Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekst do ogłoszeń ślicznotki, kupiłam na bazarku, autorką jest Ciocia .Blueberry. Dziękujemy :)

" Chodź opowiem Ci bajeczkę. Bajka będzie długa...

I smutna. Bo jakie może być życie w samotności na ulicy? Czy historia w której był głód, przeganianie przez ludzi i cierpienie może mieć szczęśliwe zakończenie? Mam 10 miesięcy a życie już dało mi w kość...

Cały czas wierzę że ktoś pokocha takiego psa jak ja. Bo ja już kocham cały świat. I wszystkich którzy okażą mi choć odrobinę czułości. Bardzo lubię też inne zwierzaki.
Czekam na Ciebie w domu tymczasowym, z książeczką zdrowia, szczepieniami i sercem na łapie.

Nadstawiam głowę do głaskania a Ty wyciągnij tylko rękę. Poczuj na niej moje ciepło i miłość którą potrafię Ci dać. Obiecuję że Cię nie zawiodę. A czy ty nie zawiedziesz mnie?"

Posted

kasumi napisał(a):
a ja pokochałam pręgusy :loveu: a dokładniej 3 miesiące temu....:loveu:

a ja jakieś 11 miesięcy temu się zakochałam w pręgowanych i tak jakoś mnie trzyma,stała w uczuciach jestem ;)

Posted

[quote name='ania z poznania']Tekst do ogłoszeń ślicznotki, kupiłam na bazarku, autorką jest Ciocia .Blueberry. Dziękujemy :)

" Chodź opowiem Ci bajeczkę. Bajka będzie długa...

I smutna. Bo jakie może być życie w samotności na ulicy? Czy historia w której był głód, przeganianie przez ludzi i cierpienie może mieć szczęśliwe zakończenie? Mam 10 miesięcy a życie już dało mi w kość...

Cały czas wierzę że ktoś pokocha takiego psa jak ja. Bo ja już kocham cały świat. I wszystkich którzy okażą mi choć odrobinę czułości. Bardzo lubię też inne zwierzaki.
Czekam na Ciebie w domu tymczasowym, z książeczką zdrowia, szczepieniami i sercem na łapie.

Nadstawiam głowę do głaskania a Ty wyciągnij tylko rękę. Poczuj na niej moje ciepło i miłość którą potrafię Ci dać. Obiecuję że Cię nie zawiodę. A czy ty nie zawiedziesz mnie?"

wow..GRACIAS....ja teraz nie mam głowy do pisania tekstów..pisze opisy techniczne do projektu :( ale trzeba za cos życ:/

Posted

ale news!!cholera...
pręgusa oswajała rodizna, któa dzis dostała ode mnie psa!!!!

i sie nawet zastanawiali i stresowali co z pręgusem!!!cholera
ale juz dom załadowany psem..Pręgus szuka domu...