dadiii Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 ja umyje podloge umyje okna i podleje kwiatki oki ?? :D :D :D :D :D Quote
Bzikowa Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Widzę, że Wy też macie odwyk od dogogaleryjek.. Ja właśnie wróciłam (tylko nie wiem na jak długo) Co tam u brudnej suki? :evil_lol: No i poproszę jakieś zdjęcia.;) Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 i Biśków też nie ma?? :crazyeye: :-( kaj się wszyscy podziewają... Biśkowa... no zajrzyj choć na chwilę, żebym wiedziała, że żyjecie... bo już się martwić zaczynam... :roll: Quote
Olusia Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ale tu pustki :o Balbiśki gdzie jesteście? Quote
Bzikowa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Żyją żyją ! Jako żywo i Oliwkę i Balbinkę widziałam dziś na treningu, chyba te same nie podmienione :cool3: Tylko pewnie czasu nie mają coby tu wpaść. Nie dziwie się - sama się ledwo wyrabiam ze szkołą i psem!:shake: Aha i muszę powiedzieć, ze Balbina na agility wymiata jak stara :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 To gratki dla Biśki :multi: Ja też się nie wyrabiam,więc w tygodniu na dgm z reguły mnie nie ma, a na agility nie chodzę, bo rodzice zgody nie wyrażają :shake: więc mam trochę czasu na foty. Czekamy na powrót i jakieś zdjęcia :eviltong: :p Quote
olifka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Dziękuje że o nas pamiętacie:loveu: W nagrodę wstawię pare fotek. Tutaj ubranka od wujka z usa :) Zobaczcie jaką Biś ma minę:evil_lol: A tu jeszcze ze słonecznej jesieni :) Quote
olifka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 No i na koniec Pozdrawiam cieplutko :) Quote
puchu Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Boskie ubranka :loveu: Ale takiej modelce we wszystkim ładnie :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 fotki!!! :multi::multi: http://i19.tinypic.com/8aatrgy.jpg w tym wygląda super :loveu: Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ale Balbinka super wygląda w tych ciuszkach - prawdziwa modelka z niej:crazyeye::loveu: A to ubranko z kapturem jest poprostu zajebiste:crazyeye::mdleje: - ja chcę takie dla Gordona:placz::cool3::diabloti: i Rapcia:razz::diabloti: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://i19.tinypic.com/8aatrgy.jpg Ja też uważam,że to jest bezkonkurencyjne:loveu: no i wkońcu fotki;) Quote
Pianka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jak elegancko w tych ubraniach wygląda:loveu: Quote
tygra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 cześć ale fotek i jesienne i rewia mody - super!!! Quote
olifka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Dziękujemy ślicznie:loveu: Wszem i wobec oświadczam że się rozchorowałam.....:placz: A ostatnio co chorowałam...:angryy: I pewnie nici z niedzielnego treningu:placz: Chyba że zdołam cudem do piątku wyzdrowieć:shake: Jeszcze dzisiaj powinny być jeszcze jakieś fotki :) Quote
puchu Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To chyba jakaś epidemia. Ja też chora :( Quote
Czarna_Owieczka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Cześć Blabinki! Ciesz się że nie na święta, ja miałam takie dwa lata że tydzień ferii w domu siedziałam :shake: Życzymy zdrówka :multi: Quote
Recommended Posts