Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i witam wszystkich:loveu: Dziękuje za piękne życzenia. Ja już wam mogę tylko życzyć udanego sylwestra :) Dziękujemy za liczne odwiedziny:loveu:

A fotek nie ma niestety :(

Posted

Cześć :buzi:

Balbina od mikołaja dostała smakole (żeby była jeszcze grubsza:roll::eviltong:). I ogólnie jestem wkurzona bo się dowiedziałam że mama dzisiaj jej dała karpia w galarecie....... Ja już tego nie zniosę....... Co z tego że się pokłócę z mamą i w ogóle jak ona i tak wie swoje i dupa.........

Posted

Bzikowa napisał(a):
Ojj, trza rodziców zreformować :lol:
Ale Balbina już i tak lepiej wygląda niż w wakacje.

Może dlatego że jej futerko zasłania tłuszczyk:diabloti:

Junka napisał(a):
No w porównaniu do Junki Biśka to powtór :evil_lol:
Kiedy macie egzamin dziewczyny?? Trza bedzie przyjsc i jakies foty zrobić :)

Gorzej :eviltong: Wielkie potworzysko:eviltong:

Egzamin 13 stycznia :) I tak nie będzie na co popatrzeć:eviltong: Z nas się tylko pośmiać można:eviltong: A raczej z moich głupich błędów:eviltong:

puchu napisał(a):
A stwierdzenie, że wet powiedział, że nie powinna być dokarmiana resztkami ze stołu ie pomoże?

Nie.... Już ten sposób przerabiałam.....
Mama mi ostatnio powiedziała że gdzieś wyczytała że sucha karma dla psów jest nie zdrowa :flaming:

Czarna_Owieczka napisał(a):
cześć!
E tam, wcale grubsza nie będzie, na agility pobiega i spali kalorie z smaczków :evil_lol:

Hah no mam taką nadzieje :)

Posted

Sucha karma dla psów niezdrowa?! To w tej gazecie sie mylą! Po to są karmy dla psów żeby nie jadły ludzkiego jedzenia i żeby były zdrowe bo nie wszystkie produkty ludzi są dla psa zdrowe!!

Posted

Junka napisał(a):
Sucha karma dla psów niezdrowa?! To w tej gazecie sie mylą! Po to są karmy dla psów żeby nie jadły ludzkiego jedzenia i żeby były zdrowe bo nie wszystkie produkty ludzi są dla psa zdrowe!!

Brawa dla tej pani :)

Tylko teraz wytłumacz to mojej mamie......... I tak byś nie dała rady.... Bo ja jej to tłumaczę od roku..........:shake:

Posted

Ja swoim kategorycznie zakazałam dawać psu zarcia dla ludzi. Nawet się nie musiałam namęczyc bo mój poprzedni pies Max byl strasznym łasuchem i ciągle coś zjadał :evil_lol: A nad Junką czasami się zlituja i tez dostanie jakieś mięcho lub co innego dobrego :) Tylko trzeba chowac przed nia wszystkie pomarańcze, mandarynki i tego typu zarcie bo wszystko zje i nic nie zostawi :evil_lol: ;)

Posted

No i ja was witam w 2oo8 roczku :)
Nam-mnie i Balbinie zaczął się bardzo dobrze. Ja- jednak oceny na semestr nie są takie złe. Z bioli przy dwóch 2 i 1 wystawił mi 4 :lol:
Balbina- ma więcej ruchu i zabawy bo w szkole już się rozluźnia. Jeszcze tylko poniedziałek i wtorek a potem to już luz :)

Co do sprawy z mamą to właśnie się dowiedziałam że rano dała Biśce kluski....:shake::angryy: