Guest ambird Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Moniab napisała: Będąc w schronisku zaprzyjaźniłam się ze śliczną Aporterką. Zamiast robić zdjęcia bawiłam się z nią. Dziewczyna jest nie do zdarcie. Byle wykałaczka i przynosi żeby rzucać. Chodziła za mną jak cień. Spokojna, łagodna i ma coś takiego w sobie co nie pozwalało mi przejść koło niej obojętnie. Jest zdrowa, wysterylizowana i gotowa do adopcji. Inne zwierzęta nie robią na niej wrażenia. Jest przyjazna i otwarta. Nie wiem jak z dziećmi i nie wiem jak zachowuje się w samochodzie. Na smyczy też nie wiem jak chodzi ale podczas zabawy na wybiegu dowiedziałam się, że: - przychodzi na zawołanie - na komendę zostaw pięknie reaguje - przynieś także dobrze jej wychodzi - siad na 10 razy 8 siadała - i całuśna jest Kontakt do Schronu - Dagmara 506761221 Pies znajduje się w schronisku w Zgierzu pod opieką Fundacji Medor Quote
moniab Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Sunia kochana do góry uszy - ktoś Cię tu wypatrzy - MUSI. Jesteś zbyt kochana by siedzieć w schronisku. Quote
Recommended Posts