Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany, jak Ci dobrze, siedzisz sobie w domku i beztrosko chorujesz, jak też chce :cool3:
Ale ja po prostu chorowac NIE MOGĘ :shake:
Zawaliłabym wszystkie sprawy które mam na głowie... A mam ich w cholerę dużo... no i szkoła... I ciągle o czymś zapominam..

Aaa! Za 1,5 tygodnia Święta :loveu: Nareszcie! Pozdrawiamy laski ;) Ej i naprawdę genialne jestescie na agility,wymiatacie w swojej grupie, mamy z Bzem prawdziwe kompleksy przez Was. :evil_lol: I wcale nie mowie tak dlatego ze znam Was z dogo! ;) Sznupy są strasznie dobre do agility psy, nie zdawałam sobie kiedys z tego sprawy. Ale widać to po wszystkich naszych klubowych sznaucerkach - Bangitka, Juna no i Biś ;)

Posted

Dziękuje wszystkim:loveu:

[quote name='Bzikowa']O rany, jak Ci dobrze, siedzisz sobie w domku i beztrosko chorujesz, jak też chce :cool3:
Ale ja po prostu chorowac NIE MOGĘ :shake:
Zawaliłabym wszystkie sprawy które mam na głowie... A mam ich w cholerę dużo... no i szkoła... I ciągle o czymś zapominam..

Aaa! Za 1,5 tygodnia Święta :loveu: Nareszcie! Pozdrawiamy laski ;) Ej i naprawdę genialne jestescie na agility,wymiatacie w swojej grupie, mamy z Bzem prawdziwe kompleksy przez Was. :evil_lol: I wcale nie mowie tak dlatego ze znam Was z dogo! ;) Sznupy są strasznie dobre do agility psy, nie zdawałam sobie kiedys z tego sprawy. Ale widać to po wszystkich naszych klubowych sznaucerkach - Bangitka, Juna no i Biś ;)

oj wcale to nie jest tak fajnie mieć katar kaszel i ból gardła:placz:

I jeszcze muszę kupić prezent dla Balbka:evil_lol:

Żartujesz sobie prawda? My tam wcale takie dobre nie jesteśmy. I w ogóle mojego psa nie umiem prowadzić :shake: Bo sznupki to ambitne psy:loveu::loveu: Za to je kocham:loveu::loveu::loveu: I jeszcze w mojej grupie jest Drops :)

I tu jeszcze mam krótki filmik zamiast zdjęć które obiecałam :)
I niestety takie łatwe rzeczy to my niestety tylko na rozgrzewkę robimy... A moja ciocia tylko owe sfilmowała :) Później zaczynają się zmiany przed psem..... A jak ja tego nie cierpię:eviltong::eviltong:
http://tinypic.com/player.php?v=8bh2lv6&s=1

A no i była straszna pogoda więc..... filmik taki jak pogoda wyszedł :]

Posted

No jasne, ze sobie nie zartuje. Jak było ćwiczenie z 3 hopkami po prostej i zmianą to tylko Biś biegła do przodu i nie 'znosiło' jej do Ciebie jak resztę psów.

Ale szkoda, że westik zrezygnował :-( Chciałam jeszcze pogadać z tą dziewczyną od niego ale za kazdym razem jak przychodzilam to albo juz go nie bylo albo szybko sobie szli.

A filmik super ;) Niestety w niedzielkę widziałam tylko Wasze cwiczenia na 3 hopkach. Wczesniej bylam zajęta zdewastowana klatką Bezika.

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Dziękujemy ślicznie:loveu:
Wszem i wobec oświadczam że się rozchorowałam.....:placz: A ostatnio co chorowałam...:angryy: I pewnie nici z niedzielnego treningu:placz: Chyba że zdołam cudem do piątku wyzdrowieć:shake: Jeszcze dzisiaj powinny być jeszcze jakieś fotki :)

Zdrowiej szybciutko:buzi: i wstaw te fotki - jak wrócę z Litwy to tu zajrzę:diabloti:

Posted

Bzikowa napisał(a):
No jasne, ze sobie nie zartuje. Jak było ćwiczenie z 3 hopkami po prostej i zmianą to tylko Biś biegła do przodu i nie 'znosiło' jej do Ciebie jak resztę psów.

Ale szkoda, że westik zrezygnował :-( Chciałam jeszcze pogadać z tą dziewczyną od niego ale za kazdym razem jak przychodzilam to albo juz go nie bylo albo szybko sobie szli.

A filmik super ;) Niestety w niedzielkę widziałam tylko Wasze cwiczenia na 3 hopkach. Wczesniej bylam zajęta zdewastowana klatką Bezika.

O i podałaś teraz przykład mojego wielkiego błędu... NIE WYCIĄGAM RĘKI:shake::shake::cool3:

Oj szkoda szkoda. :( Bo radził sobie nieźle .... I bardzo lubił Biśkę:cool3::cool3: Chociaż tam wszyscy panowie ją wielbią. Oprócz Beza który chciał ją pożreć kiedy podeszła do jego klatki:evil_lol::evil_lol: Haha będe ci to wypominać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lepiej że naszych popisów nie widziałaś wcześniejszych :evil_lol: Aaaaa NIE CIERPIĘ ZMIAN!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doginka napisał(a):
Zdrowiej szybciutko:buzi: i wstaw te fotki - jak wrócę z Litwy to tu zajrzę:diabloti:

Myślę że dzisiaj już jest lepiej. Dziekuje :buzi:
No i powodzenia na Litwie!:loveu:

Posted

HellO chorowitku

wracaj szybciutko do zdrowia...
moje cztery łapy x2
przesyłają cieplutkie buziaki

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK

Posted

I bardzo lubił Biśkę:cool3::cool3: Chociaż tam wszyscy panowie ją wielbią. Oprócz Beza który chciał ją pożreć kiedy podeszła do jego klatki:evil_lol::evil_lol: Haha będe ci to wypominać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale on próbuje zabić wszystko w pobliżu klatki jak się w niej znajduje. Taki terytorialny pies :lol: Jak jest przywiązany smyczą do czegoś reaguje tak samo, po prostu czuje sie niepewnie jak nie ma swobody ruchów. Np na obozie kiedyś siedziałysmy przed domkiem, mialam przywiązanego pieska do mojego krzesla za smycz, leżał sobie. Podeszła Sajko zeby go pomiziać a on do niej z mordą :crazyeye: Wiesz, nie zeby ugrzyzc tylko odstraszyć. No, to tyle tlumaczenia mojego psa :cool3::cool3::cool3:
Miłego chorowania! ;)

Posted

gassira napisał(a):
zdowiej migusiem:lol:

A dziękujem. Już dzisiaj się lepiej czuje. A wczoraj byłam na tańcach:evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Fajny filmik :) widze że Biśka sobie świetnie radzi :loveu: i Bzikowa was tak chwali :)

http://i5.tinypic.com/80o0r43.jpg a gdzie jej oczęta? :evil_lol: :loveu:

Jak zdrówko?

Dziękuje. A Bzikowa to nam wszystkie błędy wypomina:mad::evil_lol:

A oczeta sie schowały:lol:

Lepiej, lepiej dziękuje :)

Czarna_Owieczka napisał(a):
Oliwia świetny avek :D
http://i5.tinypic.com/80o0r43.jpg
Zarosło się :razz:

Jedyna która zauważyła :multi::evil_lol:

eria napisał(a):
widziałam rozbieganą Balbinę na filmiku :loveu::cool3:

:razz:

Olusia napisał(a):
http://i17.tinypic.com/870k314.jpg
Śliczna :loveu::loveu:

Dziękuje :)

Bzikowa napisał(a):
Ale on próbuje zabić wszystko w pobliżu klatki jak się w niej znajduje. Taki terytorialny pies :lol: Jak jest przywiązany smyczą do czegoś reaguje tak samo, po prostu czuje sie niepewnie jak nie ma swobody ruchów. Np na obozie kiedyś siedziałysmy przed domkiem, mialam przywiązanego pieska do mojego krzesla za smycz, leżał sobie. Podeszła Sajko zeby go pomiziać a on do niej z mordą :crazyeye: Wiesz, nie zeby ugrzyzc tylko odstraszyć. No, to tyle tlumaczenia mojego psa :cool3::cool3::cool3:
Miłego chorowania! ;)

Srete lete berete:eviltong: Czyli mówisz ze mam się go bać?:cool3: Pięknie pięknie:cool3:

Dziękuje

Posted

agaciaaa napisał(a):
przecież Biśka ma takie fajne ubranka :loveu:

Przestan.... BLE FU....:eviltong::eviltong:Balbina ma swoją szatę i jest jej ciepło i żadnych ubranek nie potrzebuje:eviltong::eviltong:

Posted

Przestan.... BLE FU....:eviltong::eviltong:Balbina ma swoją szatę i jest jej ciepło i żadnych ubranek nie potrzebuje:eviltong::eviltong:

Nie wydziwiaj :cool3: jak będzie -20 to sie przydadzą :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Nie wydziwiaj :cool3: jak będzie -20 to sie przydadzą :loveu:

Na razie jest ciepło i mam nadzieję że jednak się nie przydadzą:evil_lol: I nie krakaj o żadnym -20!!!

Posted

Na razie jest ciepło i mam nadzieję że jednak się nie przydadzą:evil_lol: I nie krakaj o żadnym -20!!!

noo bo pewnie nie będzie -20 tylko -30 :eviltong: :evil_lol: