Klaudia :-) Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 u mnie rodzice nie zgadzali się,bo mam dosyć daleko na szkolenie i agility jest od 8 do 10 rano,ale udało się i trenuje już 2,5 roku,to może spróbuj zrobić tak jak ja ,powiedziałam,że są takie drzwi otwarte na szkoleniu(oczywiście zmyśliłam),a jak wróciłam to pokazałam filmik i wogóle,ze Mice się bardzo podobało,że powiedzieli mi,że dobrze sobie radzi na torze i że warto odalej ćwiczyć. Quote
Dobcia Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hey:) Obejrzałam sobie filmiki:) Świetnie wygląda turlanie:lol: Grzeczna dziewczynka:loveu: Quote
olifka Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Dobcia napisał(a):Hey:) Obejrzałam sobie filmiki:) Świetnie wygląda turlanie:lol: Grzeczna dziewczynka:loveu: Cześć:loveu: Bardzo przepięknie dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 widziałam fotke :loveu: i filmik!!!! świetnie wam poszło!!!! Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja też obejrzałam filmik z treningu - super wam idzie:multi::multi::loveu: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 widziałam filmik i już doczekać się nie mogę kiedy z Gassulą tak będziemy;) Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 witanko Balbiniaste!! :multi: buziole :loveu: Quote
Doginka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Cześć Biśki:loveu:Witam Was ciepło w ten szary, mokry dzień:razz: Quote
WinterGirl Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hau na dzień dobry[/FONT][/CENTER] Quote
olifka Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 A witam wszystkich :) Mam fotki z poniedziałkowego wieczornego (=beznadziejna jakość) spacerku :) Tzn to było ok 18 ale już tak szybko ciemno się robi więc dla mnie to i 16 to wieczór :eviltong: Wstawię je jutro albo za miesiąc:eviltong: Bo nazajutrz jest wywiadówka i proponowane oceny:shake::evil_lol: Więc albo wstawię przed zebraniem albo w ogóle nici ze zdjęć:eviltong::eviltong: Quote
Bzikowa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Widziałam filmik oczywiście i uważam , ze jest świetnie! Wysyła Ci się na hopki i ładnie pracuje przy ręce. Moj gówniarz na etapie egzaminu to był jeszcze zielonym szczypiorem, miał mnie w dupie, było mu gorąco i wolno biegał :diabloti: jedyne co mu sie udawało dobrze to cip-y i cap-y. Wróżę Wam wygraną! :D haha i będziecie mieli dokumentację. Jak po swoim treningu (jesli będziemy mieli przed Wami) sprzedam futro rodzicom (bo nie chce zeby siedział na zimnie w klatce przez parę godzin) i będę kręcić foto-idiotem ;) Quote
olifka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='Bzikowa']Widziałam filmik oczywiście i uważam , ze jest świetnie! Wysyła Ci się na hopki i ładnie pracuje przy ręce. Moj gówniarz na etapie egzaminu to był jeszcze zielonym szczypiorem, miał mnie w dupie, było mu gorąco i wolno biegał :diabloti: jedyne co mu sie udawało dobrze to cip-y i cap-y. Wróżę Wam wygraną! :D haha i będziecie mieli dokumentację. Jak po swoim treningu (jesli będziemy mieli przed Wami) sprzedam futro rodzicom (bo nie chce zeby siedział na zimnie w klatce przez parę godzin) i będę kręcić foto-idiotem ;)[/quote] Ajajajaj dziękujemy za uznanie od mistrza:evil_lol: A cip-y i cap-y systematycznie ćwiczymy na spacerkach wokół drzew i fajnie wychodzi:loveu: I od razu uprzedzam że będziesz kręciła dwoma foto-idiotami bo mojego też ci przekażę. :evil_lol: Quote
snikops Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 o 11 jak trening.. Hej sznaucerowa! :p jak tam Balbina? :) Quote
Karolina_Nett Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Co to są te cip-y i cap-y, że w okół drzew je można ćwiczyć? :razz: Quote
snikops Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 cip i cap to obejście przez psa jakiegoś przedmiotu. Np. pufy. W prawo to CAP w lewo to CIP. Na hopce gdy pies skacze to zamiast hop mówimy Cap gdy pies po hopce kieruje się w prawo a Cip gdy pies skacze w kierunku lewej strony :) A najłatwiej ćwiczyć na pufie, koszu na bielizne:eviltong:, doniczce i innych przedmiotach, które w środku nie mają dziury np. jak krzesło :) Chyba dobrze wytłumaczyłam:razz: Quote
agaciaaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Cześć :) będziemy trzymać kciuki :loveu: Quote
olifka Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Trening-egzamin mamy o 11 :) Cześć Tygra, Agatko i Beatko ;) Karolina najłatwiej wytłumaczyć to na filmiku ;) http://pl.youtube.com/watch?v=WdK17R7zRyQ Balbina sobie biegnie przez żółty tunel potem trzy hopki i za trzecią hopką zawraca bo krzyknęłam 'CAAAAAP' . Quote
snikops Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ah.. jak wam pięknie idzie :D Już niedługo pochwalę się moja nowa pociecha :p Quote
Czarna_Owieczka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Cześć :multi: Filmik już sie ładuje, zaraz obejrzym :D Quote
snikops Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 ah.. filmik by me :p wiec troche krzywy:razz: Quote
Doginka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 To ja czekam na ten filmik:razz::diabloti::loveu: Quote
Recommended Posts