Pimpek Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i18.tinypic.com/4v797gl.jpg Ale miała kudłaty ogonek ! :cool3: http://i15.tinypic.com/2rfdh1g.jpg Za dużo od psa wymagasz, tak wysoko nie skoczy :diabloti: Ale ujęcie fajne :razz: Quote
Olusia Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i5.tinypic.com/6b24uar.jpg Cudeńko :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Zasługa pomysłowości mojej mamy:angryy: Jesli w ogóle to najwcześniej za 1,5 roku :) Moja mama tez uwielbia Blakunowe frędzle na ogonie :p ale jak spadnie śnieg nie będzie frędzli :evil_lol: Trochę długo, ale zawsze coś, ja rodziców od zeszłego roku namawiam na psa z rodowodem, żebym mogła wreszcie spełnić marzenia i wystawiać psa... Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Moja mama tez uwielbia Blakunowe frędzle na ogonie :p ale jak spadnie śnieg nie będzie frędzli :evil_lol: Trochę długo, ale zawsze coś, ja rodziców od zeszłego roku namawiam na psa z rodowodem, żebym mogła wreszcie spełnić marzenia i wystawiać psa... Nie wspominaj mi o śniegu... To będzie koszmar:placz: Bedzie miała do łap poprzylepywane kulki lodu.... Chyba że jej sprawie.... buty:evil_lol::evil_lol: A jaka rasa ci sie marzy? Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Nie wspominaj mi o śniegu... To będzie koszmar:placz: Bedzie miała do łap poprzylepywane kulki lodu.... Chyba że jej sprawie.... buty:evil_lol::evil_lol: A jaka rasa ci sie marzy? Znam ten ból, pies wraca do domu z poprzyklejanymi śnieżkami i oklejonym nosem, a na spodzie łap lód :placz: ale wiesz z tymi butami to dobry pomysł :razz: ...zawsze marzyłam o serdelku :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Znam ten ból, pies wraca do domu z poprzyklejanymi śnieżkami i oklejonym nosem, a na spodzie łap lód :placz: ale wiesz z tymi butami to dobry pomysł :razz: ...zawsze marzyłam o serdelku :loveu: :loveu: :loveu: Hmm... chyba sa takie specjalne buty dla psów no nie?:cool3::evil_lol: Airedale terrier? Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Hmm... chyba sa takie specjalne buty dla psów no nie?:cool3::evil_lol: Airedale terrier? Są, są kiedyś widziałam nawet full wypas terenówki :p Tak :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Eeeee tam, ja zimę lubię, na nartach można pojeździć :loveu:. Ale te śniegowe kulki na łapach, to normalnie jest utrapienie! Owieczka, to namawiaj dalej bo ja chcę oglądac zdjęcia twojego airedale terrierka!! Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):yyy.... nie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :placz::placz::placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jutro w mieście będę szukać butów psu :evil_lol: To mi pomóż, chociaż wspieraj duchowo ;) Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 OK, nie ma sprawy. Apropo butów, allegro polecam, tam jest wszystko :lol:. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Właśnie jedne znalazłam, ale chcę zobaczyć w zoologiku to może taniej wyjdzie. W sumie przydałaby mi się tylko para, bo najbardziej okleja przednie łapy :) Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Są, są kiedyś widziałam nawet full wypas terenówki :p Tak :loveu: :loveu: :loveu: Tzreba się zacząć rozglądać za takowymi:evil_lol: Karolina_Nett napisał(a):Eeeee tam, ja zimę lubię, na nartach można pojeździć :loveu:. Ale te śniegowe kulki na łapach, to normalnie jest utrapienie! Owieczka, to namawiaj dalej bo ja chcę oglądac zdjęcia twojego airedale terrierka!! Ja też lubie zime. Nie lubie lodowych kulek na łapach Balbiny:evil_lol: agaciaaa napisał(a)::placz::placz::placz: Jak bedziesz grzeczna to moze cie przyjme:diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):Jutro w mieście będę szukać butów psu :evil_lol: To mi pomóż, chociaż wspieraj duchowo ;) Ja też:evil_lol: A nie ja jestem chora:evil_lol: Karolina_Nett napisał(a):OK, nie ma sprawy. Apropo butów, allegro polecam, tam jest wszystko :lol:. i internetowe sklepy zoologiczne :) Czarna_Owieczka napisał(a):Właśnie jedne znalazłam, ale chcę zobaczyć w zoologiku to może taniej wyjdzie. W sumie przydałaby mi się tylko para, bo najbardziej okleja przednie łapy :) Myśle ze jednak na allegro jest taniej. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mi nie przeszkadza że jesteś chora ;) bo sama od półtora tygodnia chodzę z katarem :/ Dlatego chcę się po rozglądać jak będzie rzeczywiście taniej to zamówię, trzeba pamiętać że jeszcze się wlicza koszt przesyłki ;) Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Mi nie przeszkadza że jesteś chora ;) bo sama od półtora tygodnia chodzę z katarem :/ Dlatego chcę się po rozglądać jak będzie rzeczywiście taniej to zamówię, trzeba pamiętać że jeszcze się wlicza koszt przesyłki ;) A ja biore sudafet i kataru niet:evil_lol: Mnie interesuje coś takowego: http://allegro.pl/item262316127_buty_ochronne_dla_psa_m.html Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mnie to samo, nawet ten sam rozmiar :evil_lol: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Mnie to samo, nawet ten sam rozmiar :evil_lol: A ja nie wiem czy dla balby nie eS wziąć Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A nie będą za małe? tam pisze że to dla ras o podobnej wielkości jak york i mały pudel (pewnie chodzi o toya bądź mini, albo obydwa) Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):A nie będą za małe? tam pisze że to dla ras o podobnej wielkości jak york i mały pudel (pewnie chodzi o toya bądź mini, albo obydwa) Lepiej kupie eM. Lepiej kupić za duże niz za małe :) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Racja ;) a dobrze by było pójść z psem do zoologu i przymierzyć :evil_lol: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Racja ;) a dobrze by było pójść z psem do zoologu i przymierzyć :evil_lol: Boze, chodzic z psem po ciuchy dla niego... Co to się porobiło:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 No co :oops: ja muszę się z moim kudłatym wybrać, bo chce mu kupić halti, a żeby było dobre muszę pojechać z nim ;) bo już kiedyś kupiłam kaganiec, w ogóle nie pasuje, ciśnie za uchami i wydaje się nie wymiarowy :roll: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A Necikowi to się w łapy wlepiają i jeszcze na dodatek w te włosy na brzuchalu :placz:. Ale jak on w największe zaspy wskakuje! Tak jak w zeszłym roku zrobiłam gigantyczną kulę śniegową a on na nią wskoczył i się załamała... Cały w śniegu kurdoopel jeden :evil_lol:. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Mój miał zawsze sople na brodzie, a to będzie pierwsza zima z łysym nochalem :evil_lol: Przed chwila sie spytałam rodziców co sądzą o butach dla psa to mama stwierdziła że będzie śmiesznie wyglądał i sie nie zgadza :-? Quote
Recommended Posts