karina87 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Witam wszystkich miłośników zwierzaków! Z ciężkim sercem dodaje ogłoszenie,ale niestety życie zmusza mnie do oddania 3letniego cudownego psiaka jakim jest mieszaniec chihuahuay z pinczerem-Antoś. Jest zdrowym,żywym i energicznym psiakiem,któremu oddałam calą swoją miłość.Jednak z powodu wyjazdu za granicę nie jestem w stanie się nim zająć. Szukam osoby,która kocha zwierzęta i będzie w stanie dać mu dużo ciepła i miłości! Pozdrawiam Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Najlepiej pozbyc sie psa ,jak by nie mozna było zabrac go ze soba. moja znajoma wyjechal na dwa lata ndo Norwegi i mimo ,ze matka chciala zaopiekowac sie psami to postanowiła ze psy jada z nimi :Wilczyca i kundelek,druga znajoma wilczyce i kota zabrała do Stanów tylko trzeba chciec. Quote
sabusia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 szkoda, podaj zdjecia moze uda sie mu znalezc dom a co sie stanie jak nikt go nie wezmie? oddasz go do schronu??? Quote
Mosia Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-ODDAM-CHIHUAHUA-W-DOBRE-RECE-W0QQAdIdZ280946679 to chyba ten psiak - zdj Quote
tamb Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 To pewnie on trafi do Jasła, do Pani zainteresowanej wcześniej, moją Dosią ( do Cioci Pani Moniki F.). Będzie wizyta przedadopcyjna? Dla mnie to konieczność przy każdej adopcji, jeśli ma być udana. Quote
Mosia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nie nie, to nie ten piesek. Ciotka wzięła innego psiaka. Quote
Recommended Posts