Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 deszczowa napisał(a):chce zawstydzić psy!!!! :megagrin: w śpiewaniu? to już na pewno dawno zawstydziła :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='deszczowa']do śpiewu, acz nieśmiało, włączyła się też moja kochana Mikunia:loveu: Ale ślicznie Mikunia śpiewa! :loveu: Żebyście widziały jak moje koncertują w duecie (podtrzymują rodzinne tradycje ;) ) - Sonia na jednym parapecie, Żabka na drugim i w kanonie ciągną. Ludzie stają pod oknami i się zachwycają :evil_lol: Bodziulka, po pierwsze już Ci kiedyś mówiłam, że u mnie głos jak p.... włos :diabloti: :oops: :eviltong: A co do nauki, to ja już nie pamiętam jak to było - trzeba czytać i powtarzać w myśli, taaaak???? :cool3: A co do zdjęć, to ostatnie (oprócz tych kilku wyżej) to mam z grudnia, może coś wstawię, jak nie walnie mi do końca komputer, bo jak walnie to już mnie wśród żywych nie zobaczycie... :placz: :placz: :placz: Cioteczki, martwię się... Sonia mi chudnie - wyniki krwi dobre, apetyt jest, wesoła w miarę, żadnych innych objawów nie ma, a wygląda kiepsko - chyba niestety nie przesadzam... Niech już mam więcej czasu, to pójdę z nią do dobrego weta, bo ten aktualny nie ma na to pomysłów... :shake: Quote
Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Żebyście widziały jak moje koncertują w duecie (podtrzymują rodzinne tradycje ;) ) - Sonia na jednym parapecie, Żabka na drugim i w kanonie ciągną. Ludzie stają pod oknami i się zachwycają :evil_lol: musisz to nagrać :diabloti: wiesz, większość aparatów cyfrowych ma funkcję nagrywania filmów :razz: Bodziulka, po pierwsze już Ci kiedyś mówiłam, że u mnie głos jak p.... włos :diabloti: :oops: :eviltong: A co do nauki, to ja już nie pamiętam jak to było - trzeba czytać i powtarzać w myśli, taaaak???? :cool3: oj, bo w poniedziałek będzie krucho ;) Cioteczki, martwię się... Sonia mi chudnie - wyniki krwi dobre, apetyt jest, wesoła w miarę, żadnych innych objawów nie ma, a wygląda kiepsko - chyba niestety nie przesadzam... Niech już mam więcej czasu, to pójdę z nią do dobrego weta, bo ten aktualny nie ma na to pomysłów... :shake: mogę Ci polecić mojego weta, ale on przyjmuje albo u mnie, albo na Grochowie, albo na Stegnach/Sadybie - a może po sterylce jej jakoś fiku-miku? może trzeba odrobaczyć po prostu? odrobaczenie nie zaszkodzi skoro ma dobre wyniki badań Quote
Ania-Sonia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Bodziulka napisał(a):musisz to nagrać :diabloti: wiesz, większość aparatów cyfrowych ma funkcję nagrywania filmów :razz: Nie wiem i nie chcę wiedzieć, przecież wiesz, że w sprawach technicznych się troszkę gubię!!! :diabloti: Gwarantuję, bokser Oskar to nic w porównaniu z moim piekielnym duo :evil_lol: Bodziulka napisał(a):oj, bo w poniedziałek będzie krucho ;) Eee, co tam, to tylko pół godziny wstydu :oops: (może takich starszych, czyli podyplomowych studentów nie maglują :roll: ) Bodziulka napisał(a): mogę Ci polecić mojego weta, ale on przyjmuje albo u mnie, albo na Grochowie, albo na Stegnach/Sadybie - a może po sterylce jej jakoś fiku-miku? może trzeba odrobaczyć po prostu? odrobaczenie nie zaszkodzi skoro ma dobre wyniki badań Dziękuję kochana, jak polecasz chętnie skorzystam, jeszcze pójdę tylko do swojego starego i wyciągne też te opisy operacji. Ja też mam nadzieję, że to jakieś zmiany hormonalne po, ale Sonia powinna chyba raczej tyć, a nie chudnąć. Obie dziewczyny były kilka tygodni temu odrobaczone, więc to nie to. Sonia ważyła 12 kilo, ostatnio 9, a teraz pewnie jeszcze mniej, ale boję się jej ważyć :placz: Quote
Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Obie dziewczyny były kilka tygodni temu odrobaczone, więc to nie to. Sonia ważyła 12 kilo, ostatnio 9, a teraz pewnie jeszcze mniej, ale boję się jej ważyć :placz: :crazyeye: :hmmmm: dziwne, mocno dziwne :shake: może kleszcza złapała? ale to by były bardzo szybkie objawy Quote
Ania-Sonia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Bodziulka napisał(a)::crazyeye: :hmmmm: dziwne, mocno dziwne :shake: może kleszcza złapała? ale to by były bardzo szybkie objawy Kleszcza, mówisz? O tym nie pomyślałam, ale to trwa od kilku miesięcy, no i jest regularnie pryskana Frontline'em, ale rzeczwyście - czort wie. Teraz to się dopiero wystraszyłam :placz: Zauważyłam, że robi więcej kooo, ale nie ma biegunki, raczej to drugie. Jakby przemiana materii jej się przyspieszyła. Quote
Bodziulka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Zauważyłam, że robi więcej kooo, ale nie ma biegunki, raczej to drugie. Jakby przemiana materii jej się przyspieszyła. może to kwestia doboru jedzenia? Quote
Ania-Sonia Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Bodziulka napisał(a):może to kwestia doboru jedzenia? Z Royala przeszłam na Purinę Pro Plan, do tego gotowane. Fakt, kiedyś gotowałam tłuste rosoły, teraz głównie piersi i nogi indycze, ale Żabka na tej diecie jak kuleczka wygląda, a Sonia jak zamorzona. E, nie ma co debatować, tylko po wetach wędrować... Quote
deszczowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Asia też ma jakąś dobrą panią doktor Monikę na ul. Strzeleckiego trzymam kciuki za Sonię... a może to po prostu lato?:roll: a mój Baruś na ten przykład je równo z Miką (a nawet więcej) - ona wygląda jak kulka, a on jak ze schroniska, aż wstyd czasem :shake: no ale on ma tak od zawsze....:evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Bodziulka']ja wiem, ale inni jeszcze nie :evil_lol: No to dla cioteczki Deszczowej (bo nie wiem, czy AśkaK jeszcze tu się kiedyś pojawi? :shake: )info, że pańcia Soni i Żabki dziś się obroniła i jest podyplowanym menedżerem kultury, buhahhhhha :sg168: :roflt: :roflt: :roflt: To teraz kilka obiecanych zdjęć z grudnia ze świąt u rodzinki :eviltong: Dziewczynki nie czerpały radości z ogrodu ;) Może im doopki marzły, a może bały się, że już ich nie weźmiemy z powrotem :-o Radość z powrotów do domu była zawsze wielka! Sonia z rezydentem Dolarem (przygarniętym spod domu). Niestety była to nienawiść od pierwszego wejrzenia (ze stronu Soni, rzecz jasna :mad: :evil_lol: ) Dziewczynki najlepiej czuły się we własnym gronie ;) Quote
Ania-Sonia Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 O Jezu, a co to takie malutkie się wstawiło??? :crazyeye: Sonia i Żabka z moją chrześniaczką :p Shot with hp PhotoSmart 43x series. I karaluchy pod poduchy (jest taki film, uwielbiam go, tylko nie wiem, czemu w GW dają mu jedną gwiazdkę;-)) Shot with hp PhotoSmart 43x series. Shot with hp PhotoSmart 43x series. Bodziulka, co to mi za shoty wyskakują, imageshack zwariował??? Quote
Bodziulka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Bodziulka, co to mi za shoty wyskakują, imageshack zwariował??? nie mam pojęcia, ja photobucketa używam :evil_lol: Quote
deszczowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Ania-Sonia napisał(a):No to dla cioteczki Deszczowej (bo nie wiem, czy AśkaK jeszcze tu się kiedyś pojawi? :shake: )info, że pańcia Soni i Żabki dziś się obroniła i jest podyplowanym menedżerem kultury, buhahhhhha :sg168: :roflt: :roflt: :roflt: ależ Ciotka, toż to bardzo dobra wiadomość jest. MOJE GRATULACJE!!!:multi::BIG::laola: Ale ja jak zwykle dowiaduję się ostatnia:mad: No ale jak mojemu TZ-owi zrobisz PR (kwalifikacje masz jak się patrzy:evil_lol:) to Ci wybaczę łaskawie:diabloti: Quote
deszczowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Bodziulka napisał(a):nie mam pojęcia, ja photobucketa używam :evil_lol: :crazyeye: ale ta Bodziula okrutna jest:mad: :cool3: Quote
AśkaK Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Aniu!!! KONGRATULEJSZON !!!:sweetCyb: :cool2: :laola: :BIG: :BIG: :BIG: :drink1: No to teraz wielką bibę pewnie urządzisz!:cool3: ;) :lol: A jak Ty w ogóle mogłaś pomyśleć że ja tu więcej nie zajrzę :mad: , w końcu to jedyna galeria na której w czerwcu można sobie oglądać zdjęcia ze stycznia!:loveu: :evil_lol: :loveu: (a może nawet z grudnia..?:cool3: :evil_lol: ) Przesłodkie są psikutki w tej kołderce w kwiatki, jak dwa włochate aniołki.:loveu: :lol: Ach, ta kołderka mi przypomniała dzieciństwo, u babci zawsze spałam pod pierzyną obleczoną w taką podobną poszewkę...aaach, najlepsze sny na świecie się wtedy miało!:p Quote
AśkaK Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Aniu! Aaaniuuuu!!!!:lol: Gdzie są nowe zdjęcia dziewczynek?:mad: Gdzie opowieści?!:mad: :lol: Quote
Ania-Sonia Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 AśkaK napisał(a):Aniu! Aaaniuuuu!!!!:lol: Gdzie są nowe zdjęcia dziewczynek?:mad: Gdzie opowieści?!:mad: :lol: Na razie muszę udawać, że nie dostrzegłam tego wpisu, ale kto mi uwierzy :evil_lol: :eviltong: Nowe zdjątka są, postaram się je wkrótce wstawić (może jutro...:evil_lol: ) Quote
AśkaK Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja czekam!:cool3: :lol: Quote
Ania-Sonia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Oto Jessica, zwana Jessi :loveu: - sunia siostry malagos Ani (ponoć stara kumpela Szpilki z dogo) - Ania już ma zapowiedziane, że jak wrócisz sunia będzie przez nas wyśledzona i wykradziona :evil_lol: Czujemy się z TZ-etem w niej kompletnie zakochani. To taka lepsza, bo grzeczniejsza wersja Bruni - słodka przylepa, wesołek witający gości z zabawkami, trochę wariatuńcio, bardzo energiczna, polowałam, żeby zrobić jej jakiekolwiek fotki kilka godzin :diabloti: (więc niestety nie ma zdjęć Jessi w całej okazałości, a to naprawdę piękna sunia!) Strasznie żałuję, że Cię nie było! Było przesympatycznie i ta boksia! :loveu: (a jak znajdziesz zdjęcia ze zlotu zobacz co mam na ręce :oops: :eviltong: ) Shot with hp PhotoSmart 43x series at 2007-08-14 Zabaweczka Shot with hp PhotoSmart 43x series at 2007-08-14 Wszystkich kocham Shot with hp PhotoSmart 43x series at 2007-08-14 Łakomczuszek Shot with hp PhotoSmart 43x series at 2007-08-14 Ząbki;-) Shot with hp PhotoSmart 43x series at 2007-08-14 Quote
Ania-Sonia Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Zdjęcia moich poczwarek później! :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts