Karolina_Nett Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Bedzix napisał(a):cip i cap to obejście przez psa jakiegoś przedmiotu. Np. pufy. W prawo to CAP w lewo to CIP. Na hopce gdy pies skacze to zamiast hop mówimy Cap gdy pies po hopce kieruje się w prawo a Cip gdy pies skacze w kierunku lewej strony :) A najłatwiej ćwiczyć na pufie, koszu na bielizne:eviltong:, doniczce i innych przedmiotach, które w środku nie mają dziury np. jak krzesło :) Chyba dobrze wytłumaczyłam:razz: Rozumiem, i właśnie oglądam filmik :>. Quote
Cheritka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witam , nadrabiamy zaległości :eviltong: i oglądam filmik.:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810 Quote
olifka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Witam wszystkich:loveu: A jutro treningu-egzaminu nie ma bo lud na placu jest:placz: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Witam wszystkich:loveu: A jutro treningu-egzaminu nie ma bo lud na placu jest:placz: Chciałam tak nieśmiało zauważyć, że lód pisze się przez ó:razz: Czekam - już Ty wiesz na co:p Quote
olifka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Doginka']Chciałam tak nieśmiało zauważyć, że lód pisze się przez ó:razz: Czekam - już Ty wiesz na co:p O ja cię kręce ale gafa:oops: Czyż byś czekała na to co jest na aparacie?:evil_lol::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Czyżbyś czekała na to co jest na aparacie?:evil_lol::evil_lol: Masz i jeszcze nie dałaś? uh ty.....:mad: Quote
olifka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Masz i jeszcze nie dałaś? uh ty.....:mad: Hah te fotki są sprzed tygodnia:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Hah te fotki są sprzed tygodnia:eviltong::eviltong::eviltong: To co może wreszcie je zrzucisz? :lol: Quote
olifka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):To co może wreszcie je zrzucisz? :lol: No właśnie też o tym myślałam:eviltong: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 [quote name='Sznaucerka-Balbina'] Czyż byś czekała na to co jest na aparacie?:evil_lol::evil_lol: Niom:razz: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Hah te fotki są sprzed tygodnia:eviltong::eviltong::eviltong: To na co jeszcze czekasz - dawaj je szybciutko:mad::mad::mad: Quote
olifka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 [quote name='Doginka']Niom:razz: To na co jeszcze czekasz - dawaj je szybciutko:mad::mad::mad: Tak jest proszę Pani! Quote
olifka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Od razu ostrzegam że są okropne gdyż było już ciemno co zresztą widać na zdjęciach:lol: Balbina była w ubranku gdyż po treningu była cała w błocie i musiała zostać obmyta a nie chciałam zeby się przeziębiła ;) No i padał śnieg ;) Szkoda że nie udało mi się ując całej fotki:lol: Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ostatnia fajna - szkoda, że Biśka zwiała z kadru:diabloti: Ale te fotki mają fajny zimowy klimacik:loveu: Quote
łapeczek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Przypomina mojego Maksia 21 miesiecy temu... taka mala chodzaca kuleczka :):lol: Quote
łapeczek Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 JAk bym widziala mojego plytaka ....ona tez kocha wode???:p Quote
Doginka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 :crazyeye:Ja też tęsknię za latem:loveu: Quote
ariss Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):O ja cię kręce ale gafa:oops: Czyż byś czekała na to co jest na aparacie?:evil_lol::evil_lol: powinnaś powiedzieć,że chodziło Ci jednak o lud(dużo ludzi już o poddaństwie nie będę pisać;)) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='"Sznaucerka-Balbina"'] Sliczna była prawda :smile: ?? http://img218.imageshack.us/img218/6373/p1gt5.jpg śliczna była i jest :loveu: :loveu: Czy ja już mówiłam, że Bisia ma boski fraczek :razz: Quote
snikops Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 no baa:cool1: każdy sznaucerek jest śliczny:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ale ona ma seksuśny ten kubraczek :evil_lol:. Quote
olifka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Doginka']Ostatnia fajna - szkoda, że Biśka zwiała z kadru:diabloti: Ale te fotki mają fajny zimowy klimacik:loveu: Albo ją zwiało:evil_lol: A dzisiaj tyle słońca było w Wawie że balbina myślała że to już wiosna i cały czas chciała na ogródku siedzieć :evil_lol::evil_lol: [quote name='łapeczek']Przypomina mojego Maksia 21 miesiecy temu... taka mala chodzaca kuleczka :):lol: Witamy nowych w naszej skromnej Galeryjce:loveu::loveu: [quote name='łapeczek']JAk bym widziala mojego plytaka ....ona tez kocha wode???:p Kocha, ale gdy ma grunt pod łapami. Chociaż w wakacje już pływała po patyczek:loveu::loveu::loveu: [quote name='Doginka']:crazyeye:Ja też tęsknię za latem:loveu: Ale się letni klimacik zrobił:evil_lol: [quote name='gassira']powinnaś powiedzieć,że chodziło Ci jednak o lud(dużo ludzi już o poddaństwie nie będę pisać;)) Ano też by pasowało:evil_lol::evil_lol: [quote name='Czarna_Owieczka']http://img218.imageshack.us/img218/6373/p1gt5.jpg śliczna była i jest :loveu: :loveu: Czy ja już mówiłam, że Bisia ma boski fraczek :razz: Tak, to był już 101 raz kiedy to powiedziałaś:evil_lol::evil_lol: [quote name='Bedzix']no baa:cool1: każdy sznaucerek jest śliczny:eviltong: A no jak by inaczej:evil_lol: [quote name='Karolina_Nett']Ale ona ma seksuśny ten kubraczek :evil_lol:. Bo ona cała jest sexy :cool3::evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Tak, to był już 101 raz kiedy to powiedziałaś:evil_lol::evil_lol: To będzie i 102....Biś ma boski fraczek :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Karolina_Nett Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bo ona cała jest sexy :cool3::evil_lol: Ja się zgodzę, ale co Necik i inne sznupki na to? :lol::evil_lol: Quote
Cheritka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Fajnie wychodzą zdjęcia jak pada śnieg, takie iskierki sie robią ;) ;) Quote
Viz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ale panienka ma śliczna różowe ubranko ! :loveu: Quote
Recommended Posts