Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deszczowa']do śpiewu, acz nieśmiało, włączyła się też moja kochana Mikunia:loveu:

Ale ślicznie Mikunia śpiewa! :loveu: Żebyście widziały jak moje koncertują w duecie (podtrzymują rodzinne tradycje ;) ) - Sonia na jednym parapecie, Żabka na drugim i w kanonie ciągną. Ludzie stają pod oknami i się zachwycają :evil_lol:

Bodziulka, po pierwsze już Ci kiedyś mówiłam, że u mnie głos jak p.... włos :diabloti: :oops: :eviltong: A co do nauki, to ja już nie pamiętam jak to było - trzeba czytać i powtarzać w myśli, taaaak???? :cool3: A co do zdjęć, to ostatnie (oprócz tych kilku wyżej) to mam z grudnia, może coś wstawię, jak nie walnie mi do końca komputer, bo jak walnie to już mnie wśród żywych nie zobaczycie... :placz: :placz: :placz:

Cioteczki, martwię się... Sonia mi chudnie - wyniki krwi dobre, apetyt jest, wesoła w miarę, żadnych innych objawów nie ma, a wygląda kiepsko - chyba niestety nie przesadzam... Niech już mam więcej czasu, to pójdę z nią do dobrego weta, bo ten aktualny nie ma na to pomysłów...
:shake:

Posted

[quote name='Ania-Sonia']Żebyście widziały jak moje koncertują w duecie (podtrzymują rodzinne tradycje ;) ) - Sonia na jednym parapecie, Żabka na drugim i w kanonie ciągną. Ludzie stają pod oknami i się zachwycają :evil_lol:

musisz to nagrać :diabloti: wiesz, większość aparatów cyfrowych ma funkcję nagrywania filmów :razz:

Bodziulka, po pierwsze już Ci kiedyś mówiłam, że u mnie głos jak p.... włos :diabloti: :oops: :eviltong: A co do nauki, to ja już nie pamiętam jak to było - trzeba czytać i powtarzać w myśli, taaaak???? :cool3:

oj, bo w poniedziałek będzie krucho ;)

Cioteczki, martwię się... Sonia mi chudnie - wyniki krwi dobre, apetyt jest, wesoła w miarę, żadnych innych objawów nie ma, a wygląda kiepsko - chyba niestety nie przesadzam... Niech już mam więcej czasu, to pójdę z nią do dobrego weta, bo ten aktualny nie ma na to pomysłów...
:shake:

mogę Ci polecić mojego weta, ale on przyjmuje albo u mnie, albo na Grochowie, albo na Stegnach/Sadybie - a może po sterylce jej jakoś fiku-miku? może trzeba odrobaczyć po prostu? odrobaczenie nie zaszkodzi skoro ma dobre wyniki badań

Posted

Bodziulka napisał(a):
musisz to nagrać :diabloti: wiesz, większość aparatów cyfrowych ma funkcję nagrywania filmów :razz:

Nie wiem i nie chcę wiedzieć, przecież wiesz, że w sprawach technicznych się troszkę gubię!!! :diabloti: Gwarantuję, bokser Oskar to nic w porównaniu z moim piekielnym duo :evil_lol:

Bodziulka napisał(a):
oj, bo w poniedziałek będzie krucho ;)

Eee, co tam, to tylko pół godziny wstydu :oops: (może takich starszych, czyli podyplomowych studentów nie maglują :roll: )

Bodziulka napisał(a):

mogę Ci polecić mojego weta, ale on przyjmuje albo u mnie, albo na Grochowie, albo na Stegnach/Sadybie - a może po sterylce jej jakoś fiku-miku? może trzeba odrobaczyć po prostu? odrobaczenie nie zaszkodzi skoro ma dobre wyniki badań

Dziękuję kochana, jak polecasz chętnie skorzystam, jeszcze pójdę tylko do swojego starego i wyciągne też te opisy operacji. Ja też mam nadzieję, że to jakieś zmiany hormonalne po, ale Sonia powinna chyba raczej tyć, a nie chudnąć.
Obie dziewczyny były kilka tygodni temu odrobaczone, więc to nie to.
Sonia ważyła 12 kilo, ostatnio 9, a teraz pewnie jeszcze mniej, ale boję się jej ważyć :placz:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

Obie dziewczyny były kilka tygodni temu odrobaczone, więc to nie to.
Sonia ważyła 12 kilo, ostatnio 9, a teraz pewnie jeszcze mniej, ale boję się jej ważyć :placz:

:crazyeye: :hmmmm: dziwne, mocno dziwne :shake: może kleszcza złapała? ale to by były bardzo szybkie objawy

Posted

Bodziulka napisał(a):
:crazyeye: :hmmmm: dziwne, mocno dziwne :shake: może kleszcza złapała? ale to by były bardzo szybkie objawy

Kleszcza, mówisz? O tym nie pomyślałam, ale to trwa od kilku miesięcy, no i jest regularnie pryskana Frontline'em, ale rzeczwyście - czort wie. Teraz to się dopiero wystraszyłam :placz:

Zauważyłam, że robi więcej kooo, ale nie ma biegunki, raczej to drugie. Jakby przemiana materii jej się przyspieszyła.

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Zauważyłam, że robi więcej kooo, ale nie ma biegunki, raczej to drugie. Jakby przemiana materii jej się przyspieszyła.

może to kwestia doboru jedzenia?

Posted

Bodziulka napisał(a):
może to kwestia doboru jedzenia?

Z Royala przeszłam na Purinę Pro Plan, do tego gotowane. Fakt, kiedyś gotowałam tłuste rosoły, teraz głównie piersi i nogi indycze, ale Żabka na tej diecie jak kuleczka wygląda, a Sonia jak zamorzona.
E, nie ma co debatować, tylko po wetach wędrować...

Posted

Asia też ma jakąś dobrą panią doktor Monikę na ul. Strzeleckiego

trzymam kciuki za Sonię...
a może to po prostu lato?:roll:

a mój Baruś na ten przykład je równo z Miką (a nawet więcej) - ona wygląda jak kulka, a on jak ze schroniska, aż wstyd czasem :shake: no ale on ma tak od zawsze....:evil_lol:

Posted

[quote name='Bodziulka']ja wiem, ale inni jeszcze nie :evil_lol:
No to dla cioteczki Deszczowej (bo nie wiem, czy AśkaK jeszcze tu się kiedyś pojawi? :shake: )info, że pańcia Soni i Żabki dziś się obroniła i jest podyplowanym menedżerem kultury, buhahhhhha :sg168: :roflt: :roflt: :roflt:

To teraz kilka obiecanych zdjęć z grudnia ze świąt u rodzinki :eviltong:

Dziewczynki nie czerpały radości z ogrodu ;) Może im doopki marzły, a może bały się, że już ich nie weźmiemy z powrotem :-o Radość z powrotów do domu była zawsze wielka!

Sonia z rezydentem Dolarem (przygarniętym spod domu). Niestety była to nienawiść od pierwszego wejrzenia (ze stronu Soni, rzecz jasna :mad: :evil_lol: )

Dziewczynki najlepiej czuły się we własnym gronie ;)

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
No to dla cioteczki Deszczowej (bo nie wiem, czy AśkaK jeszcze tu się kiedyś pojawi? :shake: )info, że pańcia Soni i Żabki dziś się obroniła i jest podyplowanym menedżerem kultury, buhahhhhha :sg168: :roflt: :roflt: :roflt:

ależ Ciotka, toż to bardzo dobra wiadomość jest.
MOJE GRATULACJE!!!:multi::BIG::laola:

Ale ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia:mad: No ale jak mojemu TZ-owi zrobisz PR (kwalifikacje masz jak się patrzy:evil_lol:) to Ci wybaczę łaskawie:diabloti:

Posted

Aniu!!! KONGRATULEJSZON !!!:sweetCyb: :cool2: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1:
No to teraz wielką bibę pewnie urządzisz!:cool3: ;) :lol:
A jak Ty w ogóle mogłaś pomyśleć że ja tu więcej nie zajrzę :mad: , w końcu to jedyna galeria na której w czerwcu można sobie oglądać zdjęcia ze stycznia!:loveu: :evil_lol: :loveu: (a może nawet z grudnia..?:cool3: :evil_lol: ) Przesłodkie są psikutki w tej kołderce w kwiatki, jak dwa włochate aniołki.:loveu: :lol: Ach, ta kołderka mi przypomniała dzieciństwo, u babci zawsze spałam pod pierzyną obleczoną w taką podobną poszewkę...aaach, najlepsze sny na świecie się wtedy miało!:p

• 1 month later...
Posted

AśkaK napisał(a):
Aniu! Aaaniuuuu!!!!:lol: Gdzie są nowe zdjęcia dziewczynek?:mad: Gdzie opowieści?!:mad: :lol:

Na razie muszę udawać, że nie dostrzegłam tego wpisu, ale kto mi uwierzy :evil_lol: :eviltong:
Nowe zdjątka są, postaram się je wkrótce wstawić (może jutro...:evil_lol: )

Posted

Oto Jessica, zwana Jessi :loveu: - sunia siostry malagos Ani (ponoć stara kumpela Szpilki z dogo) - Ania już ma zapowiedziane, że jak wrócisz sunia będzie przez nas wyśledzona i wykradziona :evil_lol:

Czujemy się z TZ-etem w niej kompletnie zakochani. To taka lepsza, bo grzeczniejsza wersja Bruni - słodka przylepa, wesołek witający gości z zabawkami, trochę wariatuńcio, bardzo energiczna, polowałam, żeby zrobić jej jakiekolwiek fotki kilka godzin :diabloti: (więc niestety nie ma zdjęć Jessi w całej okazałości, a to naprawdę piękna sunia!)

Strasznie żałuję, że Cię nie było! Było przesympatycznie i ta boksia! :loveu: (a jak znajdziesz zdjęcia ze zlotu zobacz co mam na ręce :oops: :eviltong: )

Shot with hp PhotoSmart 43x series at 2007-08-14

Zabaweczka

Wszystkich kocham

Łakomczuszek

Ząbki;-)