Gośka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A gdzie mieszkasz? Jeśli można spytać;) Od czego są samochody i komunikacja:p Alę pewnie też musiałabyś czochrać na moich kolanach:lol: A Ford dalej jest piękny, fryzura to tylko dodatek:cool3:. Chociaż ja uwielbiam pompony i najchętniej to wszystkie bym tak pościnała. Jednak wybrałam dla Forda "mniejsze zło" , jak zobaczyłam że już męczy go stanie na stole. Quote
bonsai_88 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Mieszkam w Gliwicach... a samochód obecnie mam do sprzedaży, a nie do jeżdżenia :P .... Ale kiedyś na pewno skorzystam z zaproszenia, żeby sobie przypomnieć jakie fajne są pudle [z ostatnimi pudlami miałam do czynienia jak miałam 10 lat]... Quote
Guest Reyes Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 bonsai_88 napisał(a):Mieszkam w Gliwicach... a samochód obecnie mam do sprzedaży, a nie do jeżdżenia :P .... Ale kiedyś na pewno skorzystam z zaproszenia, żeby sobie przypomnieć jakie fajne są pudle [z ostatnimi pudlami miałam do czynienia jak miałam 10 lat]... To zapraszamy na degustacje pudla na tegoroczne Katowicę za dwa tygodnie! Quote
bonsai_88 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Może uda mi się wybrać... jeśli tylko namówię do tego rodziców [bo "będę musiała" kibicować znajomej przy wystawianiu bostonki Sophi Loren :loveu:]... Bo jak usłyszą, że chcę pudla to mnie razem z nim z domu wywalą - mieszkam w ich mieszkaniu [i zajmuję się ich kotem - oni mieszkają za granicą]... Quote
Gośka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Gliwice rzut beretem;) Myślałam że gdzieś nad morzem, to wtedy faktycznie dłuuuga podróż. I zapraszam zapraszam, może się jeszcze rozmyślisz jak zobaczysz temperament 10-letniego Forda:lol: A młody ma go ze 4 razy więcej:evil_lol: Quote
Betti Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='bonsai_88']Może uda mi się wybrać... jeśli tylko namówię do tego rodziców [bo "będę musiała" kibicować znajomej przy wystawianiu bostonki Sophi Loren :loveu:]... Bo jak usłyszą, że chcę pudla to mnie razem z nim z domu wywalą - mieszkam w ich mieszkaniu [i zajmuję się ich kotem - oni mieszkają za granicą]... Bonsai_88 Jedź koniecznie ogladać pudliszony w Katowicach bo będzie co. Już Ci zazdroszczę.Masz tak blisko! Ja oznajmiłam mojemu meżowi, że chcę pudla jadąc z nim samochodem. Zatrzymał się na środku drogi i co ja się nasłuchałam !!! Opisałam mu rasę (byłam przygotowana!), ale on tylko miał złe skojarzenia. Argumenty żadne nie trafiały. Chciałam czarną suczkę mini. Ale się nasłuchałam, wreszcie usłyszałam "rób co chcesz". No i zrobiłam a on sam po Vitkę nawet pojechał bo nie mogłam. Sunia owinęła go sobie wokół palca błyskawicznie ( moja jest taka namolnie przytulaśna) i to on ma przyjaciółkę "Mała czarną" a ja czasem też się przydam a bo to jeść trzeba dać, uczesać, na wystawę pojechać. Wychodzi z nią na dwór w gumkach, papilotach, fryzurach...wogóle mu to nie przeszkadza, sam się teraz z siebie śmieje. Jak w którymś roku spadł pierwszy mokry śnieg ubrałam sunię w czarny skafanderek coby sie nie uświniła i usłyszałam, że on z takim psem nie wyjdzie na dwór, no ale wreszcie poszedł. Po powrocie stwierdził, że spotkał 4 psy wszystkie "ubrane" ale JEGO SUNIA najładniej. Gosia, a Twój mąż to Bila "w kulki" i Forda nawet wystawiał - świetnie wygladali razem, czy mi się dobrze wydaje ? Quote
Gośka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 [quote name='Betti']Gosia, a Twój mąż to Bila "w kulki" i Forda nawet wystawiał - świetnie wygladali razem, czy mi się dobrze wydaje ? No jasne, przecież to jego "synczek":lol:, wyproszony u mnie Ale Forda też wystawiał w pomponach Quote
bonsai_88 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Billi i Ford ślicznie wyglądają na zdjęciach... tylko twój mąz wygląda, jakby marzył o drzemce;) Quote
Gośka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :megagrin:ale oko, mój mąż zawsze na wystawie marzy o :sleep2::lol: Quote
Śnieżynka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gosia jesteś w błędzie bo w Rzeszowie to bardzo dzielnie się pokazywał z chłopakami :D i wcale nie widać było że chce spać :D wogóle sie super prezentowali :D Quote
bonsai_88 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gosia no to mi się wypatrzyło przez przypadek :P ...Ale i tak tylko dla tego, że ja ok. godziny 15.00 trzymam Maciusia [uwielbia stać, ale jeszcze równowagi nie umie dobrze złapać i go trzymać za łapki muszę] z taką samą miną, jaką twój mąż ma na 1 zdjęciu :D . Śnieżynka czy na twoim awarku jest grzywacz? Bo psiak przepiękny :) Quote
Śnieżynka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 tak Grzywek :D jest w moim awartku :) cieszę się, że sie podoba :) Quote
Betti Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gośka napisał(a)::megagrin:ale oko, mój mąż zawsze na wystawie marzy o :sleep2::lol: Prawda. Widziałam, widziałam......jak spał.:lol: Quote
Gośka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ku przestrodze dla tych co marzą o standardzie:lol:;) 10 letni Ford, a młody jak już pisałam ma 4 razy więcej powera;) Proszę nie patrzeć na fryzurę;) właśnie jesteśmy w trakcie strzyżenia Quote
Gośka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dobra jeszcze tylko jedno, bo jak się moje dziecko rozbujało dzisiaj to napstrykało 850 zdjęć:crazyeye: Quote
Śnieżynka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu: Fordzik :D Gośka coś mi się zdaje, że ty Fordowie dodałaś lat.... :loveu::loveu::loveu::loveu: to prosimy jeszcze jakieś 750 :D i damy żyć do przyszłego weekendu :D Quote
Gośka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 W przyszły weekend będą same piękne uczesane i dostojne, żeby było widać te 10 lat:evil_lol: Quote
Śnieżynka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 :evil_lol: Gośka co ty chcesz Forda przykleić kropelką :D czy porobić zdjęcia jak bedzie spal :cool3: Quote
PATIszon Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Gośka']dobra jeszcze tylko jedno, bo jak się moje dziecko rozbujało dzisiaj to napstrykało 850 zdjęć:crazyeye: http://images32.fotosik.pl/172/5e1a0e033ddc384a.jpg O glowka umie odbijac! Quote
Gośka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dobra coś tam jeszcze zmniejszyłam;) No dobra piłka połknięta nie będzie kusiła Quote
iremos Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Cudne psiaki i cudne zdjecia. Ford potrafi latać ;)) Quote
bonsai_88 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gosia faktycznie Fordzik jet ruchliwy :) .... a brakiem fryzury się nie przejmuj i tak masz przepięknego psa ;) Quote
Gośka Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A bo mnie dziewczyny trochę z tropu zbijają bo same takie piękne uczesane psy wstawiają a tylko moje takie burki;) Ale niech ja trochę czasu złapię to zobaczycie:lol: Quote
Oleniek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gosia, no moja też lekko burkowata:evil_lol: mordzia strzyżona nożyczkami, dupka przeze mnie podrzępolona wygląda strasznie, wiecznie niedoczesana...ale czy przez to ma inny charakter??? Quote
Recommended Posts