Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ajajaj, reaktywacja pełną parą idzie!!!:multi: :loveu:
I do tego fotki egzotyczne oraz karjobrazy swojskie :loveu: , masz rację Aniu, coś chwyta za serducho jak się na nasze rodzime plenery patrzy.:p

Z tym przekręcaniem imion to uchachałam się Aniu na maxa :evil_lol: , ale nie przejmuj się zupełnie i niech Żabka Żabką pozostanie!:loveu: Grunt że ona rozumie!:eviltong: Ja mam ten problem, że mówię za cicho i ludzie albo mnie ignorują :diabloti: :evil_lol: , albo też przekręcają to co powiedziałam.:roll:

Ania-Sonia napisał(a):
To jest fotka z cyklu "śmieszne zdjęcia" bo zupełnie nie mam pojęcia kim jest ten pan w tle! :hmmmm: :-D :-o

Bardzo ładna ta kreacja!:p A pan w tle wydaje się być zachwycony i wcale mu nie przeszkadza, że nie wiesz Aniu kim on jest!:evil_lol: :lol:

Ach, słodkie masz te dziewczynki Aniu, Żabcia ilekroć na nią patrzę strasznie mnie rozczula.:-( :loveu: A Sońce chyba widać tutaj kawałek jęzorka.:loveu: :evil_lol:

Posted

chceta coś w stylu imprezki w rytmach brazylijskich? koło Was będzie (coś już wspominałam o tym w wątku Bodźka ;)) na Solcu, 26 stycznia 19.30-20.30 jest pokazowy kurs samby (bardziej ulicznej niż turniejowej) dla początkujących, czyli dla nas :cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):
chceta coś w stylu imprezki w rytmach brazylijskich? koło Was będzie (coś już wspominałam o tym w wątku Bodźka ;)) na Solcu, 26 stycznia 19.30-20.30 jest pokazowy kurs samby (bardziej ulicznej niż turniejowej) dla początkujących, czyli dla nas :cool3:

Taki króciutki? Chyba dla super zdolnych :evil_lol: Jak będę w W-wie, to może się przejdę :cool3: A Ty Bodziulka się wybierasz? Jaka początkująca, Ty po swojej capoeirze wymieciesz!!! :lol:

Czarna_Owieczka napisał(a):
śliczne są twoje psiaki, pozdrawiam!

Ja też pozdrawiam Ciebie, Blakiego i Białystok :multi: To może mi pomożesz zidentyfikować to miejsce. Zdjęcie robił znajomy w okolicach Białegostoku i usiłuje dojść, gdzie i co to może być?

Posted

Bodziulka napisał(a):

Chyba nawet wiem gdzie to będzie, pare mies.temu otworzyli u nas pod nosem szkołę tańca! Chętnie się przejdę popatrzeć.:p

Sweeeeeet!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Asia - nie popatrzeć, ale wziąć udział, pokręcić trochę tyłkiem itp ;)
Ania - tak, mam zamiar isć, ale sama nie pójdę :evil_lol: dlatego idziecie ze mną :p :eviltong: - przez godzinę będą nam wbijać podstawowe kroki samby (to koszt 30zł). W sobotę chyba też są takie warsztaty, ale jakoś godzina dziwna, a ja wtedy u siebie na zajęciach jestem :shake:

aaaa - w sobotę w Arkadii będzie pokaz mojej grupy capoeiry - jeszcze nie wiem dokładnie o której, ale tak koło 13 pewnie ;) (ja oczywiście nie będę nic pokazywać :evil_lol:)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Asia - nie popatrzeć, ale wziąć udział, pokręcić trochę tyłkiem itp ;)
Ania - tak, mam zamiar isć, ale sama nie pójdę :evil_lol: dlatego idziecie ze mną :p :eviltong: - przez godzinę będą nam wbijać podstawowe kroki samby (to koszt 30zł). W sobotę chyba też są takie warsztaty, ale jakoś godzina dziwna, a ja wtedy u siebie na zajęciach jestem :shake:

Jak będę to idę! Dla jaj oczywiście, bo wiele się pewnie nie nauczę :evil_lol: :eviltong:

Posted

O matko, Bodziulka, daruj! Ja już chodziłam na taniec brzucha i nie wyrabiam czasowo :placz: , musiałam zrezygnować. Toz tą sambą czy salsą czy jak to zwał będzie tak samo.:oops: Ale przyjdę popatrzeć jak sobie razem radzicie!!!:multi: :lol:

A na te pokazy w Arkadii nie dam rady :-( , wyjeżdżamy z TZtem do Bielska.

Posted

I pojawia się kolejna propozycja na tenże 26.01 piątek: otóż w Stodole będzie imprezka capoeira-samba i w razie czego mogłybyśmy się tam udać po warsztatach, tylko dajcie do ?soboty? znć, to będę mogła bezpłatne wejściówki załatwić - będzie wtedy pokaz mojej grupy :cool3:

Posted

Dobranoc!:loveu: :loveu: :loveu:

Masz rację Ania, Bodziulka się rozkręca:lol: , aż boję się pomyśleć co jeszcze do tej soboty 26-ego wymyśli...:evil_lol: Kontroluj ją jakoś Anuś, w ryzach trzymaj, bo ja na weekend wyjeżdżam i nie będę mogła wszelakich zapędów hamować.;) A zapędy to Bodziulka ma niebezpieczne!:evil_lol: :lol:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Bodziulka, widzę, że się rozkręcasz! :evil_lol: A interesuje Cię też hip-hop, bo mnie z kolei koleżanka namawia na coś takiego! :cool1:

Hip_hop owszem, ale t6en z początków, czyli z połowy lat 90-tych, bo obecny jest za bardzo skomercjalizowane...

Asia, chyba już nic nie wymyślę - a ja po prostu dbam oi Waszą rozrywkę :evil_lol: pooglądacie sobie jak faceci kręcą tyłeczkami wrytm samby :cool3: Asia, Ty chyba już po sesji bedzies (Sggw jakoś teraz ma, nie?), Ania, Ty już w sumie będziesz miała ferie, tylko ja biedna przed sesją się dla Was poświęcę :diabloti: no to co, załatwiać wejściówki do Stodoły?

Posted

Niom 26.01... Asia, to chwila rozrywki to nawet dobra jest dla przeciążonego nauką umysłu, wiesz :cool3: ludzie, którzy mają dużo rozrywki, dłużej żyją i żadziej mają na starość ckłopoty z pamięcią :evil_lol:

Posted

Hehe, ja to na brak rozrywki nie narzekam... i dlatego właśnie ta sesja będzie wyjątkowo ciężka :evil_lol: -zamiast uczyć się regularnie, to odpuszczałam i teraz muszę zakuć wszystko na raz. Ale nie zaśmiecajmy Ani galerii!:eviltong: Na te wcześniejsze zajęcia z samby przyjdę:lol: , ale do Stodoły chyba wymiękam.:oops:

Posted

Oj, umiesz Bodziulka wiercić Ty dziurę w brzuchu! :evil_lol: A kiedy najpóźniej można się zdecydować? :cool3: Bo ja teoretycznie miała zaplanowany wyjazd, ale jeszcze nie jestem zdecydowana. Łagodnie mówiąc, nie mam łatwości podejmowania decyzji :oops: :diabloti:

Zdjęć nowych nie ma, ale muszę się Wam pochwalic, ze Żabka na spacerkach zaczęła pięknie biegać za patyczkiem! Oczywiście potem nie oddaje, ale daje go sobie zabierać (nie to co Sonia :mad: ) albo z nim zwiewa :p

Kocham moje psiury! :oops: :loveu:

Posted

Wczoraj odbyłam podróż sentymentalną do miejsca pochodzenia Soni...Po powrocie jej wszystko opowiedziałam, ale patrzyła na mnie tylko niezbyt przyjaźnie, pewnie dlatego, że czuła podejrzane zapachy innych psiaków.
Mój kochany owczarek podlaski! :loveu:

Bodziulka, a jaki strój i obuwie obowiązuje na tą lekcję samby? Bo ja chyba nie mam się w co ubrać! :placz: