zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witanko i pozdrawianko;-) przyszlim sie przywitac i zobaczyc jak to wyglada urocza BALBINKA ;-) no po prostu miodziooo i ten obuzerski błysk w oczach ...jak to sznaucerki ;-) .....pozdrawiamy milusio !!!!! Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witam z rewizytą:multi: Śliczna sunieczka:pmizianko dla niej. Bardzo ładne fotki:cool3: Quote
Viz Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ale pięknisia! :loveu: Buziole dla niej :cool3: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 zuzolandia napisał(a):Witanko i pozdrawianko;-) przyszlim sie przywitac i zobaczyc jak to wyglada urocza BALBINKA ;-) no po prostu miodziooo i ten obuzerski błysk w oczach ...jak to sznaucerki ;-) .....pozdrawiamy milusio !!!!! Witamy:multi: Zapraszamy częściej:loveu: Rybka_39 napisał(a):Witam z rewizytą:multi: Śliczna sunieczka:pmizianko dla niej. Bardzo ładne fotki:cool3: Tu także witamy:multi: Mizianko zaraz przekaże :loveu: Dziękujemy za odwiedziny :) Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
Czarna_Owieczka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witamy pięknie! :) http://img169.imageshack.us/img169/9579/foto14il9.jpg Cudowna mała :loveu: Pozdrawiamy! :D Quote
eria Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 http://img162.imageshack.us/img162/5755/foto20ak8.jpg jak ja kocham te kudłate poczochrane mordy :loveu: :loveu: a raczkowi to się chyba zdechło :evil_lol: Ciekawe czy na Twój widok czy Balbinki :evil_lol: :evil_lol: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='eria']http://img162.imageshack.us/img162/5755/foto20ak8.jpg jak ja kocham te kudłate poczochrane mordy :loveu: :loveu: a raczkowi to się chyba zdechło :evil_lol: Ciekawe czy na Twój widok czy Balbinki :evil_lol: :evil_lol: Z pewnością na mój:evil_lol: Agatko będą 3 filmiki ze slalomu jak się załadują....:eviltong: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Filmiki sie nie chcą załadować więc zdjęcia. Jak wiecie jestem teraz na działce na mazurach z rodzicami i czasem jeździmy na obiad to takiej restauracji rowerami(3km). Mamy tu takie sąsiada-pijaczka który z piciem przesadza. On mieszka bardzo blisko sklepu ale my mamy działkę jeszcze bliżej sklepu bo dzielą nas płoty a Heniek koło nas tylko naprzeciwko. Pewnego dnia wracając z obiadu napotkaliśmy Heńka nachlanego i to jak. Tak że aż się przewalił i spał pod naszym płotek:lol: A ja musiałam mu zrobić fotkę, po prostu musiałam:evil_lol: (mam nadzieję że coś z tego zrozumiecie ale ja jak piszę szybko na komputerze to piszę baaardzo chaotycznie więc przepraszam) I fotki z wieczornego spacerku :) A tu bonusik: Fotki nieudane (:placz:) bo się zciemniało a niechciałam robić z fleszem zdjęć, chociaż i tak niektóre są z fleszem. Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Heniek jest boski :evil_lol: Ale Balbina bije go na łowe :loveu: Kroooofki :multi: Quote
agaciaaa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Śliczna Balbinka :) http://img410.imageshack.us/img410/7607/10ki4.jpg :loveu: :loveu: :loveu: No i jakie bonusy, krowy no i jeszcze Heniek gratis :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 śliczne zdjecia Balbinka, krowy i jeszcze heniek :D:D Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Werka']nie martw sie, i tak są super Właśnie że są beznadziejne....:placz: [quote name=':: FiGa ::']Heniek jest boski Ale Balbina bije go na łowe Kroooofki Chcesz jego numer?:cool3: Byście do siebie pasowali pijoczki:evil_lol: A z tego co wiem to się od niego żona wyprowadziła:evil_lol: Krówek Ci u nas dostatek:evil_lol: [quote name='agaciaaa']Śliczna Balbinka http://img410.imageshack.us/img410/7607/10ki4.jpg No i jakie bonusy, krowy no i jeszcze Heniek gratis A kto powiedział że gratis:diabloti: [quote name='Helga_psiaki']śliczne zdjecia Balbinka, krowy i jeszcze heniek :D:D Zdjęcia są okropne, ale moim aparatem trudno zrobić ładne................:placz: Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 O wypraszam sobie :obrazic: Wzięłaś sobie od niego nr? :roflt: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):O wypraszam sobie :obrazic: Wzięłaś sobie od niego nr? :roflt: Nie ale moge ci załatwic:eviltong:, jesli chcesz:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Tobie bardziej by ise przydał :eviltong: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Tobie bardziej by ise przydał :eviltong: Ale ja nie pije:eviltong: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Bo ja jestem grzeczna w przeciwienstwie do Ciebie Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Bo ja jestem grzeczna w przeciwienstwie do CiebieŚciemniara :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ściemniara :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake::shake: Że niby kto? Że niby ja?:eviltong: Zaraziłaś się chorobą emotkową:shake: Quote
:: FiGa :: Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Tak, ty.... :shake: Widzisz jakie to denerwujące jest :evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Balbinka jest taka śliczna, a czy mołybyscie mi powiedzieć coś więcej o charakterku sznaucerkow?:cool3: Tylko nie taka encyklopedyczna wiedza tylko spostrzezenia włascicielki;) byłabym bardzo wdzięczna:roll: Quote
Recommended Posts