anita_happy Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 małą ma obserwatora na allegro - ale to nic nie znaczy Quote
anita_happy Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 dwóch obserwatorów - nikt nie dzwoni:/ Quote
anita_happy Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 mam całą torbę fantów na bazarki....dla Lili i Muffy Quote
kama210 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 to zrób zdjęcia i opisy ... ja wystawię ... ja pomału klecę tez bazarek .. z rzeczami z fb ... Quote
anita_happy Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='kama210']to zrób zdjęcia i opisy ... ja wystawię ... ja pomału klecę tez bazarek .. z rzeczami z fb ... i plecak - pamiętaj o plecaku a czym zdjecia zrobie - umarła camera :/ komórką porobie.. Quote
anita_happy Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 fochu napisał(a):miziam słodziaka :* ja tez miziam i miziam.....i podnoszeee.... Quote
anita_happy Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 nie ma fot..:/ jeszcze w dt urodziło sie dziecko!! :) mają pełne ręce ROBOTY :) ale jest info... Lila pakuje sie do wyra.... Quote
betka-sp Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 śliczna..kochana pręguska;))) kocha ludzia i chce z nim być ;) super;) Quote
lilith27 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 jej dt potrzebny? ja ją moge przygarnąć jak pieguskę......hmmmmm do 19 lipca maks - potem wyjeżdząm ale do budki na działkę ogrodzoną tylko z chwilową wizytą pańci dziennie i całodobowym lataniem po działce jesli jest mała jak pieguska.......znaczy mało je na bąka małego wygląda na fotach bo nie stać mnie na utrzymanie kolejnego karmożercy wielkiego dotyczytuje inne subskrypcje.............. a jak nie to małe pręgowane to dajcie inne gówno potrzebujące pomocy póki mąz mi pojazdu nie zabiera i sama nie wyjeżdżam to cały miesiąc jesio Quote
anita_happy Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 lilith...dzięi za pomoc...musze uzgodnic z kama..bo ten gnom pręgusowy jak niedawno nie chciał do domu wracać - to teraz z kanapy nie schodzi!!!!gdzie ją teraz do budki:/ Quote
lilith27 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 anita_happy napisał(a):lilith...dzięi za pomoc...musze uzgodnic z kama..bo ten gnom pręgusowy jak niedawno nie chciał do domu wracać - to teraz z kanapy nie schodzi!!!!gdzie ją teraz do budki:/ dawaj co masz...... na pewno coś masz ........ dawaj ciotka póki jestem Quote
kasumi Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 lilith, ja mam setero-wyżła na wydaniu :P masz go na wątku radomskim :D http://allegro.pl/golf-prawie-jak-seter-wyzel-zaadoptuj-go-i1663584820.html Quote
anita_happy Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 lilith27 napisał(a):dawaj co masz...... na pewno coś masz ........ dawaj ciotka póki jestem no kama mówi, ze Pręgus juz kanapowiec i nei mozna tak, ze ja do budki damy...ale jak piszesz, ze do 19 lipca...to trzeba cos co wyjdzie szybko znaleźć :) Quote
lilith27 Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 anita_happy napisał(a):no kama mówi, ze Pręgus juz kanapowiec i nei mozna tak, ze ja do budki damy...ale jak piszesz, ze do 19 lipca...to trzeba cos co wyjdzie szybko znaleźć :) to myślcie Wy laski mogę wpuścić na działkę jakieś gawienko póki mogę Quote
anita_happy Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 podrosła dziewczyna - WRACA DO DOMU już nie trzeba jej nosić:)) Quote
anita_happy Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='kasumi']lilith, ja mam setero-wyżła na wydaniu :P masz go na wątku radomskim :D http://allegro.pl/golf-prawie-jak-seter-wyzel-zaadoptuj-go-i1663584820.html lala setro wyzel jest bezpieczny w schronie...trzeba ratowac te co na ulicy... sa dwie sunie - młode panienki jedna podobna do Lili - nie ma ogona i druga - juz po cieczce... i wywalony jamnik - ktos go uszkodził Quote
kasumi Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 anita_happy napisał(a):lala setro wyzel jest bezpieczny w schronie...trzeba ratowac te co na ulicy...[...] przecież ja żartowałam :P gdzie on malutki :D ponad kolano sięga :) Quote
anita_happy Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Dzwonił DT - Lila zmieniła sie nie do poznania !!! sama wraca do domu..juz nie przesiaduje pod drzewami uczestniczy w zyciu rodziny psotnik jak kazdy szczyl - podgryza drzewka słodka przychodzi po głaski... i pilnuje małego NOWEGO ludzia!! Quote
Recommended Posts