Bodziulka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 AśkaK napisał(a):Bodziulka, Ty nie wiesz że my z Anią zawodowe wystawiacze jesteśmy?!;) :evil_lol: już wiem i się odwdzięczę :diabloti: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='Bodziulka']nie byłam, bo nie miałam z kim iść... ktoś mnie wystawił :mad: :diabloti: Bodziulko, ale i tak przecież byśmy w parze nie tańczyły :evil_lol: [quote name='Bodziulka']już wiem i się odwdzięczę :diabloti: :evil_lol: Mam nadzieję, że zemsta nie będzie jakaś bardzo wymyślna? :roll: ;) [quote name='AśkaK']Bodziulka, Ty nie wiesz że my z Anią zawodowe wystawiacze jesteśmy?!;) :evil_lol: No właśnie, Aśka wystawiła raz mnie ze spacerkiem :mad: , razem wystawiłyśmy Bodziulkę :oops: , teraz pora na inne konfiguracje! Wychodzi na to, że teraz pora na wystawienie Asi! :evil_lol: Bździobranoc! :loveu: Quote
Bodziulka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Ania-Sonia']Bodziulko, ale i tak przecież byśmy w parze nie tańczyły :evil_lol: ale w grupie zawsze raźniej :diabloti: Mam nadzieję, że zemsta nie będzie jakaś bardzo wymyślna? :roll: ;) Na waszym miejscu już bym nie wsiadała ze mną do autka :evil_lol: Wychodzi na to, że teraz pora na wystawienie Asi! :evil_lol: to się da załatwić :evil_lol: Bździobranoc! :loveu: dżemdobrybardzo! :lol: Quote
Ania-Sonia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dogadzam dziewczynkom jak tylko mogę, a one i tak cały czas sępią!!! :mad: :evil_lol: Mizianko na 2 ręce :lol: A tu Żabka asystuje przy obfotografowywaniu butów na bazarek :cool3: Quote
AśkaK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cytat: Wychodzi na to, że teraz pora na wystawienie Asi! :evil_lol: [quote name='Bodziulka']to się da załatwić :evil_lol: Ej, no chwilkę mnie nie ma i tu już jakieś konszachty, jakieś namawianki!:mad: :evil_lol: Ja niewinna!:placz: Ja was kochać!:placz: Ale nie móc przyjść!:placz: [quote name='Ania-Sonia']Dogadzam dziewczynkom jak tylko mogę, a one i tak cały czas sępią!!! :mad: :evil_lol: O, jak zgodnie!:evil_lol: Nawet ogonki w tą samą stronę.:lol: Ania! Masz kota?!:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie chwaliłaś się...:cool3: [quote name='Ania-Sonia']Mizianko na 2 ręce :lol: Aaa, gdzie jest Soni główka?! Urwałaś psince łebek!!!:mad: :placz: ...a nie, jest...I to Żabka próbuje łebek oderwać!:crazyeye: :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ania-Sonia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Porobiłam dziewczynkom na wyjeździe trochę fotek, ale jakoś nie mam czasu ich wstawić. Maleńka próbka - maleństwa podróżują :lol: Quote
Bodziulka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] :loveu: :loveu: :loveu: też lubią "w nogach" :lol: Quote
AśkaK Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] CUDOWNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Prwdziwe Walentynki !!! :lol: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
AśkaK Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nie mam niestety żadnych serduszek, ale mam takie coś na walentynki, dla Sońci i Żabci i ich kochanej Pani Ani !!!:lol: :lol: :lol: :loveu: Quote
Bodziulka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja dzisiaj poznałam dziewczyny :razz: W ogóle zauważyłam je dzięki donośnemu głosikowi Żabki, bo pod tym BUWem ciemno i pełno ludu :lol: no i słyszę jazgot spod sklepu :lol: jak nic, Żabka mnie wołała ;) I myślałam, że Sonia jest większa :evil_lol: Quote
AśkaK Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dobrze że aparat miałaś!:multi: :loveu: Ale dziewczynki ślicznie wyglądają z tymi niebieskimi smyczkami.:loveu: I jak siedzą równiutko i bliziutko, doopka przy doopce.:lol: Tylko gdzie panna Anna się schowała, hę? Quote
Ania-Sonia Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Bodziulka']Pannie Annie ucięłam głowę :diabloti: Ale najpierw ja odcięłam Tobie uszy z bardzo atrakcyjnymi kolczykami :diabloti: Dzięki dziewczyny za pamięć, dziewczynki też dziękują. Są bardzo kochane, rozbrykane i totalnie nieposłuszne na spacerach - Żabka goni ptaki, Sonia atakuje duże psy :diabloti: . Razem jedzą gówienka :angryy: W związku ze swoim "spontanicznym" zachowaniem, Żabka od TZeta dostała nową ksywę - "wiejski głupek" :mad: :lol: Ponieważ nie mam pod ręką żadnych zdjęć dziewczynek, pokażę Wam zdjęcie psa, zrobione przez naszych stażystów w Finlandii. Strasznie mi się podoba ten Superpies! :loveu: Quote
Bodziulka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Ania-Sonia'] pełen odlot :evil_lol: Quote
deszczowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 uff, w końcu tu dotarłam i przeczytałam wszyyyystko i obejrzałam wszyyyystko od deski do deski:p Oj, Ania, to mnie załatwiłaś....Siedzę i popłakuję sobie.....:oops: Sonia taka śliczna (podobna do mojego Barusia), a Żabka najsłodsza na świecie:loveu: Jesteś bardzo kochana:placz: idę płąkać do kącika :placz: Quote
Ania-Sonia Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='deszczowa'] Oj, Ania, to mnie załatwiłaś....Siedzę i popłakuję sobie.....:oops: Sonia taka śliczna (podobna do mojego Barusia), a Żabka najsłodsza na świecie:loveu: Nie płakaj ;) ! Przecież wszystko dobrze się skończyło (tak jak u Twoich) :lol: A Sonia to jest duchowa siostra Barusia :loveu: :evil_lol: To trochę fotek: tradycyjne - śpiochy :p coś się dzieje :cool3: - czesanie przez pana :p :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 śpieeeewać każdyyy mooożeee - zwłaszcza w muzykalnej rodzinie Quote
deszczowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 jako duchowy brat Soni Baruś też tak umie śpiewać:cool3:: Quote
Ania-Sonia Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Ale piękne "ziewo-piski" :evil_lol: :loveu: Quote
deszczowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 do śpiewu, acz nieśmiało, włączyła się też moja kochana Mikunia:loveu: Quote
deszczowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Bodziulka napisał(a):Ania pewnie się uczy :evil_lol: chce zawstydzić psy!!!! :megagrin: Quote
Recommended Posts