Czarna_Owieczka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A mnie nie przywitali :oops: Cos mi sie o oczy obiło że jakieś zawody agility są? :cool3: chcemy fotek :p :p Quote
olifka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Doginka napisał(a):Coś tu tak mało ludków dzisiaj:razz: Tylko ty zawsze nam wierna :buzi: Mało ludków bo ja nie mam czasu odwiedzać to i mnie nie odwiedzają :) pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bo właścicielka gdzieś zniknęła... :cool3: Dobry wieczór :loveu: Wczoraj miałam strasznie zakręcony dzień... Do domu wróciłam o 19.30... Ale już jestem :) basia bonnie napisał(a):hejjj :loveu: zaginęłaś? :evil_lol: Uciekłam do centrum handlowego:eviltong: Przynajmniej nie porwał mnie listonosz:eviltong::eviltong: Doginka napisał(a):Puk puk Dzieńdobry - gdzie jesteś?:razz: A tu:evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć Balbinki !!! :multi: Cześć Cześć:loveu: Quote
olifka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bo daje ściągać? :evil_lol: No :evil_lol: Ale nie tylko:eviltong: Można z nim pogadać na różne głuuuupie tematy:eviltong: I w ogóle jest śmiechowy:evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):A mnie nie przywitali :oops: Cos mi sie o oczy obiło że jakieś zawody agility są? :cool3: chcemy fotek :p :p Jak nie jak tak:evil_lol: Fort Cup 3 w Prószkowie :) Z zawodów? Nie mam bo zawody jutro i po jutrze dopiero:eviltong: Balbinowych fotek też nie mam:eviltong: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ooooooooooo, wróciła córka marnotrawna:multi::diabloti: Wstawiaj foty:diabloti::mad: Quote
olifka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Helga_psiaki napisał(a):cześć Biśki jak to fot nie masz??:p Cześć No bo moja mama do pracy wzięła ładowarkę i nie chce jej przywieźć:eviltong: A aparat leży głodny, nienaładowany:eviltong: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cześć No bo moja mama do pracy wzięła ładowarkę i nie chce jej przywieźć:eviltong: A aparat leży głodny, nienaładowany:eviltong: To go ładuj babo mała:diabloti: Quote
olifka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Doginka napisał(a):Ooooooooooo, wróciła córka marnotrawna:multi::diabloti: Wstawiaj foty:diabloti::mad: Nie mam:eviltong: Helga_psiaki napisał(a):oh Ty:eviltong: Och moja mama:eviltong::eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Balbinowych fotek też nie mam:eviltong: Przyznanie się do czegoś takiego to normalnie samobójstwo :evil_lol: :diabloti: Chcemy fotek panny Balbinki :razz: Quote
olifka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Przyznanie się do czegoś takiego to normalnie samobójstwo :evil_lol: :diabloti: Chcemy fotek panny Balbinki :razz: A jakbym powiedziała że mam to co bym miała wstawić?:eviltong::evil_lol: Wiem że chcecie:eviltong: Ale ich nie bedzie:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Wiem że chcecie:eviltong: Ale ich nie bedzie:eviltong: :placz: :( Quote
basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hahahaha, a Ty dalej mi listonosza wypominasz :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Cześć :) jak to tak, że fotek nie ma :mad: muszą być!!!! :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):To zbuduj sobie sama torek :) W karusku są tunele, hopki łatwo zrobić :) A niby gdzie ja to wybuduje, na działkę jakoś często się teraz nie chodzi :P. Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Witanko :D Świetnego masz nauczyciela z biologii, tez takiego cem :evil_lol: Aż zatęskniłam za takim słonkiem... http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg :loveu: Pozdrawiamy! Quote
Rybka_39 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Cześć Biśkowa!:multi::multi: Czekamy na foteczki!:cool3: Quote
olifka Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']:placz: :( Pseplasam:-( Mam fotki z działki ale była beznadziejna pogoda i wyszły okropne! [quote name='basia bonnie']hahahaha, a Ty dalej mi listonosza wypominasz :evil_lol: Bo nas dla niego zostawiłaś!:placz::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć :) jak to tak, że fotek nie ma :mad: muszą być!!!! :cool3: Wcale że nie!:eviltong: [quote name='Karolina_Nett']A niby gdzie ja to wybuduje, na działkę jakoś często się teraz nie chodzi :P. Hmm... w domu?:eviltong: [quote name='g_o_n_i_a']Witanko :D Świetnego masz nauczyciela z biologii, tez takiego cem :evil_lol: Aż zatęskniłam za takim słonkiem... http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg :loveu: Pozdrawiamy! Matkoooo a co to się stało że Goniasta do nas przyszła??:-o:evil_lol: Co z tego że mam swietnego od biologii jak od chemii i fizy mam straszne babki......:placz: [quote name='Olusia']Cześć Balbinki :loveu: Może fotki ? Niet:eviltong: [quote name='Czarna_Owieczka']Chcemy fotek :mad: :evil_lol: no i?:eviltong: [quote name='Rybka_39']Cześć Biśkowa!:multi::multi: Czekamy na foteczki!:cool3: Wszędzie tylko fotki fotki i fotki:eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): no i?:eviltong: dać :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dobry wieczór :) Fotki kcem! :placz: Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a): Matkoooo a co to się stało że Goniasta do nas przyszła??:-o:evil_lol: Co z tego że mam swietnego od biologii jak od chemii i fizy mam straszne babki......:placz: Zgubiłam drogę do domu :eviltong: Nie wszystko jest takie cacy, jakbyśmy chceli :p Ja może i babke od bioli czy fizyki mam ok (od chemii sie nie liczy, bo ona jest świeża studentka po 40 i na każdej lekcji wali łbem o szafę :D), ale co z tego, skoro ja nie lubię tych przedmiotów (tzn. fizyki i chemii) :evil_lol: Quote
olifka Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']dać :cool3: Jedną fotkę na zachęte:eviltong: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Fotki kcem! :placz: No do dla Ciebie tez:evil_lol: Mój Grubasek:evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Zgubiłam drogę do domu :eviltong: Nie wszystko jest takie cacy, jakbyśmy chceli :p Ja może i babke od bioli czy fizyki mam ok (od chemii sie nie liczy, bo ona jest świeża studentka po 40 i na każdej lekcji wali łbem o szafę :D), ale co z tego, skoro ja nie lubię tych przedmiotów (tzn. fizyki i chemii) :evil_lol: Wiedziałam że z własnej chęci tu nie przyjdziesz:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
olifka Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 No i na zakończenie dnia portret Balbiśka. Quote
Recommended Posts