Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ß@$!@']wow!!
jak długo jej tego uczylas??
Każdą sztuczkę ok. 15, 20 minut ;)

[quote name='agaciaaa']super filmik!!!!! :loveu: zdolniacha :)
Dzięki :buzi:

[quote name='Werka']Cześć Babliny :)
Hej :buzi:

Posted

[quote name='Werka']Że szo?:-o Nie wierze
Była mała to się szybko uczyła ;) Teraz potrzebujemy troche więcej czasu ale także uczymy się trudnijszych sztuczek :)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Hej Biśki!!!!:loveu::loveu:

Cześć:loveu:

Doginka napisał(a):
Ale fajne filmiki robisz:loveu:

Dzięki ale dopiero się uczę o co w tym chodzi:cool3:;)

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Cześć:loveu:

Dzięki ale dopiero się uczę o co w tym chodzi:cool3:;)

Ty sie uczysz, ale juz robisz jakies filmiki, a ja nawet tego nie umiem:oops:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Caluśkie calusieńkie??:-o Jak ty tam wytrzymasz jak ja tam po tygodniu się nudzę:eviltong:
Jedziesz ze mną, tam gdzie jeżdzę ja? W tym roku ognicho do trzeciej w nocy i łażenie gdzie się da i nikt mnie nie upomniał, a ludzie tam są świetni, znam ich od zawsze. Przyłączasz się? :cool1:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Troche się bawiłam movie makerem i go tak jakby 'odrywałam':eviltong: Mam nadzieje że filmik się spodoba :)

http://video.tinypic.com/player.php?v=723t5c&s=2

Ten filmik był chyba kręcony miesiąc temu ;)
Wow, pobiłaś nas chyba :shake::-(:cool3:.
Ale nam wystarczy to co umiemy ;).
A na filmie tego nie ma, a Nett umie jeszcze slalom i piątkę przybijać :diabloti:.
Tak na marginesie, tylko tak myślę, bo nie chce mi się film otworzyć i poproszę na maila karolcia259@op.pl :evil_lol:.

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Jedziesz ze mną, tam gdzie jeżdzę ja? W tym roku ognicho do trzeciej w nocy i łażenie gdzie się da i nikt mnie nie upomniał, a ludzie tam są świetni, znam ich od zawsze. Przyłączasz się? :cool1:

Wow, pobiłaś nas chyba :shake::-(:cool3:.
Ale nam wystarczy to co umiemy ;).
A na filmie tego nie ma, a Nett umie jeszcze slalom i piątkę przybijać :diabloti:.
Tak na marginesie, tylko tak myślę, bo nie chce mi się film otworzyć i poproszę na maila karolcia259@op.pl :evil_lol:.
Na całe wakacje nie da rady bo jeszcze musze wliczyć w wakacje 2 obozy agility, jakieś kolonie, obóz, działka i druga działka więęęc... A no i jeszcze trzeba w domu posiedziec :P

Karolina mam rozumieć że nie obejrzałaś filmu ale domyślasz się co w nim jest i go skomentowałaś taak??:cool3::cool3::evil_lol:

Posted

Na całe wakacje nie da rady bo jeszcze musze wliczyć w wakacje 2 obozy agility, jakieś kolonie, obóz, działka i druga działka więęęc... A no i jeszcze trzeba w domu posiedziec :P

A idź ty, zamiast jechać na wakacje z najlepszą koleżanką, jej super psiórem do jej świetnych znajomych tam gdzie cała masa zielonych łąk i nie tylko, to ty wolisz po świecie jeździć :placz::cool3:.

Karolina mam rozumieć że nie obejrzałaś filmu ale domyślasz się co w nim jest i go skomentowałaś taak??:cool3::cool3::evil_lol:

Yhyyyy :razz:. A co, coś nie tak :evil_lol:?

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
A idź ty, zamiast jechać na wakacje z najlepszą koleżanką, jej super psiórem do jej świetnych znajomych tam gdzie cała masa zielonych łąk i nie tylko, to ty wolisz po świecie jeździć :placz::cool3:.

Yhyyyy :razz:. A co, coś nie tak :evil_lol:?

To ty pojedź ze mną :cool3: Na obóz agility :cool3:

Eee nie no spoko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: