pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Jaka piękna Biśka na dobranoc :loveu: A ja mówię DZIEŃ DOBRY :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Foty są na aparacie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: aa to było nie do mnie:evil_lol: A ze mnie się śmiała :mad::cool1:. Quote
olifka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jaka piękna Biśka na dobranoc :loveu: A ja mówię DZIEŃ DOBRY :loveu: Cześć:loveu: Karolina_Nett napisał(a):A ze mnie się śmiała :mad::cool1:. Ale ja się chociaż skapłam:evil_lol::evil_lol: Kagra napisał(a):Balbinka jak zawsze piękna :D Ooo witam nowych gości:multi: Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ale ja się chociaż skapłam:evil_lol::evil_lol:Aj tam, na szczegóły nie patrz :razz:. Quote
olifka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Aj tam, na szczegóły nie patrz :razz:. Trzeba zwracać uwagę na szczegóły:evil_lol: Marta_Ares napisał(a):ja chce zdjecia nowe:mad: Zrobiłam ale sa tak beznadziejne że nie ma co wstawiać:evil_lol: agaciaaa napisał(a):Cześć wredna Oliwko :diabloti: Ja jestem wredna?:eviltong: Od kiedy?:eviltong: Junka napisał(a):Balbina a macie jutro trening?? Niet:placz: Quote
olifka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Werka']Hej Balbinki:D Cześć ;) ;) Quote
Akadna Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Cześć ;) ;) co tam u Was nowego? trenujecie taniec z psem?:cool3: Quote
olifka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Werka']co tam u Was nowego? trenujecie taniec z psem?:cool3: Trenujemy ale teraz bardziej skupiamy się na posłuszeństwie ;) Quote
Doginka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Jaka piękna Biśka na dobranoc :loveu: A ja mówię DZIEŃ DOBRY :loveu: A ja mówię DOBRYWIECZÓR:diabloti: Czy już jesteś zdrowsza?:razz: Quote
olifka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Doginka napisał(a):A ja mówię DOBRYWIECZÓR:diabloti: Czy już jesteś zdrowsza?:razz: Jeszcze mam resztki kaszlu:eviltong::eviltong: Moja mama powiedziała wujkowi który mieszka w ameryce żeby kupił balbinie obróżkę i ubranko......:shake: I dzisiaj paczka przyszła.... Kupił taką różową obróżkę (bleeeeee) , różową kamizelkę (bleeeee) i czarną bluzeczkę z kapturem (bleee) i teraz mi powiedzcie czy moja rodzina jest normalna?:lol: Quote
Karolina_Nett Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Lepiej by ci buty dla Biśki kupili, albo jaki ortalionek na zimę ;). Pokaż te nabytki. Quote
Doginka Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jeszcze mam resztki kaszlu:eviltong::eviltong: Moja mama powiedziała wujkowi który mieszka w ameryce żeby kupił balbinie obróżkę i ubranko......:shake: I dzisiaj paczka przyszła.... Kupił taką różową obróżkę (bleeeeee) , różową kamizelkę (bleeeee) i czarną bluzeczkę z kapturem (bleee) i teraz mi powiedzcie czy moja rodzina jest normalna?:lol: :crazyeye:zrób fotkę garderoby i pokaż ją nam:loveu::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Doginka napisał(a)::crazyeye:zrób fotkę garderoby i pokaż ją nam:loveu::diabloti: tak koniecznie zrob fote Quote
olifka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Karolina_Nett napisał(a):Lepiej by ci buty dla Biśki kupili, albo jaki ortalionek na zimę ;). Pokaż te nabytki. Doginka napisał(a)::crazyeye:zrób fotkę garderoby i pokaż ją nam:loveu::diabloti: Helga&Ares napisał(a):tak koniecznie zrob fote Kobity ale to taki obbbciaachh....:evil_lol::evil_lol: Quote
Dada Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Witam, to zrób zdjęcia niebeznadziejne! Czekam :lol: Quote
Recommended Posts