monis58 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Witam serdecznie.:lol: Kiedy przyciąć włoski na uszach yorka? Mogę zrobić to sama w domu czy lepiej iść do psiego fryzjera? Trochę się boje bo nie wiem jak dokładnie to zrobić :-( Quote
Grey Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Monis58 każdy york inaczej zarasta na uszach , ale od 3 m-cy trzeba skrócić włosy, ułatwiają stanie uszu . Sama nie bierz się do tego , łatwo skaleczyć ucho . Takie maluchy boją się i trzeba trzymać .Fryzjer w ramach reklamy powinien zrobić to gratis , opowiedzieć o pielęgnacji . Quote
chrupcia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 radzę pierwszy raz iść do weta, lub fryzjerki :) ja pierwszy raz też się bałam, ale jak zobaczyłam jak robi to wetka to od tamtego razu ścinam włoski sama na uszkach czy pupie, łapkach ;) Quote
Adela321 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 No koleżanko uważaj bo co jak co ale uszy jak zapewne wiesz to łatwo obciąć :) A piesek mały to będzie problem z tym żeby spokojnie siedział podczas strzyżenia. Quote
monis58 Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 dziękuję bardzo, macie racje, pierwszy raz lepiej niech ktoś to zrobi za mnie :-) Quote
Recommended Posts