olifka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Zrobiłam:eviltong: Muszę na kompa zgrać:cool3: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 hej Balbinkowe Biśki :evil_lol: :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jeszcze mam resztki kaszlu:eviltong::eviltong: Moja mama powiedziała wujkowi który mieszka w ameryce żeby kupił balbinie obróżkę i ubranko......:shake: I dzisiaj paczka przyszła.... Kupił taką różową obróżkę (bleeeeee) , różową kamizelkę (bleeeee) i czarną bluzeczkę z kapturem (bleee) i teraz mi powiedzcie czy moja rodzina jest normalna?:lol: Powiedz wujkowi żeby buty przysłał to Biska będzie miała cały komplet ciuszków :lol: Moja ciocia z ameryki nie przysyła moim piesom takich rzeczy, tylko jak przyjeżdża to mi bestie serem rozpieszcza :evil_lol: :roll: ale przesyła co miesiąc datki na schronisko w Białym :loveu: Koniecznie zdjęcia psiej najnowszej kolekcji ! :razz: Quote
Bzikowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jak Ci się nie podoba to możesz nam oddać :evil_lol::evil_lol: Przynajmniej obróżkę, jemu tak jest uroczo w różowym :lol: He he, mogłaś dziś przyjść na trening, my biegalismy a o 11 przyszedł ten chłopiec z małym szetlandem bo nie wiedział o przesuniętym treningu. I Aga mu zrobiła trening ;) Quote
olifka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Cześć Wszystkim! Czarna_Owieczka napisał(a):Powiedz wujkowi żeby buty przysłał to Biska będzie miała cały komplet ciuszków :lol: Moja ciocia z ameryki nie przysyła moim piesom takich rzeczy, tylko jak przyjeżdża to mi bestie serem rozpieszcza :evil_lol: :roll: ale przesyła co miesiąc datki na schronisko w Białym :loveu: Koniecznie zdjęcia psiej najnowszej kolekcji ! :razz: Moja mama powiedziała że miał przysłać :roll::cool3: no to nawet lepiej:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Bzikowa napisał(a):Jak Ci się nie podoba to możesz nam oddać :evil_lol::evil_lol: Przynajmniej obróżkę, jemu tak jest uroczo w różowym :lol: He he, mogłaś dziś przyjść na trening, my biegalismy a o 11 przyszedł ten chłopiec z małym szetlandem bo nie wiedział o przesuniętym treningu. I Aga mu zrobiła trening ;) ze what?:lol::evil_lol: Tylko że ja dostałam smsa od Elki więc głupio by było gdybym przyszła:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Cześć! To czekaj cierpliwie :cool3: Popijamy za 222 :p :grins: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ja jestem wredna?:eviltong: Od kiedy?:eviltong: od zawsze :evil_lol: No i gdzie są fotki Biśkowych ubranek????? dawaj i to szybko :cool3: Quote
olifka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć! To czekaj cierpliwie :cool3: Popijamy za 222 :p :grins: :evil_lol: Oooo no no:drinking::drink1::evil_lol: Quote
olifka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 agaciaaa napisał(a):od zawsze :evil_lol: No i gdzie są fotki Biśkowych ubranek????? dawaj i to szybko :cool3: I kto to mówi:evil_lol: Nie chce mi się ich zgrywać na kompa:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 To niech ci się zachce! :evil_lol: Niedługo będzie nie 222, ale 666 :diabloti:... Quote
olifka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Karolina_Nett napisał(a):To niech ci się zachce! :evil_lol: Niedługo będzie nie 222, ale 666 :diabloti:... Oj nieee:eviltong: Niedługo to biędzie 223:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A idź tam, ty się nie znasz :eviltong::diabloti:. A w ogóle to na nowej stronie mają być foty! :loveu: Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ja czekam na obiecane foty ubranek:diabloti: Quote
olifka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dzisiaj się ich nie doczekacie:eviltong: Ja już spadam z komputera bo mnie głowa rozbolała:shake: Więc DOBRANOC Quote
Karolina_Nett Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Nowa strona, mają być foty! :mad: Jak nie dziś to jutro! :razz: A do jutra tą stronę zapiszemy i nie dość, że dasz ubranka to jeszcze Biśkowe będziesz musiała :multi::evil_lol:. Quote
Doginka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A ja już nie poproszę o foty, bo z Twoich wcześniejszych postów wynika, że bardzo lubisz jak ludzie Cię o coś proszą:cool3: Quote
Karolina_Nett Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Doginka, z niej jest po prostu chamidło i nas dręczy :(:evil_lol:. Quote
Recommended Posts