olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Heeeeeeej :buzi: Filmik jest za 'ciężki' ale postaram sie go zmniejszyć ;) Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Troche się bawiłam movie makerem i go tak jakby 'odrywałam':eviltong: Mam nadzieje że filmik się spodoba :) http://video.tinypic.com/player.php?v=723t5c&s=2 Ten filmik był chyba kręcony miesiąc temu ;) Quote
basia bonnie Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 wow!! jak długo jej tego uczylas?? Quote
agaciaaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 super filmik!!!!! :loveu: zdolniacha :) Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='ß@$!@']wow!! jak długo jej tego uczylas?? Każdą sztuczkę ok. 15, 20 minut ;) [quote name='agaciaaa']super filmik!!!!! :loveu: zdolniacha :) Dzięki :buzi: [quote name='Werka']Cześć Babliny :) Hej :buzi: Quote
Akadna Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Każdą sztuczkę ok. 15, 20 minut ;) Że szo?:-o Nie wierze Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Werka']Że szo?:-o Nie wierze Była mała to się szybko uczyła ;) Teraz potrzebujemy troche więcej czasu ale także uczymy się trudnijszych sztuczek :) Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Rybka_39 napisał(a):Hej Biśki!!!!:loveu::loveu: Cześć:loveu: Doginka napisał(a):Ale fajne filmiki robisz:loveu: Dzięki ale dopiero się uczę o co w tym chodzi:cool3:;) Quote
Doginka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Cześć:loveu: Dzięki ale dopiero się uczę o co w tym chodzi:cool3:;) Ty sie uczysz, ale juz robisz jakies filmiki, a ja nawet tego nie umiem:oops: Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Doginka napisał(a):Ty sie uczysz, ale juz robisz jakies filmiki, a ja nawet tego nie umiem:oops: Wchodzisz w windows movie maker i tworzysz;) Quote
Karolina_Nett Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Caluśkie calusieńkie??:-o Jak ty tam wytrzymasz jak ja tam po tygodniu się nudzę:eviltong: Jedziesz ze mną, tam gdzie jeżdzę ja? W tym roku ognicho do trzeciej w nocy i łażenie gdzie się da i nikt mnie nie upomniał, a ludzie tam są świetni, znam ich od zawsze. Przyłączasz się? :cool1: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Troche się bawiłam movie makerem i go tak jakby 'odrywałam':eviltong: Mam nadzieje że filmik się spodoba :) http://video.tinypic.com/player.php?v=723t5c&s=2 Ten filmik był chyba kręcony miesiąc temu ;) Wow, pobiłaś nas chyba :shake::-(:cool3:. Ale nam wystarczy to co umiemy ;). A na filmie tego nie ma, a Nett umie jeszcze slalom i piątkę przybijać :diabloti:. Tak na marginesie, tylko tak myślę, bo nie chce mi się film otworzyć i poproszę na maila karolcia259@op.pl :evil_lol:. Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='Karolina_Nett']Jedziesz ze mną, tam gdzie jeżdzę ja? W tym roku ognicho do trzeciej w nocy i łażenie gdzie się da i nikt mnie nie upomniał, a ludzie tam są świetni, znam ich od zawsze. Przyłączasz się? :cool1: Wow, pobiłaś nas chyba :shake::-(:cool3:. Ale nam wystarczy to co umiemy ;). A na filmie tego nie ma, a Nett umie jeszcze slalom i piątkę przybijać :diabloti:. Tak na marginesie, tylko tak myślę, bo nie chce mi się film otworzyć i poproszę na maila karolcia259@op.pl :evil_lol:. Na całe wakacje nie da rady bo jeszcze musze wliczyć w wakacje 2 obozy agility, jakieś kolonie, obóz, działka i druga działka więęęc... A no i jeszcze trzeba w domu posiedziec :P Karolina mam rozumieć że nie obejrzałaś filmu ale domyślasz się co w nim jest i go skomentowałaś taak??:cool3::cool3::evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Na całe wakacje nie da rady bo jeszcze musze wliczyć w wakacje 2 obozy agility, jakieś kolonie, obóz, działka i druga działka więęęc... A no i jeszcze trzeba w domu posiedziec :P A idź ty, zamiast jechać na wakacje z najlepszą koleżanką, jej super psiórem do jej świetnych znajomych tam gdzie cała masa zielonych łąk i nie tylko, to ty wolisz po świecie jeździć :placz::cool3:. Sznaucerka-Balbina napisał(a): Karolina mam rozumieć że nie obejrzałaś filmu ale domyślasz się co w nim jest i go skomentowałaś taak??:cool3::cool3::evil_lol: Yhyyyy :razz:. A co, coś nie tak :evil_lol:? Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Karolina_Nett napisał(a):A idź ty, zamiast jechać na wakacje z najlepszą koleżanką, jej super psiórem do jej świetnych znajomych tam gdzie cała masa zielonych łąk i nie tylko, to ty wolisz po świecie jeździć :placz::cool3:. Yhyyyy :razz:. A co, coś nie tak :evil_lol:? To ty pojedź ze mną :cool3: Na obóz agility :cool3: Eee nie no spoko:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Mi tez sie nie otwiera :shake: csylwiac@interia.pl :cool3: Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Jakto wam się nie otwiera jak mi sie otwiera :eviltong: Quote
olifka Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Mam wolnego neta :eviltong: Tera to i mi się nie otwiera:placz: Chyba musicie pocekać aż się załaduje Quote
Ania-shira Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wow Balbiniaste jest pod wrażeniem Waszego wystepu a dokladnie Balbinki:crazyeye: Ale z niej tancerka i akrobatka super jej to wszystko wychodzi zdolna z niej dziewczyna :multi::multi: Quote
Recommended Posts