Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam

Jeśli ktoś chciałby jechać na wystawę w Debrecen - Węgry a nie ma transportu, chętnie weźmiemy, za pokrycie części paliwa. Wyjeżdżamy z Ząbkowic, 26.08, z niekłopotliwą suką mudi. Chętnie chętnego weźmiemy. ;) Szczegóły na pw.
Pozdrawiam
K. Tokaruk

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

niedawno zmienili całkowicie wygląd strony internetowej i kompletnie nie mogę znaleźć linka do zgłoszenia
może wy jesteście biegli w węgierskim:) bo zlikwidowali wersję angielską i niemiecką

Posted

Tak się zastanawiam nad tymi wyst. 8)
Jechałabym z 1 suką Amstaffką, bardzo dobrze wychowaną :)
Czy ma ktoś miejsce w autku,oraz zarezerwowany nocleg?
Mieszkam na trasie A4 Katowice-Kraków (chrzanów),
Proszę o info na PW.

pzdr,

http://www.canossa.pl

Posted

Jagoodka, jak policzę prawie 1000zł za zgłoszenia...plus cała reszta....to raczej ciężko będzie...poza tym, nie mam dyżurnego do psów...
Ale myślę, bo tym razem sędziowie zagraniczni....:cool1:

Posted

Myśl, myśl :) A starsza córcia nie może zostać z piesami?? Paliwko i hotel na pół więc koszty zawsze mniejsze :)
A sędziowie z fajunych krajów, więc może warto :)

• 3 weeks later...
Posted

Witam
Potrzebuje pomocy w rejestracji do Debreczyna na wystawe sierpniowa
Czy jest jakis link rejestracyjny? Jesli ktos ma jakies informacje, bardzo prosze o pomoc
Dziekuje bardoz i pozdrawiam
Anna

Posted

Na pewno to jest za jedną wystawę? Nigdzie nie ma tego napisanego. Na ulotce na ich stronie jest "2 x CACIB", a pod spodem "Entry fees" i nigdzie nie jest napisane, że to za jedną, a nie za dwie. Tym bardziej, że wystawa jest 27-28, czyli trwa 2 dni, a nie są to dwie wystawy po 1 dniu. Chyba do nich napiszę :)