Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W czwartek czy piątek, nie pamiętam. Ale już nie można zgłaszać, jeśli o to chodzi ;)
A ja coś wiem, a ja coś mam, stawkę ilościową, ale, że to przeciek, obiecałam, ze nie podam oficjalnie na forum :placz::placz::placz: taki ciężar musze nosić :placz:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
A ja coś wiem, a ja coś mam, stawkę ilościową, ale, że to przeciek, obiecałam, ze nie podam oficjalnie na forum :placz::placz::placz: taki ciężar musze nosić :placz:

Uff, jak dobrze, ze juz niedziela, a po niedzieli mialy byc stawki na stronie. :eviltong: Moze wytrzymam :razz:
Aaaa poza tym, to chyba teraz Ci nie w glowie ten ciezar co? :loveu:

Posted

z tego co wiem to stafficzków ma byc ogółem 141 sztuk....historia lubi sie powtarzać prawie identycznie jak na Joe Mallen Memorial. Najbardziej obstawione klasy to mlodzież i championy.:cool3:

Posted

Carbonara to jak na staffiki to nawet nie az tak duza ilosc przyznam ze wydawalo mi sie ze bedzie wiecej ;-)

Wiem jednak ze sporo osob porezygnowlao i nie pozglaszalo z powodu sedziow i przyznam =wam ze coraz bardziej sie obawiam tej wystawy iz sie jej ciesze :roll: mam nadzieje ze ZK sprosta trudnym sytuacjom;)

Staffiki sa wystawiane w piatek :)

Posted

A ja się nie zapisałam z powodu sędziego, nie mówiąc już o zajęciu jakiegokolwiek miejsca :lol: ale zapisałam się bo chciałam to wszystko zobaczyć. Ja jestem oczywiście początkująca, dla obeznanych to pewno nic takiego, żadna nowość, ale dla mnie to wielka frajda :D gdyby nie ceny w hotelu to bym zabrała siostrzenice aby sobie to oglądły. No ale będziemy robić zdjęcia szaleć i w ogóle i mam tylko nadzie, że Cartman wytrzymie tą ilość ludzi i psów i że chociaż ładnie się zaprezentuje :D

Posted

Asztir napisał(a):
A ja się nie zapisałam z powodu sędziego, nie mówiąc już o zajęciu jakiegokolwiek miejsca :lol: ale zapisałam się bo chciałam to wszystko zobaczyć.

No to tak jak ja. To bedzie nasza pierwsza i moze jedyna swiatowka :)

Posted

Właśnie przed chwila Pani z Odziału Poznań poinformowała mnie że stawka staszków i pozostałych psiaków będzie podana w przyszłym tygodniu na stronie oddziału natomiast w tej chwili dostępna jest tylko dla osówb które osobiście stawią się do odziału i spisza sobie na miejscu...

Posted

strumyk napisał(a):
Wlasnie dzis przyszedl numerek - 9735

Moja Bella Black klasa pośrednia, (zawsze na początku bo na B), nr 9763, to w młodzieży będzie jak nic więcej niż 30 suczek... :hmmmm: ... stawek na stronie ZKwP jak nie było tak nie ma ... podawajcie numery swoich staffików ... pleease ... może da się coś z tego poskładać ... :lol:

Czy wie ktoś może jak idą weterany, na początku czy na końcu?

Posted

Dobra, zlituję się, podam ilościowa stawkę, bo już niedługo wystawa ale.. nie jest to sprawdzone na 100% więc proszę nie krzyczeć jeśli się nie sprawdzi ;)
Psy
klasa szczeniąt - 15
klasa młodzieży - 48
klasa pośrednia - 31
klasa otwarta - 47
klasa użytkowa - 1
klasa championów - 60
klasa weteranów - 8
Suki
klasa szczeniąt - 25
klasa młodzieży - 42
klasa pośrednia - 34
klasa otwarta - 48
klasa użytkowa - 1
klasa championów - 51
klasa weteranów - 3

Posted

No przecież ilościowe stawki są już na związkowej stronie... staffików 141, piesków 74 (ch 24, mł 15, otw 22, pośr 7, szcz 4, wet 2) , suczek 67 (ch 20, mł 16, otw 14 , posr 10, szcz 7) :lol: ...

Posted

sortis napisał(a):
No przecież ilościowe stawki są już na związkowej stronie... staffików 141, piesków 74 (ch 24, mł 15, otw 22, pośr 7, szcz 4, wet 2) , suczek 67 (ch 20, mł 16, otw 14 , posr 10, szcz 7) :lol: ...

:crazyeye: będzie na co popatrzeć...

Posted

Achachacha dobre ;) Dobrze wiedzieć ;) To ja sobie pogadam z Panem który podał ilość ;):evil_lol:
A tak poważnie to moglibyście podać sami z siebie co kto zgłosił zamiast zgadywać. Ja od razu mówię, nie zgłosiłam :-)
Przyznawać się bez bicia kto ma co w jakiej klasie ;-)

Posted

Od nas będą:

psy - klasa młodzieży: CARTMAN Stawka Większa niż Życie :loveu:
psy - klasa championów: AGENT J23 Stawka Większa niż Życie ;)
suki - klasa championów: AYKA Stawka Większa niż Życie :lol:

o pozostałych nic mi nie wiadomo... :shake:

Posted

Z stawek wiem tyle od znajomych ze
kl. Mlodziezy - psy
Peter Pan Daffodil Yellow

kl. Szczeniat- suki
Silkstaff`s Allstar

kl.Mlodziezy - suki
Quebra Pote Daffodil Yellow

domyslam sie ze bedzie tez inne psy z samej hod D.Y np Jethro.
No i zapewne hodowla Human Dogs pokaze sie w calosci na wystawie wiec klasa mlodziezy i championow :)