eria Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ehh dalej ni ma fot, to lece dalej:eviltong: Quote
Bzikowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Wszystkiego najlepszego Oliwko :multi::multi: Czuj się doceniona bo mam akurat odwyk od dogo i nie wchodzę na zadne galerie bo nie mam czasu :oops: A tu weszłam na chwilę, patrzę a tu urodziny ;) Wszystkiego naj i pociechy ze "sznaucerkowej paskudy" :diabloti: I czekamy na zdjęcia, jutro będę nadrabiać zaległości u wszystkich więc Ty masz wkleic jakieś fotencje :eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 wsiego naj! :laola::new-bday::BIG::tort: Quote
olifka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Rybka_39']Oż spóźnione ale najszczersze życzenia!!!!:loveu: A z czego 3? Nie martw się będzie dobrze!:p[/quote] Dziękuje :) Z j.polskiego...................... [quote name='Ola & Dianuśka']Będzie dobrze ;) Kiedy macie kolejny trening agility ?[/quote] W niedziele :) [quote name='eria']ehh dalej ni ma fot, to lece dalej:eviltong:[/quote] W ten jeden dzi8eń dajcie mi odpocząć :) [quote name='an_bzik']Wszystkiego najlepszego Oliwko :multi::multi: Czuj się doceniona bo mam akurat odwyk od dogo i nie wchodzę na zadne galerie bo nie mam czasu :oops: A tu weszłam na chwilę, patrzę a tu urodziny ;) Wszystkiego naj i pociechy ze "sznaucerkowej paskudy" :diabloti: I czekamy na zdjęcia, jutro będę nadrabiać zaległości u wszystkich więc Ty masz wkleic jakieś fotencje :eviltong:[/quote] Dziękuje ;) Oooo taki prezencik urodzinowy? :evil_lol: Masz jeszcze zaległe fotki ze spacerku ale nie chce mi siem ich ładować:diabloti: [quote name='ß@$!@']wsiego naj! :laola::new-bday::BIG::tort:[/quote] Dziękuje:loveu: Quote
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Oooo! Ja też przyłączam się do życzeń:BIG::new-bday::cunao::drinka::beerchug::popcorn::drinking::pepsi::knajpa::tort::buzi::Rose: A wiesz, że moja córka też chodzi do I gimnazjum?;):multi: Quote
Kincia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No to ja tez Wszystkiego naj naj naj :*:* :multi::multi::multi: :cunao::cunao::cunao::cunao::drinking::drinking::drink1::drink1::knajpa::beerchug::drinka::drinka: A ja chodze do III gim.:roll: Quote
Pimpek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka']Oliwia jest chyba w 1 klasie gimnazjum ;) OLIWIA !!! Wszystkiego najlepszego ! ! ! ! :loveu::loveu::loveu: :bigcool::buzi::new-bday::new-bday::laola: Życzą Ola i Dianusia Świętujemy :pepsi: :drinka::beerchug:[/quote] Braaaaawo :multi: Moja kuzynka też jest w 1 gimn, mówi że tam się umiera :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Cześć:) widze że trafiłam na urodzinki :) WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAJ!!! Spełnienia marzeń życze :buzi: Quote
basia2202 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 cześć Biśki:) witam się szybko, cmokam na dzień dobry :loveu: i spadam, bom zatyrana...:roll: zaległości nadrobię, jak znajdę więcej czasu miłego dzionka dziewczyny!! :multi: Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Hejka:multi: Jak tam po baletach? Wirtualnie jeszcze pewnie jesteś pijana?:diabloti: Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tija..w gimnazjum się nie umiera..tam się wypoczywa, zobaczycie w LO:cool3: Aczkolwiek znajomych mam lepszych niż w gimnazjum;):cool3: Pozdrawiam! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć :bigcool: a ja jestem w 3 gim. :) apropo pierwszaków......pod koniec października kocenie u nas w szkole :evil_lol: :diabloti: Quote
Ania-shira Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witajcie Balbiniki :multi: Ja przyłączam się do życzeń :multi: i życzę spełnienia marzeń :multi: dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy :multi: Quote
olifka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 5 z geografii:multi::multi::multi: [quote name='Doginka']Oooo! Ja też przyłączam się do życzeń:BIG::new-bday::cunao::drinka::beerchug::popcorn::drinking::pepsi::knajpa::tort::buzi::Rose: A wiesz, że moja córka też chodzi do I gimnazjum?;):multi:[/quote] Dziękuje:loveu: 1gimnazjaliści rlz:evil_lol: Szkoda tylko że klasę mam zwaloną...:roll: Quote
olifka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No to ja tez Wszystkiego naj naj naj :*:* :multi::multi::multi: :cunao::cunao::cunao::cunao::drinking::drinking::drink1::drink1::knajpa::beerchug::drinka::drinka: A ja chodze do III gim.:roll: Dziękuje:loveu: [quote name='Pimpek']Braaaaawo :multi: Moja kuzynka też jest w 1 gimn, mówi że tam się umiera :evil_lol: Eee tam:evil_lol: Jak dla mnie jest dobrze :) Co z tego że ciągle narzekam:eviltong: [quote name='agaciaaa']Cześć:) widze że trafiłam na urodzinki :) WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAJ!!! Spełnienia marzeń życze :buzi: DZIĘKi:loveu: [quote name='basia2202']cześć Biśki:) witam się szybko, cmokam na dzień dobry :loveu: i spadam, bom zatyrana...:roll: zaległości nadrobię, jak znajdę więcej czasu miłego dzionka dziewczyny!! :multi: Cześć Basieńko :buzi: [quote name='tygra']hello pozdrowionka dla Sznycelki Bry Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Umiera się w pierwszej gimnazjum? Powinnam nie żyć już od 4 lat :evil_lol: Cześć :loveu: 100 lat! :multi: :multi: :multi: Quote
olifka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Doginka']Hejka:multi: Jak tam po baletach? Wirtualnie jeszcze pewnie jesteś pijana?:diabloti:[/quote] Balety były z rodziną takie że jak babcie gadały to pół miasta słyszało.... Dostałam o 2 numery za małe kapcie i o dwa numery za dużą piżamę w ohydny morelowy róż... Ale to kupiły babcie więc wybaczam:evil_lol: Mam nadzieje że rodzice pozwolą zaprosić znajomych :) [quote name='Rybka_39']Tija..w gimnazjum się nie umiera..tam się wypoczywa, zobaczycie w LO:cool3: Aczkolwiek znajomych mam lepszych niż w gimnazjum;):cool3: Pozdrawiam![/quote] Dzięki za pocieszenie:diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :bigcool: a ja jestem w 3 gim. :) apropo pierwszaków......pod koniec października kocenie u nas w szkole :evil_lol: :diabloti:[/quote] U mnie kocenie zawsze na początku jest :) [quote name='Ania-shira']Witajcie Balbiniki :multi: Ja przyłączam się do życzeń :multi: i życzę spełnienia marzeń :multi: dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy :multi:[/quote] Dziękuje Aniu :buzi: [quote name='Ola & Dianuśka']Cześć Bisie :loveu: Była imprezka ?[/quote] rodzinna była.... Teraz czekam na impreze ze znajomymi :) Quote
olifka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Umiera się w pierwszej gimnazjum? Powinnam nie żyć już od 4 lat :evil_lol: Cześć :loveu: 100 lat! :multi: :multi: :multi:[/quote] Hej i dziękuje :buzi: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 e tam, w pierwszej gim. wcale tak źle nie jest ;) Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :multi:Jutro wystawa klubowa sznaucerów, a ja zamiast się szykować to siedzę u Ciebie i Balbinki:razz: Quote
agaciaaa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć :) wstaw fotke kapci i piżamki od babć :cool3: ;) Quote
olifka Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='Doginka']:multi:Jutro wystawa klubowa sznaucerów, a ja zamiast się szykować to siedzę u Ciebie i Balbinki:razz:[/quote] A ja nie jade.....:placz::placz: Rodzice w pracy i nie mam z kim :placz::placz::placz: [quote name='agaciaaa']Cześć :) wstaw fotke kapci i piżamki od babć :cool3: ;)[/quote] lepiej nie:evil_lol::eviltong: Quote
Marta_Ares Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 heheh w 1 klasie ciezko??? zobaczysz co bedzie w liceum:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts