Karolina_Nett Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pierwsze super i te drugie :loveu:. Jak ja wam zazdroszczę =>. Quote
:: FiGa :: Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg Woooow :multi: Latajaca Biska :evil_lol: Bry Oliwko, słonce Ty moje :buzi: Quote
olifka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Doginka']Aż zł:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: Trzymam kciuki za historię:bigok::thumbs: - musisz napisać na 6:cool2: :evil_lol: 6 nie bedzie :shake: Najwyżej 3:eviltong: Ale za to z pracy klasowej z biologii mam 5:multi: [quote name='agaciaaa']Cześć Balbiśki :multi: Cześć :buzi: [quote name='an_bzik']Dobry wieczór dziewczynki :cool1: Przyszłam wkleić te 2 zdjęcia które udało mi się cyknąc Biśce zanim mój aparat nie odmówił współpracy... :lol: Obiecuję poprawić się na za tydzień i zrobić więcej :roll: (albo na za 2, bo nie wiem czy za tydzień są treningi - jest przecież FORT cup ;)) Proszę: http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA.jpg Dobranoc :) cześć :buzi: Dziękuje są cudowne:loveu::loveu: W ten weekend nie ma treningów raczej.... Chociaż cały czas licze na telefon czy email że jednak sie odbędą:eviltong::evil_lol: Jedziesz na fort cupa? I jeszcze raz dziękuje za fotki:loveu: Quote
olifka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Doginka']Łau, mam takie same spodnie:diabloti::mad::diabloti: Wiesz co:eviltong: Ja możesz po mnie papugować:mad::mad::eviltong: [quote name='puchu']Fajnie razem pracujecie :) Doginka, masz jeszcze książkę klikerową http://members.westnet.com.au/b%2Dm/ Dzięęęki:loveu: [quote name='Olusia']Fajne fotki ;) A to już Ania musi podziękować:eviltong: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :) Ale z tej Balbinki aktywna psina :) Zresztą jak pancia ;) Mało, bo 2 zdjęcia - ale świetne :loveu: Hej :buzi: Dzięki:loveu: Pretensje do fotografa:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='agaciaaa']Super Biśka w locie :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Hejka ! :evil_lol: Latająca Biśka...miodzio :razz: :loveu: Dzięki:loveu: Quote
olifka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Karolina_Nett']Pierwsze super i te drugie :loveu:. Jak ja wam zazdroszczę =>. To zbuduj sobie sama torek :) W karusku są tunele, hopki łatwo zrobić :) [quote name=':: FiGa ::']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg Woooow :multi: Latajaca Biska :evil_lol: Bry Oliwko, słonce Ty moje :buzi: Dzięki:loveu: Bry Sylwuśku, miśku mój :buzi: Jeeeeju ile wy tych buziek używacie :shake::eviltong: Na 3 posty musiałam rozdzielić:eviltong: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Wiesz co:eviltong: Ja możesz po mnie papugować:mad::mad::eviltong: Hi hi hi, moja Miśka też ma takie:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Sznaucerka-Balbina napisał(a)::evil_lol: 6 nie bedzie :shake: Najwyżej 3:eviltong: Ale za to z pracy klasowej z biologii mam 5 To super - GRATULACJE:multi::multi::multi: Quote
olifka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Doginka napisał(a):Hi hi hi, moja Miśka też ma takie:diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: To super - GRATULACJE:multi::multi::multi: Papugi jedne:mad::evil_lol::mad: Też się ciesze:loveu: Bedzie ładnie w dzienniku wyglądala przy 2 prawda?:loveu::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Papugi jedne:mad::evil_lol::mad: Też się ciesze:loveu: Bedzie ładnie w dzienniku wyglądala przy 2 prawda?:loveu::evil_lol: Eeee tam, nawet najlepszemu uczniowi zdarza się złapać 2 - dobrze, że nie 1 ;) Quote
Bzikowa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Hej, nie, nie ma treningów ani w sobotę ani w niedzielę bo wszyscy na fort cupie. Ja moze jadę pokibicować ale nie wiem czy mi się chce :eviltong: Quote
puchu Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 1 w niedużych ilościach jeszcze nikomu nie zaszkodziła :eviltong: Może też się ruszę na fort cup? O której się zaczyna? Można z nie startującym psiakiem wpaść? Quote
basia2202 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 witanko Balbinki:) ściskam... pozdrawiam... :loveu: ale zaległości nadrobię, jak znajdę więcej czasu... buźka:) Quote
Dobcia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Witam:lol: Balbinka bardzo aktywna psinka;) Pięknie skacze!!! Quote
eria Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg :loveu::loveu::loveu:Balbinka i agility to jest to :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bo właścicielka gdzieś zniknęła... :cool3: Dobry wieczór :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hejjj :loveu: zaginęłaś? :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Puk puk Dzieńdobry - gdzie jesteś?:razz: Quote
olifka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 O matko ilu goości:-o:loveu: [quote name='Doginka']Eeee tam, nawet najlepszemu uczniowi zdarza się złapać 2 - dobrze, że nie 1 ;) Ja się do najlepszych uczniów nie zaliczam:eviltong: [quote name='Werka']Brywieczów :biggrina: Hej;) [quote name='an_bzik']Hej, nie, nie ma treningów ani w sobotę ani w niedzielę bo wszyscy na fort cupie. Ja moze jadę pokibicować ale nie wiem czy mi się chce :eviltong: Jak ja to przeżyje:placz::placz::placz::evil_lol: Mi też nie wiem czy się chce:eviltong: [quote name='puchu']1 w niedużych ilościach jeszcze nikomu nie zaszkodziła :eviltong: Może też się ruszę na fort cup? O której się zaczyna? Można z nie startującym psiakiem wpaść? fort cup się zaczyna coś koło 9 chyba :) Można oczywiście :) [quote name=':: FiGa ::']Gratuluje piateczki kujonie :cool3: Kujon? Hahaha:cool3: Szkoda że wszystko ze ściągi przepisałam:evil_lol: mamy świetnego faceta od biologii :evil_lol: Zaczął nam śpiewać piosenki:evil_lol: Albo podszedł do dziewczyn w pierwszej ławce i powiedział 'ściągają ściągają i prowiziji nie pobierają....:cool3:' I ciągle wychodził na zaplecze.... Świetny gość. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Świetny gość. Bo daje ściągać? :evil_lol: Quote
olifka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 [quote name='basia2202']witanko Balbinki:) ściskam... pozdrawiam... :loveu: ale zaległości nadrobię, jak znajdę więcej czasu... buźka:) Hej Zuzolki:loveu: Oj mi też się na ten tydzień tyle zaległości narobiło:placz::placz::placz: [quote name='Dobcia']Witam:lol: Balbinka bardzo aktywna psinka;) Pięknie skacze!!! Hej:cool3: Dzięki:loveu: [quote name='eria']http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg :loveu::loveu::loveu:Balbinka i agility to jest to :cool3: Dzięki:loveu: [quote name='basia bonnie']dzieeń dobry :multi: Czeeść :buzi: [quote name='puchu']Doberek :) Cóż tam? Bry...:loveu: Chłodno, zimno, ponuro, ciemno i deszczowo:placz: Quote
Recommended Posts