Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może za drugim razem już bedzie pomiętać, że wróciliście poprzednio i nie przeżyje tego tak, ale trzeba pamiętać, ze nie jest u Was jeszcze tak długo i pełny okres adaptacji jeszcze trwa.

• 1 month later...
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani napiszcie mi proszę, czy pies może jeść maliny?
Wczoraj dałam córce w miseczce patrzę a Emi siedzi przy niej i jedzą razem. Dzisiaj też jadłyśmy malinki Emi siedziała koło nas i prosiła więc dostała. Nie wiem tylko, czy psu to nie zaszkodzi?

Posted

Nie słyszałam, żeby jakieś owoce miały psu zaszkodzić. Moje psy bardzo lubiły i jadły: banany, pomarańcze, jabłka, truskawki. Fajnie, że się córcia i Emi tak dogadują, że z jednej miski jedzą :-)

• 7 months later...
Posted

Witam!
U nas mija rok bycia razem z Emi, rok pełen radości:lol:
Sunia jest cudowna, zapatrzona we mnie jak w obrazek. Bardzo ładnie dogaduje się z kotem, córkę też bardzo lubi zwłaszcza, gdy mała je kanapeczki z szyneczką;)
Bo muszę tu napisać, że jedyną maleńką wadą Emika jest zamiłowanie do jedzenia w każdej postaci nie ma większego znaczenia, czy jest to mięso, ogórek kiszony, żelki, banan czy suchy chlebek dla ptaków. Ostatnio stała się wielbicielką masła tzn kradnie masło z blatu podczas naszej nieobecności.Ogólnie Emi bardzo lubi podkradać co nieco, ale tylko gdy nikogo nie ma w domu.
Pozdrawiam