Sebastian Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Witajcie po małej przerwie!!!:lol: Jakiego dnia wystawiane będą staffiki??? Chyba się wybiorę z Zośką na chrzest bojowy:evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 W czwartek czy piątek, nie pamiętam. Ale już nie można zgłaszać, jeśli o to chodzi ;) A ja coś wiem, a ja coś mam, stawkę ilościową, ale, że to przeciek, obiecałam, ze nie podam oficjalnie na forum :placz::placz::placz: taki ciężar musze nosić :placz: Quote
Lambi Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Staffiki w piątek oczywiście:lol: :lol: szkoda albo i nie, że suczki będą oceniane przez polskiego sędziego:placz: . Quote
strumyk Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):A ja coś wiem, a ja coś mam, stawkę ilościową, ale, że to przeciek, obiecałam, ze nie podam oficjalnie na forum :placz::placz::placz: taki ciężar musze nosić :placz: Uff, jak dobrze, ze juz niedziela, a po niedzieli mialy byc stawki na stronie. :eviltong: Moze wytrzymam :razz: Aaaa poza tym, to chyba teraz Ci nie w glowie ten ciezar co? :loveu: Quote
Nela Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 A mozna wiedziec na jakiej stronie pojawia sie te stawki ??? Quote
Marta Chmielewska Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Och Strumyk, rodzimy ;) Jeśli jutro będa stawki to super ;) Ubędzie mi :evil_lol: Quote
Carbonara Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 z tego co wiem to stafficzków ma byc ogółem 141 sztuk....historia lubi sie powtarzać prawie identycznie jak na Joe Mallen Memorial. Najbardziej obstawione klasy to mlodzież i championy.:cool3: Quote
blaira Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Carbonara to jak na staffiki to nawet nie az tak duza ilosc przyznam ze wydawalo mi sie ze bedzie wiecej ;-) Wiem jednak ze sporo osob porezygnowlao i nie pozglaszalo z powodu sedziow i przyznam =wam ze coraz bardziej sie obawiam tej wystawy iz sie jej ciesze :roll: mam nadzieje ze ZK sprosta trudnym sytuacjom;) Staffiki sa wystawiane w piatek :) Quote
Asztir Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 A ja się nie zapisałam z powodu sędziego, nie mówiąc już o zajęciu jakiegokolwiek miejsca :lol: ale zapisałam się bo chciałam to wszystko zobaczyć. Ja jestem oczywiście początkująca, dla obeznanych to pewno nic takiego, żadna nowość, ale dla mnie to wielka frajda :D gdyby nie ceny w hotelu to bym zabrała siostrzenice aby sobie to oglądły. No ale będziemy robić zdjęcia szaleć i w ogóle i mam tylko nadzie, że Cartman wytrzymie tą ilość ludzi i psów i że chociaż ładnie się zaprezentuje :D Quote
strumyk Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Asztir napisał(a):A ja się nie zapisałam z powodu sędziego, nie mówiąc już o zajęciu jakiegokolwiek miejsca :lol: ale zapisałam się bo chciałam to wszystko zobaczyć. No to tak jak ja. To bedzie nasza pierwsza i moze jedyna swiatowka :) Quote
Carbonara Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Właśnie przed chwila Pani z Odziału Poznań poinformowała mnie że stawka staszków i pozostałych psiaków będzie podana w przyszłym tygodniu na stronie oddziału natomiast w tej chwili dostępna jest tylko dla osówb które osobiście stawią się do odziału i spisza sobie na miejscu... Quote
blaira Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 haha to kogo mozemy wykorzystac z poznania ? :cool3: Quote
strumyk Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wlasnie dzis przyszedl numerek - 9753 :) Quote
sortis Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 strumyk napisał(a):Wlasnie dzis przyszedl numerek - 9735 Moja Bella Black klasa pośrednia, (zawsze na początku bo na B), nr 9763, to w młodzieży będzie jak nic więcej niż 30 suczek... :hmmmm: ... stawek na stronie ZKwP jak nie było tak nie ma ... podawajcie numery swoich staffików ... pleease ... może da się coś z tego poskładać ... :lol: Czy wie ktoś może jak idą weterany, na początku czy na końcu? Quote
Marta Chmielewska Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dobra, zlituję się, podam ilościowa stawkę, bo już niedługo wystawa ale.. nie jest to sprawdzone na 100% więc proszę nie krzyczeć jeśli się nie sprawdzi ;) Psy klasa szczeniąt - 15 klasa młodzieży - 48 klasa pośrednia - 31 klasa otwarta - 47 klasa użytkowa - 1 klasa championów - 60 klasa weteranów - 8 Suki klasa szczeniąt - 25 klasa młodzieży - 42 klasa pośrednia - 34 klasa otwarta - 48 klasa użytkowa - 1 klasa championów - 51 klasa weteranów - 3 Quote
sortis Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 nabrałam się ... mocno byłam przerażona ale nabrałaś mnie Marta_ :) Quote
sortis Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No przecież ilościowe stawki są już na związkowej stronie... staffików 141, piesków 74 (ch 24, mł 15, otw 22, pośr 7, szcz 4, wet 2) , suczek 67 (ch 20, mł 16, otw 14 , posr 10, szcz 7) :lol: ... Quote
Alojzyna Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 sortis napisał(a):No przecież ilościowe stawki są już na związkowej stronie... staffików 141, piesków 74 (ch 24, mł 15, otw 22, pośr 7, szcz 4, wet 2) , suczek 67 (ch 20, mł 16, otw 14 , posr 10, szcz 7) :lol: ... :crazyeye: będzie na co popatrzeć... Quote
Marta Chmielewska Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Achachacha dobre ;) Dobrze wiedzieć ;) To ja sobie pogadam z Panem który podał ilość ;):evil_lol: A tak poważnie to moglibyście podać sami z siebie co kto zgłosił zamiast zgadywać. Ja od razu mówię, nie zgłosiłam :-) Przyznawać się bez bicia kto ma co w jakiej klasie ;-) Quote
Alojzyna Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Od nas będą: psy - klasa młodzieży: CARTMAN Stawka Większa niż Życie :loveu: psy - klasa championów: AGENT J23 Stawka Większa niż Życie ;) suki - klasa championów: AYKA Stawka Większa niż Życie :lol: o pozostałych nic mi nie wiadomo... :shake: Quote
sortis Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Alojzyna napisał(a): będzie na co popatrzeć... Oj będzie... będzie... a ja nie jadę ... :no-no-no: Quote
blaira Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Z stawek wiem tyle od znajomych ze kl. Mlodziezy - psy Peter Pan Daffodil Yellow kl. Szczeniat- suki Silkstaff`s Allstar kl.Mlodziezy - suki Quebra Pote Daffodil Yellow domyslam sie ze bedzie tez inne psy z samej hod D.Y np Jethro. No i zapewne hodowla Human Dogs pokaze sie w calosci na wystawie wiec klasa mlodziezy i championow :) Quote
Lambi Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Suki - klasa szczeniąt: VIKORIA PORT ERIN :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Hot Staff´s Jack the Knife z Niemiec, nie wiem w której klasie. Rudy z białym. http://www.hotstaffs.de/dogs/pictures/_hotstaffs_jack_the_knife_s.JPG Quote
Recommended Posts