kubeczki !!!! jessoo jak ja sie z tym wszystkim zabiore....aaa i korkociag !!!!!! :evil_lol: :evil_lol: ludzie zamiast psa przygotowywac do wystawy to pancia sie upije... :megagrin: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :chlup: :drink1: :drinka: hihihi a olal i tak nic nie zdobedziemy ale ile ludzi poznamy !!!!!! jeso juz sie nie moge doczekac !!!!!! :loveu: