Viz Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Balbinki się opuściły tak jak i ja. :evil_lol: Czas wracać! I wesołych świąt! :loveu: Quote
puchu Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Troszkę spóźnione :oops: W Dniu Bożego Narodzenia Składamy Wam życzenia Gwiazdki najjaśniejszej, 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości http://www.uhh.pl/?str=&kod=cHVzaWVr Quote
Helga&Ares Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 chyba im brzuchy urosły i ruszyć się nie mogą;) Quote
olifka Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 No i witam wszystkich:loveu: Dziękuje za piękne życzenia. Ja już wam mogę tylko życzyć udanego sylwestra :) Dziękujemy za liczne odwiedziny:loveu: A fotek nie ma niestety :( Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Jak święta? Co Biśka dostała od Mikołaja? ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale za to piękny avatarek jest :loveu: Właśnie, jak po świętach? Quote
Czarna_Owieczka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Cześć! Jak tam Święta minęły ? :razz: i nie opuszczajcie nas znowu :placz: Quote
olifka Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Cześć :buzi: Balbina od mikołaja dostała smakole (żeby była jeszcze grubsza:roll::eviltong:). I ogólnie jestem wkurzona bo się dowiedziałam że mama dzisiaj jej dała karpia w galarecie....... Ja już tego nie zniosę....... Co z tego że się pokłócę z mamą i w ogóle jak ona i tak wie swoje i dupa......... Quote
Bzikowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ojj, trza rodziców zreformować :lol: Ale Balbina już i tak lepiej wygląda niż w wakacje. Quote
Junka Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 No w porównaniu do Junki Biśka to powtór :evil_lol: Kiedy macie egzamin dziewczyny?? Trza bedzie przyjsc i jakies foty zrobić :) Quote
puchu Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A stwierdzenie, że wet powiedział, że nie powinna być dokarmiana resztkami ze stołu ie pomoże? Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 cześć! E tam, wcale grubsza nie będzie, na agility pobiega i spali kalorie z smaczków :evil_lol: Quote
olifka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Bzikowa napisał(a):Ojj, trza rodziców zreformować :lol: Ale Balbina już i tak lepiej wygląda niż w wakacje. Może dlatego że jej futerko zasłania tłuszczyk:diabloti: Junka napisał(a):No w porównaniu do Junki Biśka to powtór :evil_lol: Kiedy macie egzamin dziewczyny?? Trza bedzie przyjsc i jakies foty zrobić :) Gorzej :eviltong: Wielkie potworzysko:eviltong: Egzamin 13 stycznia :) I tak nie będzie na co popatrzeć:eviltong: Z nas się tylko pośmiać można:eviltong: A raczej z moich głupich błędów:eviltong: puchu napisał(a):A stwierdzenie, że wet powiedział, że nie powinna być dokarmiana resztkami ze stołu ie pomoże? Nie.... Już ten sposób przerabiałam..... Mama mi ostatnio powiedziała że gdzieś wyczytała że sucha karma dla psów jest nie zdrowa :flaming: Czarna_Owieczka napisał(a):cześć! E tam, wcale grubsza nie będzie, na agility pobiega i spali kalorie z smaczków :evil_lol: Hah no mam taką nadzieje :) Quote
Junka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sucha karma dla psów niezdrowa?! To w tej gazecie sie mylą! Po to są karmy dla psów żeby nie jadły ludzkiego jedzenia i żeby były zdrowe bo nie wszystkie produkty ludzi są dla psa zdrowe!! Quote
olifka Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Junka napisał(a):Sucha karma dla psów niezdrowa?! To w tej gazecie sie mylą! Po to są karmy dla psów żeby nie jadły ludzkiego jedzenia i żeby były zdrowe bo nie wszystkie produkty ludzi są dla psa zdrowe!! Brawa dla tej pani :) Tylko teraz wytłumacz to mojej mamie......... I tak byś nie dała rady.... Bo ja jej to tłumaczę od roku..........:shake: Quote
Dobcia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Cześć:) Eee tam, Babinka wcale nie jest gruba;) Czasami ciężko coś rodzicom wytłumaczyć... ale warto chociaż próbować, bo może...?;) Quote
Junka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Ja swoim kategorycznie zakazałam dawać psu zarcia dla ludzi. Nawet się nie musiałam namęczyc bo mój poprzedni pies Max byl strasznym łasuchem i ciągle coś zjadał :evil_lol: A nad Junką czasami się zlituja i tez dostanie jakieś mięcho lub co innego dobrego :) Tylko trzeba chowac przed nia wszystkie pomarańcze, mandarynki i tego typu zarcie bo wszystko zje i nic nie zostawi :evil_lol: ;) Quote
basia2202 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 witajcie Biśki noworocznie! :multi: życzymy Wam wszystkiego dobrego w tym nowym roczku - oby był lepszy i szczęśliwszy od poprzedniego :loveu: Quote
Doginka Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja też witam w trzecim dniu 2008 roku:diabloti::loveu: Quote
olifka Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 No i ja was witam w 2oo8 roczku :) Nam-mnie i Balbinie zaczął się bardzo dobrze. Ja- jednak oceny na semestr nie są takie złe. Z bioli przy dwóch 2 i 1 wystawił mi 4 :lol: Balbina- ma więcej ruchu i zabawy bo w szkole już się rozluźnia. Jeszcze tylko poniedziałek i wtorek a potem to już luz :) Co do sprawy z mamą to właśnie się dowiedziałam że rano dała Biśce kluski....:shake::angryy: Quote
Recommended Posts