betka-sp Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 hej dziewczyno sliczna ;) co tak cicho u Ciebie?? Quote
betka-sp Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 hej ..co tu taK CICHO????? czy panna pręguska ma juz swój domek??? ;) Quote
fochu Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 głaski dla mojej ślicznej panienki :) wiem ,wiem obiecałam ogłoszenia ,zrobię jak tylko czasu więcej wyskrobię Quote
Vesper Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 młoda dziewczynka, widać od razu... a czy tylko mnie się wydaje że ona coś z molosów ma?(może przez kolorek ;)) Pozdrawiamy piękność! Quote
kasumi Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 a ja pokochałam pręgusy :loveu: a dokładniej 3 miesiące temu....:loveu: Quote
ania z poznania Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Tekst do ogłoszeń ślicznotki, kupiłam na bazarku, autorką jest Ciocia .Blueberry. Dziękujemy :) " Chodź opowiem Ci bajeczkę. Bajka będzie długa... I smutna. Bo jakie może być życie w samotności na ulicy? Czy historia w której był głód, przeganianie przez ludzi i cierpienie może mieć szczęśliwe zakończenie? Mam 10 miesięcy a życie już dało mi w kość... Cały czas wierzę że ktoś pokocha takiego psa jak ja. Bo ja już kocham cały świat. I wszystkich którzy okażą mi choć odrobinę czułości. Bardzo lubię też inne zwierzaki. Czekam na Ciebie w domu tymczasowym, z książeczką zdrowia, szczepieniami i sercem na łapie. Nadstawiam głowę do głaskania a Ty wyciągnij tylko rękę. Poczuj na niej moje ciepło i miłość którą potrafię Ci dać. Obiecuję że Cię nie zawiodę. A czy ty nie zawiedziesz mnie?" Quote
fochu Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 kasumi napisał(a):a ja pokochałam pręgusy :loveu: a dokładniej 3 miesiące temu....:loveu: a ja jakieś 11 miesięcy temu się zakochałam w pręgowanych i tak jakoś mnie trzyma,stała w uczuciach jestem ;) Quote
anita_happy Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [quote name='ania z poznania']Tekst do ogłoszeń ślicznotki, kupiłam na bazarku, autorką jest Ciocia .Blueberry. Dziękujemy :) " Chodź opowiem Ci bajeczkę. Bajka będzie długa... I smutna. Bo jakie może być życie w samotności na ulicy? Czy historia w której był głód, przeganianie przez ludzi i cierpienie może mieć szczęśliwe zakończenie? Mam 10 miesięcy a życie już dało mi w kość... Cały czas wierzę że ktoś pokocha takiego psa jak ja. Bo ja już kocham cały świat. I wszystkich którzy okażą mi choć odrobinę czułości. Bardzo lubię też inne zwierzaki. Czekam na Ciebie w domu tymczasowym, z książeczką zdrowia, szczepieniami i sercem na łapie. Nadstawiam głowę do głaskania a Ty wyciągnij tylko rękę. Poczuj na niej moje ciepło i miłość którą potrafię Ci dać. Obiecuję że Cię nie zawiodę. A czy ty nie zawiedziesz mnie?" wow..GRACIAS....ja teraz nie mam głowy do pisania tekstów..pisze opisy techniczne do projektu :( ale trzeba za cos życ:/ Quote
fochu Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 zaniedbałam naszą panienkę ,ale mam od niedzieli szczyla na Dt więc wybacz maleńka ale mam urwanie głowy w domu :) Quote
anita_happy Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 allegro z bajerami /wyróżnione/ http://allegro.pl/show_item.php?item=1636816398 mała jest jeszcze w awaryjnym dt..ale do wekendu :( nie mam planu co dalej... Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 na dzień dobry i z rana - Lila Pręgowana szuka domu!!! Quote
betka-sp Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ;) allegro naprawdę fajne ;) Lili ma szczęście, że trafiła na Ciebie ;) Quote
anita_happy Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 ale news!!cholera... pręgusa oswajała rodizna, któa dzis dostała ode mnie psa!!!! i sie nawet zastanawiali i stresowali co z pręgusem!!!cholera ale juz dom załadowany psem..Pręgus szuka domu... Quote
Recommended Posts