Dada Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sliczna suńka, to zdjęcie na pieńku bardzo mi się podoba. Musiałam się przekopać przez wiele stron, żeby dotrzeć do fotek, myślę, że najwyższy czas dodać nowe! :multi: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Masz jakieś wątpliwości?:mad::evil_lol: no trooooche mam :evil_lol: :diabloti: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Dada']Sliczna suńka, to zdjęcie na pieńku bardzo mi się podoba. Musiałam się przekopać przez wiele stron, żeby dotrzeć do fotek, myślę, że najwyższy czas dodać nowe! :multi: Witam nowym gości:loveu: A fotki mam nadzieje że będą pod koniec tygodnia ;) CHYBA:eviltong: [quote name='agaciaaa']no trooooche mam :evil_lol: :diabloti: Przyjedź do nas to sie przekonasz jaki to pies obronny:loveu::evil_lol: Quote
Likaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Cześć dziewczynki :) Co tam u was słychać ? Balbina piesek obronny ? aaaahh w to nie wątpie oczywiście:diabloti: hihi ;) Całuski PS. A może zamiast polemizowac na temat obronności Balbinki to fotki bys wstawila :razz::evil_lol: Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hej gaduło - mniej gadaj więcej rób - foooooooooooooty gdzie są:angryy::mad::eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dzisiaj mi się śniło że Balbina wskakiwała do wody z pomostu na głęboką wodę:-o. A ona zwykle tak się moczy dokąd grunt pod łapkami czuje:evil_lol: O, to Neciki tak samo, jak woda sięga 10 cm to on hops i wychodzi xD. Quote
basia2202 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Ale fajne:laugh2_2::eviltong: To ta zupa z dyni dla mnie tak?:evil_lol::evil_lol: no baaa! :cool3: a jakże by inaczej :diabloti: :p Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='Likaa']Cześć dziewczynki :) Co tam u was słychać ? Balbina piesek obronny ? aaaahh w to nie wątpie oczywiście:diabloti: hihi ;) Całuski PS. A może zamiast polemizowac na temat obronności Balbinki to fotki bys wstawila :razz::evil_lol: Cześć Likuś :buzi: U nas chyba wszystko w porządeczku :) Jedna mądra się znalazła:loveu: dzisiaj chyba dorwe aparat brata i cos pocykam :) [quote name='Doginka']Hej gaduło - mniej gadaj więcej rób - foooooooooooooty gdzie są:angryy::mad::eviltong: Ale ja jestem przecież na zwolnieniu z fot bo jest chora:eviltong: [quote name='Karolina_Nett']O, to Neciki tak samo, jak woda sięga 10 cm to on hops i wychodzi xD. A balbinka 2 razy wpadła do wody z pomostu. Bo dużo ludzi było na pomoscie i ona się tak cofała, cofała i chlup do wody wleciała :evil_lol: [quote name='basia2202']no baaa! :cool3: a jakże by inaczej :diabloti: :p O dziękuje na pewno pyszna, ale wiesz, może spróbuje później:eviltong: Quote
basia bonnie Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i3.tinypic.com/68askt1.jpg to jest Biśka szczenior?? :loveu: jaka słodka :loveu: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='basia bonnie']http://i3.tinypic.com/68askt1.jpg to jest Biśka szczenior?? :loveu: jaka słodka :loveu: Tak :) Quote
Doginka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Ale ja jestem przecież na zwolnieniu z fot bo jest chora:eviltong: Pod uwagę brane tylko zwolnienie L4:diabloti::diabloti::diabloti: Zdrowiej szybko:loveu: Quote
Karolina_Nett Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):A balbinka 2 razy wpadła do wody z pomostu. Bo dużo ludzi było na pomoscie i ona się tak cofała, cofała i chlup do wody wleciała :evil_lol: O, pani nie upilnowała, zmoczyła się cała pewnie, co? :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake::shake::shake: Quote
Rybka_39 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Biśka ślicznym szczylkiem była:loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jaki szczeniak :loveu: :loveu: słodka klusia :D :D :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Malutka Balbinka! AAAAA :loveu: :loveu: :loveu: Cudna kuleczka z niej była :loveu: Teraz jeszcze piękniejsza :loveu: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Doginka napisał(a):Pod uwagę brane tylko zwolnienie L4:diabloti::diabloti::diabloti: Zdrowiej szybko:loveu: Postaram się:cool3: Karolina_Nett napisał(a):O, pani nie upilnowała, zmoczyła się cała pewnie, co? :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::shake::shake::shake: Pani wtedy się kompała:evil_lol: i Balbinka wpadła do panci:loveu::evil_lol: Cała, cała :) Rybka_39 napisał(a):Biśka ślicznym szczylkiem była:loveu::loveu: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Malutka Balbinka! AAAAA :loveu: :loveu: :loveu: Cudna kuleczka z niej była :loveu: Teraz jeszcze piękniejsza :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Jaki szczeniak :loveu: :loveu: słodka klusia :D :D :loveu: Dzięki:loveu: UWAGA UWAGA znalazłam zdjęcia z wiosny!:evil_lol: 'no Bisiula skacz po frisbee':evil_lol: Quote
Likaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Wioosna cieplejszy wieje wiatr, wiosna.. Wiosna wkoło :diabloti: Buuuu a juz jesien :roll: Buziaki Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Przyjedź do nas to sie przekonasz jaki to pies obronny:loveu::evil_lol: Lepiej nie zapraszaj, bo zdarza mi sie być w stolicy :cool3: :diabloti: Nie wierze!!! FOTKI :multi: i to na dodatek szczeniorkowe- cuuuudo :loveu::loveu::loveu: http://i18.tinypic.com/4v797gl.jpg śmieszny ogonek :evil_lol: :loveu: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Likaa napisał(a):Wioosna cieplejszy wieje wiatr, wiosna.. Wiosna wkoło :diabloti: Buuuu a juz jesien :roll: Buziaki Zzzziiiimmnaaa jesień:placz::placz: Nie lubię jesieni:placz: Nie lubie zimna:placz: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Lepiej nie zapraszaj, bo zdarza mi sie być w stolicy :cool3: :diabloti: Nie wierze!!! FOTKI :multi: i to na dodatek szczeniorkowe- cuuuudo :loveu::loveu::loveu: http://i18.tinypic.com/4v797gl.jpg śmieszny ogonek :evil_lol: :loveu: Jak z Sarą to przyjeżdżaj:evil_lol: Dzieki:loveu: Quote
agaciaaa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jak z Sarą to przyjeżdżaj:evil_lol: Jak już bede to bez :cool3: a mnie nie chcesz? :placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 http://i5.tinypic.com/6b24uar.jpg A co to za chorągiew ? :-o ale i tak śliczna :loveu: A kiedy będziecie wystawiać Bisie? :) :razz: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 agaciaaa napisał(a):Jak już bede to bez :cool3: a mnie nie chcesz? :placz: yyy.... nie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Czarna_Owieczka napisał(a):http://i5.tinypic.com/6b24uar.jpg A co to za chorągiew ? :-o ale i tak śliczna :loveu: A kiedy będziecie wystawiać Bisie? :) :razz: Zasługa pomysłowości mojej mamy:angryy: Jesli w ogóle to najwcześniej za 1,5 roku :) Quote
Recommended Posts