Dobcia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Filmik bardzo mi sie podoba:lol: Wida, że Balbince zajęcia się podobają:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 nie no, filmik rewelacja!! Balbce świetnie idzie :loveu: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Tiaaaaaa, tylko szkoda, że fot nie ma:mad::mad::mad::angryy::eviltong: Quote
olifka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Helga_psiaki napisał(a):bardzo fajny filmik, super wam idzie, szkoda tylko, że taki krótki Krótki, nie krótki, ważne że jest:eviltong: tygra napisał(a):tak super filmik :) Dzięki:loveu: Pimpek napisał(a):Super filmik :D Myślałam że sznaucery miniaturowe są większe ;) Dawać foty bo ugryzę :diabloti: Moja i tak jest wyrośnięta:eviltong: Sznaucery są do 35cm, moja ma 34 z kawałkiem:eviltong: Likaa napisał(a):Superancko wam idzie :) Wiecej takich filmików Pozdrawiam i zapraszam do nas :) Dzięki:loveu: Więcej chyba nie będzie z agility bo nie będzie miał kto je robić:-( Dobcia napisał(a):Filmik bardzo mi sie podoba:lol: Wida, że Balbince zajęcia się podobają:loveu: Podobają podobają:loveu: A jak jeszcze dostaje tyle smaczków:evil_lol: ß@$!@ napisał(a):nie no, filmik rewelacja!! Balbce świetnie idzie :loveu: Dzięki:loveu: Doginka napisał(a):Tiaaaaaa, tylko szkoda, że fot nie ma:mad::mad::mad::angryy::eviltong: Ale jest filmik:eviltong: Na foty nie mam czasu.....:eviltong: Quote
Pianka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Może niedługo :) Zawsze zapominam cyknąć fotkę:eviltong: Ale mam filmik z agility :cool3: http://video.tinypic.com/player.php?v=110ekw5&s=2 Pszczółka Maja sobie lata...:lol: Dobre, dobre:eviltong: Quote
Likaa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Fakt muzyczka jest rozbrajająca :) Pozdrawiamy Quote
olifka Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Pianka napisał(a):Pszczółka Maja sobie lata...:lol: Dobre, dobre:eviltong: Likaa napisał(a):Fakt muzyczka jest rozbrajająca :) Pozdrawiamy Hehe:diabloti: Może dzisiaj sie poświece (:eviltong:) i wstawię fotki:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 hehe widizalam filmik, muzyka swietna:diabloti: :loveu: :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Kabelka brak? Sklepy albo allegro się kłania... Super filmik, świetnie wam idzie. Quote
olifka Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dobry Balbinki :loveu: Hej! :loveu: Marta_Ares napisał(a):hehe widizalam filmik, muzyka swietna:diabloti: :loveu: :loveu: Dzieki:evil_lol: Karolina_Nett napisał(a):Kabelka brak? Sklepy albo allegro się kłania... Super filmik, świetnie wam idzie. Znalazłam kabelek:eviltong: A zdjęć dzisiaj nie bedzie ponieważ kiedy weszłam na kopma to mi dgm nie działała i dopiero teraz się do niej dostałam.... Quote
dadiii Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 helloł!!!! slicze te zdjatka wszystkie od ktorych jestem zalegla : ) Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 heeej Balbiny :loveu: zaglądam po małej nieobecności i co widzę?:cool3: nic nie widzę :mad: gdzie zdjęcia Balbinyyyyyy?!?!!?!!!:diabloti::diabloti::diabloti: chcę fotków brodacza i już :cool3: :evil_lol: pozdrawiamy, całujemy i czekamy na zdjątka:) Quote
olifka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 dadiii napisał(a):helloł!!!! slicze te zdjatka wszystkie od ktorych jestem zalegla : ) Dzięki:loveu: basia2202 napisał(a):heeej Balbiny :loveu: zaglądam po małej nieobecności i co widzę?:cool3: nic nie widzę :mad: gdzie zdjęcia Balbinyyyyyy?!?!!?!!!:diabloti::diabloti::diabloti: chcę fotków brodacza i już :cool3: :evil_lol: pozdrawiamy, całujemy i czekamy na zdjątka:) Hej Zuzolki:loveu: Jak to nic?:eviltong: Filmik jest:eviltong: Zdjęcia Balbiny sobie czekaja aż ktoś je zmniejszy i załaduje:eviltong: Wszyscy chcą:evil_lol: Tylko ja jestem wredna małpa iii nie wstawię:eviltong: Quote
Rybka_39 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Bry! Poświęcć się i daj fotki Biśki:loveu:, a przy okazji długo nas nie odwiedzasz:roll:...:evil_lol: Quote
olifka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Rybka_39 napisał(a):Bry! Poświęcć się i daj fotki Biśki:loveu:, a przy okazji długo nas nie odwiedzasz:roll:...:evil_lol: Mooooże dam:evil_lol: Oj wiem:-( Nikogo prawie nie odwiedzam, wszędzie zaległości i doopa........ ß@$!@ napisał(a):cześć wredna małpo :) Cześć Rumaku:eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześć :) nie leń sie, wstaw chociaż kilka fotek :cool3: Quote
Dobcia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [LEFT]Cześc:lol: Kto by się martwił zaległosciami:p Zmniejsza juz ktoś te zdjęcia?:cool3: [/LEFT] Quote
olifka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 agaciaaa napisał(a):Cześć :) nie leń sie, wstaw chociaż kilka fotek :cool3: Kilka?:eviltong: Dobcia napisał(a):Cześc:lol: Kto by się martwił zaległosciami:p Zmniejsza juz ktoś te zdjęcia?:cool3: Hej;) Ja:diabloti:Bo nie wiem co w trawie piszczy:evil_lol: Ja zmniejszyłam ale..... ...2:diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://i21.tinypic.com/w7g27s.jpg pozycja wystawowa :evil_lol: :loveu: Quote
Doginka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Hmmmmmmmmm, chyba ktoś trochę wypił bo fotka na ukos jest:diabloti::diabloti::diabloti:, ale fajne;) Quote
olifka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):http://i21.tinypic.com/w7g27s.jpg pozycja wystawowa :evil_lol: :loveu: Tylko jak ona na niej grubo wyszła:placz: Doginka napisał(a):Hmmmmmmmmm, chyba ktoś trochę wypił bo fotka na ukos jest:diabloti::diabloti::diabloti:, ale fajne;) To chyba było po imprezie:diabloti: Quote
Olusia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://i21.tinypic.com/w7g27s.jpg Śliczności :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts