Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witanko i pozdrawianko;-) przyszlim sie przywitac i zobaczyc jak to wyglada urocza BALBINKA ;-) no po prostu miodziooo i ten obuzerski błysk w oczach ...jak to sznaucerki ;-) .....pozdrawiamy milusio !!!!!

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witanko i pozdrawianko;-) przyszlim sie przywitac i zobaczyc jak to wyglada urocza BALBINKA ;-) no po prostu miodziooo i ten obuzerski błysk w oczach ...jak to sznaucerki ;-) .....pozdrawiamy milusio !!!!!

Witamy:multi: Zapraszamy częściej:loveu:

Rybka_39 napisał(a):
Witam z rewizytą:multi:
Śliczna sunieczka:pmizianko dla niej.
Bardzo ładne fotki:cool3:

Tu także witamy:multi: Mizianko zaraz przekaże :loveu:

Dziękujemy za odwiedziny :)
Pozdrawiam Oliwia&Balbina

Posted

Filmiki sie nie chcą załadować więc zdjęcia.
Jak wiecie jestem teraz na działce na mazurach z rodzicami i czasem jeździmy na obiad to takiej restauracji rowerami(3km). Mamy tu takie sąsiada-pijaczka który z piciem przesadza. On mieszka bardzo blisko sklepu ale my mamy działkę jeszcze bliżej sklepu bo dzielą nas płoty a Heniek koło nas tylko naprzeciwko. Pewnego dnia wracając z obiadu napotkaliśmy Heńka nachlanego i to jak. Tak że aż się przewalił i spał pod naszym płotek:lol: A ja musiałam mu zrobić fotkę, po prostu musiałam:evil_lol: (mam nadzieję że coś z tego zrozumiecie ale ja jak piszę szybko na komputerze to piszę baaardzo chaotycznie więc przepraszam)

I fotki z wieczornego spacerku :)

A tu bonusik:

Fotki nieudane (:placz:) bo się zciemniało a niechciałam robić z fleszem zdjęć, chociaż i tak niektóre są z fleszem.

Posted

[quote name='Werka']nie martw sie, i tak są super

Właśnie że są beznadziejne....:placz:

[quote name=':: FiGa ::']Heniek jest boski
Ale Balbina bije go na łowe

Kroooofki

Chcesz jego numer?:cool3: Byście do siebie pasowali pijoczki:evil_lol: A z tego co wiem to się od niego żona wyprowadziła:evil_lol:

Krówek Ci u nas dostatek:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Śliczna Balbinka http://img410.imageshack.us/img410/7607/10ki4.jpg
No i jakie bonusy, krowy no i jeszcze Heniek gratis

A kto powiedział że gratis:diabloti:

[quote name='Helga_psiaki']śliczne
zdjecia
Balbinka, krowy i jeszcze heniek :D:D

Zdjęcia są okropne, ale moim aparatem trudno zrobić ładne................:placz:

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Bo ja jestem grzeczna w przeciwienstwie do Ciebie
Ściemniara :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ściemniara :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake: :shake: :shake::shake::shake::shake::shake::shake:

Że niby kto? Że niby ja?:eviltong:

Zaraziłaś się chorobą emotkową:shake:

Posted

Balbinka jest taka śliczna, a czy mołybyscie mi powiedzieć coś więcej o charakterku sznaucerkow?:cool3:
Tylko nie taka encyklopedyczna wiedza tylko spostrzezenia włascicielki;) byłabym bardzo wdzięczna:roll: