jolly_94 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Spotkamy się na bank :lol: , liczę, że się będziemy mocno dopingować!!! Aha, czy ktoś będzie robił zdjęcia? ja wezmę aparat, ale jest kiepski, no i mam słabe akumulatorki, nie wiem ile wytrzymają :shake: Quote
MichalMi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jolly, aparat ja będę miał :) ...nawet kupiłem dodatkowy akumulator ;) Quote
zorbka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja bede miala cyfrówke i do tego 6 baterii akumulatorkow ponadto moj tato wystawia psa i bedzie go trzmyal na wystawie takze bede miec wolne ręce :) Rencze jak dostane od mojej przyjaciolki zdjecia z Wrocławia to je tu umieszcze :) Quote
jolly_94 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No to jakoś damy radę je wszystkie obfocić :lol: Quote
Kika Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jolly_94 napisał(a):No to jakoś damy radę je wszystkie obfocić :lol: Będę czekała na wieści od Was i na zdjęcia . Jutro jak dam radę trzymam kciuki za polskie psiaki - Wy trzymajcie za mnie idę do tego cholernego szpitala :(:( Quote
Guest Reyes Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kika napisał(a):Będę czekała na wieści od Was i na zdjęcia . Jutro jak dam radę trzymam kciuki za polskie psiaki - Wy trzymajcie za mnie idę do tego cholernego szpitala :(:( :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
MichalMi Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Kika, nie ma to jak wymiana handlowa- my za Ciebie, Ty za nas :D Nie martw się- będzie dobrze! Jak będziesz dzielna, zasypiemy Ciebie setkami zdjęc ;) Quote
Kika Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 MichalMi napisał(a):Kika, nie ma to jak wymiana handlowa- my za Ciebie, Ty za nas :D Nie martw się- będzie dobrze! Jak będziesz dzielna, zasypiemy Ciebie setkami zdjęc ;) Musze być dzielna - nie mam wyjścia :):(Pierwszy raz w szpitalu to sie trochę boję. Na zdjęcia czekam niecierpliwie. Quote
rencze Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Kika wielka szkoda że nie będziesz z nami w Poznaniu. Trzymaj się dzielnie i zdrowiej nam jak najszybciej bo tęsknimy...... Quote
jolly_94 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Trzymaj się Kika!!! :calus: I trzymaj za nas ;) !!! Ja byłam w lecie w szpitalu i bardzo miło wspominam :lol: , ale byłam zdrowa, tylko pogryziona przez jakąś francę i bardzo spuchnięta :lol: Quote
MichalMi Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 My już startujemy- do zobaczenia i oczywiście POWODZENIA dla całej reprezentacji PL :terazpol: TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI :) Quote
pati Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 tak tak TRZYMAM ZA WAS!!!! napiszcie jak bylo i oczywiscie na fotki sie doczekac nie moge Quote
MichalMi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 My właśnie do domu trafiliśmy z OCENĄ DOSKONAŁĄ I 5 LOKATĄ :lol: Quote
lewkonia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 MichalMi napisał(a):My właśnie do domu trafiliśmy z OCENĄ DOSKONAŁĄ I 5 LOKATĄ :lol: MichalMi - gratulacje:cool2: :cool2: :cool2: Masz doskonałego psa!!!:evil_lol: Quote
Guest Reyes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dla polaków 2 medale - nie jest źle :) u mnie brąz w Open na 10 suk z czego tylko moja polska. Dumna jestem :))) Jolly_94 niech się sama chwali :razz: Quote
Kika Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Danusia i Michał świetnie.napiszcie kto zwyciężył, bardzo jestem ciekawa. Siedzę sobie w tym szpitalu, a tam tyle się dzieje :) Na szczęście już dzisiaj widze na oczy, choć spuchłam jak Szrek po zabiegu, ale dojdę do siebie - mam nadzieję -szybko. Quote
pati Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 GRATULACJE!!!!!!! no prosze wiedzialam ze nasze psiaki najpiekniejsze :cool3: piszcie jak bylo wszystko dokladnie ze szczegolami .... :eviltong: Quote
MichalMi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 a dziękujemy bardzo! :D jestem bardzo ze swojego kropka zadowolony- w końcu w bardzo mocnej stawce pokonać 13 chłopa... ;) część fotek już wisi tu Quote
Kika Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Michał masz się z czego cieszyć - super ocena. A ja mam cafe internet w szpitalu i tez się z tego cieszę - tylko napiszcie wyniki, bo jajko zniosę z ciekawości:) Quote
MichalMi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dalmatyńczyk / Dalmatinac / Dalmatian JWW P (M) 13780 CARPE DIEM Lacrima Christi, . Radic, Tomic, Chorwacja JWW S (F) 13861 VERAONA Dream Dalmatiner, Nenad Devic, Serbia WW BOB P (M) 13808 ELEGANT ENVOY Bell-A-Mir's, . Ivarsson S,Jacobsen S, Höie H., Szwecja WW S (F) 13896 DOYMARIE DELPINTA Laguna Dios, Elena Kucharchik, Białoruś BVet P (M) 13838 EDDIE T-Cart, Gabriele Thoma, Austria BVet S (F) 13917 BELLA von der Pikardie, B.J. Oberüber, Niemcy JWW -Młodzieżowy Zwycięzca Świata 2006 / Junior World Winner 2006 WW -Zwycięzca Świata 2006 / World Winner 2006 = CACIB BOB -Zwycięzca Rasy / Best of Breed BVet -Najlepszy Weteran / Best Veteran P(M) -pies / male S(F) -suka / female Quote
Kika Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 A że z Chorwcji lub temu podobnych krajów będą jacyś zwycięzcy - spodziewałam się , biorąc pod uwagę sędziego jednego. Laguna Dios ma piękne psy. Strasznie mi żal,ze nas tam nie bylo, może co nawalczyłybyśmy :( Quote
Recommended Posts