olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Ania-shira']Wow Balbiniaste jest pod wrażeniem Waszego wystepu a dokladnie Balbinki:crazyeye: Ale z niej tancerka i akrobatka super jej to wszystko wychodzi zdolna z niej dziewczyna :multi::multi: Dzięki:oops: DOBRANOCKA :hand: musze jeszcze lekcje zrobić:shake: Quote
Olusia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Heej :loveu: Balbisia jaka wyszkolona :loveu: Super masz uczennicę ;) My z Dianeczką ćwiczyłyśmy przed chwilką slalom pomiędzy nogami - jak na początki to nawet dobrze nam szło ;) Przydaje się to targetowanie :cool3: Quote
Pianka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A czemu na tym filmiku nie było pszczólki Maji?:eviltong::evil_lol: Quote
Doginka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ola & Dianuśka napisał(a):Heej :loveu:...Przydaje się to targetowanie :cool3: Cześć:hand: A co to jest targetowanie?:oops::oops::oops: Quote
Olusia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [SIZE=-1][SIZE=-1]Targetowanie to dotykanie przez psa wybranego przedmiotu (który nazywamy targetem) nosem lub łapą . Za target może posłużyć np. palec lub niewielki kijek, patyk (taki żeby pies go nie gryzł) :p My osobiście używamy takiego patyczka co się flet czyści :lol::cool3: Więcej informacji na: http://www.dogs.gd.pl/kliker/ Quote
Doginka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka'][SIZE=-1][SIZE=-1]Targetowanie to dotykanie przez psa wybranego przedmiotu (który nazywamy targetem) nosem lub łapą . Za target może posłużyć np. palec lub niewielki kijek, patyk (taki żeby pies go nie gryzł) :p [SIZE=-1][SIZE=-1] [SIZE=-1]My osobiście używamy takiego patyczka co się flet czyści :lol::cool3: [SIZE=-1]Więcej informacji na: [SIZE=-1]http://www.dogs.gd.pl/kliker/ Dziękuję za solidne i czytelne wyjaśnienie:multi::multi::multi: Teraz będę uczyć Gordona TARGETOWANIA:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):To ty pojedź ze mną :cool3: Na obóz agility :cool3: Namów moich rodziców i za nich zapłać, bo oni sami kaski mi nie dadzą, a to kurcze drogo :shake::evil_lol:. Sznaucerka-Balbina napisał(a):Jakto wam się nie otwiera jak mi sie otwiera :eviltong: Mi nawet te okno z filmikiem nie wyskakuje :eviltong:. Ja spadam, bo zaraz na chórek :lol::shake:. Papa Bisiule :razz:. Quote
Olusia Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Doginka napisał(a):Dziękuję za solidne i czytelne wyjaśnienie:multi::multi::multi: Teraz będę uczyć Gordona TARGETOWANIA:diabloti: Kliker jeszcze musisz zakupić :razz: Quote
Doginka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Gdzie można kupić klikier i za ile i czemu taki drogi jest i jak się tym posługiwać???????:diabloti::diabloti::diabloti::razz: Quote
olifka Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Doginka napisał(a):Gdzie można kupić klikier i za ile i czemu taki drogi jest i jak się tym posługiwać???????:diabloti::diabloti::diabloti::razz: Kliker można kupić w sklepie zoologicznym lib przez internet. Kosztuje ok. 8zł. Czemu taki drogi to nie do mnie pytanie:eviltong: A posługujesz się nim jak piesek dobrze wykona komendę tzn klik/smakołyk. Przepraszam że odpisalam tylko na post Doginki ale zamknęłam to okno gdzie przygotowałam sobie odpowiedź......... Zdolna jestem..... A czasu mam mało bo jeszcze musze sie pouczyć do pracy klasowej z historii bo jest jutro a umiem tylko 2 tematy:placz: Quote
Doginka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Kliker można kupić w sklepie zoologicznym lib przez internet. Kosztuje ok. 8zł. Czemu taki drogi to nie do mnie pytanie:eviltong: A posługujesz się nim jak piesek dobrze wykona komendę tzn klik/smakołyk. Przepraszam że odpisalam tylko na post Doginki ale zamknęłam to okno gdzie przygotowałam sobie odpowiedź......... Zdolna jestem..... A czasu mam mało bo jeszcze musze sie pouczyć do pracy klasowej z historii bo jest jutro a umiem tylko 2 tematy:placz: Aż zł:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: Trzymam kciuki za historię:bigok::thumbs: - musisz napisać na 6:cool2: Quote
Bzikowa Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dobry wieczór dziewczynki :cool1: Przyszłam wkleić te 2 zdjęcia które udało mi się cyknąc Biśce zanim mój aparat nie odmówił współpracy... :lol: Obiecuję poprawić się na za tydzień i zrobić więcej :roll: (albo na za 2, bo nie wiem czy za tydzień są treningi - jest przecież FORT cup ;)) Proszę: Dobranoc :) Quote
Doginka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Łau, mam takie same spodnie:diabloti::mad::diabloti: Quote
puchu Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Fajnie razem pracujecie :) Doginka, masz jeszcze książkę klikerową http://members.westnet.com.au/b%2Dm/ Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cześć :) Ale z tej Balbinki aktywna psina :) Zresztą jak pancia ;) Mało, bo 2 zdjęcia - ale świetne :loveu: Quote
Doginka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='puchu']Fajnie razem pracujecie :) Doginka, masz jeszcze książkę klikerową http://members.westnet.com.au/b%2Dm/ Dzięki - fajne porady tam są:p Quote
Czarna_Owieczka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hejka ! :evil_lol: Latająca Biśka...miodzio :razz: :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 http://i145.photobucket.com/albums/r223/cubree/BISIA1.jpg mmmmmmmmmmm... :loveu: Quote
Recommended Posts