Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u mnie rodzice nie zgadzali się,bo mam dosyć daleko na szkolenie i agility jest od 8 do 10 rano,ale udało się i trenuje już 2,5 roku,to może spróbuj zrobić tak jak ja ,powiedziałam,że są takie drzwi otwarte na szkoleniu(oczywiście zmyśliłam),a jak wróciłam to pokazałam filmik i wogóle,ze Mice się bardzo podobało,że powiedzieli mi,że dobrze sobie radzi na torze i że warto odalej ćwiczyć.

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia napisał(a):
Hey:)
Obejrzałam sobie filmiki:) Świetnie wygląda turlanie:lol:
Grzeczna dziewczynka:loveu:

Cześć:loveu:
Bardzo przepięknie dziękuje:loveu::loveu::loveu:

Posted

A witam wszystkich :) Mam fotki z poniedziałkowego wieczornego (=beznadziejna jakość) spacerku :) Tzn to było ok 18 ale już tak szybko ciemno się robi więc dla mnie to i 16 to wieczór :eviltong: Wstawię je jutro albo za miesiąc:eviltong: Bo nazajutrz jest wywiadówka i proponowane oceny:shake::evil_lol: Więc albo wstawię przed zebraniem albo w ogóle nici ze zdjęć:eviltong::eviltong:

Posted

Widziałam filmik oczywiście i uważam , ze jest świetnie!
Wysyła Ci się na hopki i ładnie pracuje przy ręce. Moj gówniarz na etapie egzaminu to był jeszcze zielonym szczypiorem, miał mnie w dupie, było mu gorąco i wolno biegał :diabloti: jedyne co mu sie udawało dobrze to cip-y i cap-y.
Wróżę Wam wygraną! :D
haha i będziecie mieli dokumentację. Jak po swoim treningu (jesli będziemy mieli przed Wami) sprzedam futro rodzicom (bo nie chce zeby siedział na zimnie w klatce przez parę godzin) i będę kręcić foto-idiotem ;)

Posted

[quote name='Bzikowa']Widziałam filmik oczywiście i uważam , ze jest świetnie!
Wysyła Ci się na hopki i ładnie pracuje przy ręce. Moj gówniarz na etapie egzaminu to był jeszcze zielonym szczypiorem, miał mnie w dupie, było mu gorąco i wolno biegał :diabloti: jedyne co mu sie udawało dobrze to cip-y i cap-y.
Wróżę Wam wygraną! :D
haha i będziecie mieli dokumentację. Jak po swoim treningu (jesli będziemy mieli przed Wami) sprzedam futro rodzicom (bo nie chce zeby siedział na zimnie w klatce przez parę godzin) i będę kręcić foto-idiotem ;)[/quote]
Ajajajaj dziękujemy za uznanie od mistrza:evil_lol: A cip-y i cap-y systematycznie ćwiczymy na spacerkach wokół drzew i fajnie wychodzi:loveu: I od razu uprzedzam że będziesz kręciła dwoma foto-idiotami bo mojego też ci przekażę. :evil_lol:

Posted

cip i cap to obejście przez psa jakiegoś przedmiotu. Np. pufy. W prawo to CAP w lewo to CIP. Na hopce gdy pies skacze to zamiast hop mówimy Cap gdy pies po hopce kieruje się w prawo a Cip gdy pies skacze w kierunku lewej strony :) A najłatwiej ćwiczyć na pufie, koszu na bielizne:eviltong:, doniczce i innych przedmiotach, które w środku nie mają dziury np. jak krzesło :) Chyba dobrze wytłumaczyłam:razz: