abero Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Może za drugim razem już bedzie pomiętać, że wróciliście poprzednio i nie przeżyje tego tak, ale trzeba pamiętać, ze nie jest u Was jeszcze tak długo i pełny okres adaptacji jeszcze trwa. Quote
antila Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Kochani napiszcie mi proszę, czy pies może jeść maliny? Wczoraj dałam córce w miseczce patrzę a Emi siedzi przy niej i jedzą razem. Dzisiaj też jadłyśmy malinki Emi siedziała koło nas i prosiła więc dostała. Nie wiem tylko, czy psu to nie zaszkodzi? Quote
abero Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Nie słyszałam, żeby jakieś owoce miały psu zaszkodzić. Moje psy bardzo lubiły i jadły: banany, pomarańcze, jabłka, truskawki. Fajnie, że się córcia i Emi tak dogadują, że z jednej miski jedzą :-) Quote
antila Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Witam! U nas mija rok bycia razem z Emi, rok pełen radości:lol: Sunia jest cudowna, zapatrzona we mnie jak w obrazek. Bardzo ładnie dogaduje się z kotem, córkę też bardzo lubi zwłaszcza, gdy mała je kanapeczki z szyneczką;) Bo muszę tu napisać, że jedyną maleńką wadą Emika jest zamiłowanie do jedzenia w każdej postaci nie ma większego znaczenia, czy jest to mięso, ogórek kiszony, żelki, banan czy suchy chlebek dla ptaków. Ostatnio stała się wielbicielką masła tzn kradnie masło z blatu podczas naszej nieobecności.Ogólnie Emi bardzo lubi podkradać co nieco, ale tylko gdy nikogo nie ma w domu. Pozdrawiam Quote
Noelle Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 jeju cuuuuuuuuuudna :loveu: świetnie wygląda :D to już rok, kiedy to zleciało... Quote
Recommended Posts