Agonia Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 bardzo proszę o pomoc - nikt nie był sedziowany przez tego pana?????? Quote
Agonia Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 No to my po ocenie :) sędzia przesympatyczny! super podejście do psa :) nie boi się ich, lubi wygłaskać i ogólnie widać że bardzo lubi psy :) W ocenie dokładny zarowno opisujac w statyce jak i sprawdzajac w ruchu. Tak samo odnosnie podejscia do wystawcy - usmiechniety, sympatyczny - ogolnie bardzo na plus :) Zauwazylam ze lubi niskie, mocne psy/suczki :) przynajmniej w amstaffach :) Quote
kelpie87 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Potwierdzam, że sędzia bardzo sympatyczny. Dokładnie maca, nic się pod futrem nie ukryje i lubi dłuuugo porównywać w ruchu ;) Co do preferowanego typu, to niestety nie wiem, bo wyniki w mojej rasie były dość łatwe do przewidzenia. Odniosłam jedynie wrażenie że ważne jest dla niego kątowanie frontu i wypełnienie klatki piersiowej Quote
Mari Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 sędzia przesympatyczny z super podejściem do psów. długo i dokładnie ocenia każdego psa. zwraca uwagę chyba na wszystko co tylko można. ważna jest i statyka i ruch. Quote
TsubasaAkane Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Sędzia bardzo sympatyczny, nic się przed nim nie ukryje ;-) Zwraca uwagę zarówno na statykę jak i ruch. Przywitał się z psem, dokładnie wymacał, sam sprawdzał zęby. Bardzo dokładny opis. U nas oceniał CC w klasie młodzieży... świetna znajomość wzorca rasy, zwracał dużą uwagę na kształt głowy. W stosunku do wystawcy również bardzo kulturalny. Dotychczas najlepszy sędzia, u jakiego miałam okazję wystawiać psa :) Quote
Recommended Posts