MichalMi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 nie mam pojęcia jak poszło Ani- miała niezbyt minę, więc nawet nie podchodziłem. rasa powędrowała do tego przystojniaka :) Quote
Ania i Salma Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Spóźnione, ale szczere gratulacje :smilecol: Tez strasznie żałuję że nas tam nie było, ale mialyśmy za to bardzo aktywny agilitowo-rowerowy weekend :eviltong: Quote
jolly_94 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 hej!!! No dobra pochwalę się :razz: Lala druga w weterankach (na dwie) a i tak najwyżej sklasyfikowany polski łaciak :p podobno ŚLICZNIE się pokazywała, nie było widać, że ma prawie 13 lat :lol: , no i jak biegłyśmy publiczność biła brawo!!! DZIĘKI!!! :calus: :calus: TO BYŁO BAAAARDZO MIŁE :loveu: :loveu: :loveu: A nasza czeska terierka w championach IV doskonała na 7!!! (nota bene pojutrze skończy 8 lat, więc nie najmłodsza z niej panna ;) ), jedyna (o ile się nie mylę) lokata dla polskiej hodowli czecha w polskich rękach!!! Choco zmieścił się w "szóstce", a Ania minę miała nietęgą, bo sędzia psa jej zmierzył i Choco się przestraszył, no i było po ocenie :shake: Quote
MichalMi Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Lala ma 13 lat? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Bardzo ładnie się pokazała :) GRATULACJE :lol: Quote
jolly_94 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 skończy w styczniu :oops: Dziękujemy!!! :calus: Quote
pati Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Jolly gratulacje!!! :multi: Lola brawo !!! :multi: szkoda ze mnie tam ne bylo taka okazja sie chyba za mojego zycia juz nie powtorzy zeby swiatowka w PL byla a macie moze jakies fotki? mozna by choc tak oko nacieszyc Quote
jolly_94 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Wszystkie wyniki i sporo zdjęć czołówki (nawet Lali!!! :multi: ): www.sweb.cz/sunsetdalmatian/vysledky/WW_Poznan_06.html dużo zdjęć też: www.dalmatynczyki.fora.pl (wątek: wystawy i imprezy, temat World Dog Show Poznań...) P.S. DZIĘKI, MichalMi, super fotki!!! Quote
Recommended Posts