agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Zdrówka życzymy :) a brat fotek wybaczamy tylko dlatego że jesteś chora :cool3: Buziaki dla Biśki :loveu: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Kincia napisał(a):U mnie nikt nie obchodzi tak Halloween:roll: Wracaj do zdrowia :D:D I zrob jakies fotki :mad: U mnie wszyscy tak do 15 lat :) No dzisiaj się już lepiej czuje :) Dzięki Hymm... zgubiłam aparat:eviltong::eviltong::eviltong: agaciaaa napisał(a):Zdrówka życzymy :) a brat fotek wybaczamy tylko dlatego że jesteś chora :cool3: Buziaki dla Biśki :loveu: Dzięki :buzi: Juhuhuhu:multi::multi::multi: Mogę wyjść z ukrycia:multi::multi::multi: Buziaczka przekaże:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ale jak tylko wyzdrowiejesz, to wybaczenie będzie odwołane :diabloti: Quote
Olusia Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Hej Bisiaczki :loveu: Zdrówka życzymy ;) I czekamy na fotki :loveu: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 basia bonnie napisał(a):ale jak tylko wyzdrowiejesz, to wybaczenie będzie odwołane :diabloti: Ale wy nie musiecie wiedzieć kiedy wyzdrowieje:evil_lol::evil_lol::eviltong: Olusia napisał(a):Hej Bisiaczki :loveu: Zdrówka życzymy ;) I czekamy na fotki :loveu: Cześć:loveu: A dziękuje:loveu: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 jak będziesz chorować miesiąc to będzie podejrzane :diabloti: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):jak będziesz chorować miesiąc to będzie podejrzane :diabloti: Może dostanę jakiejś choroby którą się miesiąc leczy:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Taaaaak, na pewno :evil_lol: lepiej rób fotki zamiast dyskutować :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Cześć! Zgadzam się z Agaciąąą :cool3: chcemy fotek :P (ja się w tej kwestii nie powinnam odzywać, bo sama u siebie nie dodałam, :oops:) Quote
Bzikowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No dobra, wybaczam brak fotek :lol: Znaj łaskę pana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja w ramach halloween idę ze znajomymi wieczorem do Punktu i zamierzam mieć jutro kolosalnego kaca. Iha. Nareszcie :diabloti: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='agaciaaa']Taaaaak, na pewno :evil_lol: lepiej rób fotki zamiast dyskutować :diabloti: Wszystko się może zdarzyć:eviltong: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć! Zgadzam się z Agaciąąą :cool3: chcemy fotek :P (ja się w tej kwestii nie powinnam odzywać, bo sama u siebie nie dodałam, :oops:) Domowe sa brzydkie a na dwora wychodzić nie mogę:eviltong: [quote name='Bzikowa']No dobra, wybaczam brak fotek :lol: Znaj łaskę pana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja w ramach halloween idę ze znajomymi wieczorem do Punktu i zamierzam mieć jutro kolosalnego kaca. Iha. Nareszcie :diabloti: Och dzięki Ci Panie:modla::modla: Kiedy miałaś urodziny:razz:?:eviltong::eviltong: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Aniu skopiowałam twój pomysł i wszystkich straszę:evil_lol: Mam nadzieje że się nie obrazisz:evil_lol::evil_lol: Ale ja tak uwielbiam straszyć:eviltong: Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mnie niec nie wystraszy...no po za baba od bioli:evil_lol: Wogole to witam:cool3: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Rybka_39 napisał(a):Mnie niec nie wystraszy...no po za baba od bioli:evil_lol: Wogole to witam:cool3: Jesteś tego pewna?:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Aniu skopiowałam twój pomysł i wszystkich straszę:evil_lol: Mam nadzieje że się nie obrazisz:evil_lol::evil_lol: Ale ja tak uwielbiam straszyć:eviltong: Ach, no gdzie ja sie obrazić na psiarza :calus: Im nas więcej tym lepiej :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jesteś tego pewna?:evil_lol: Oj tak:evil_lol: zajrzyj do mnie do galeri tam wyjasnienie:evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Sorry że mnie tu tak dawno nie było :oops: Ale daję słowo nie zmieniłam się. DAWAĆ FOTY !:diabloti: Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Rybka_39 napisał(a):Oj tak:evil_lol: zajrzyj do mnie do galeri tam wyjasnienie:evil_lol: Phi. Na pewno się przestraszyłaś tylko się przyznać nie chcesz!:evil_lol: Quote
dadiii Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hejo hejo wesolago halloween hihi :D :D :D :D Quote
Akadna Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Witam i przyłączam się do życzeń dadiii:D Quote
olifka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Dziękuje i nawzajem:evil_lol: Dzisiaj jak dzwonił dzwonek do drzwi to Biśka się strasznie darła:evil_lol: Nie wiem co jej się stało....:evil_lol: Pies obronny się w niej obudził:evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hej robalki :cooldevi: przyszłam Was postraszyć :diabloti: miłego wieczoru Quote
basia bonnie Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 hej :) Ty pewnie umierasz ze strachu teraz :diabloti: Quote
olifka Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 [quote name='agaciaaa']Biśka obronna hihihi :evil_lol: Masz jakieś wątpliwości?:mad::evil_lol: Dzisiaj mi się śniło że Balbina wskakiwała do wody z pomostu na głęboką wodę:-o. A ona zwykle tak się moczy dokąd grunt pod łapkami czuje:evil_lol: [quote name='basia2202']hej robalki :cooldevi: przyszłam Was postraszyć :diabloti: miłego wieczoru Ale fajne:laugh2_2::eviltong: To ta zupa z dyni dla mnie tak?:evil_lol::evil_lol: [quote name='basia bonnie']hej :) Ty pewnie umierasz ze strachu teraz :diabloti: I kto to mówi?:diabloti: Quote
Recommended Posts