Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czeeeeść Balbinkiii!! :):):)faaajnie, żę już jesteście:)fotaski super! czy Balbiona ma własną łódkę?;) h h h .. bo widziałam ją koło takowej łodeczki:)czekamy na resztę fotasków:)pozdrawiamy słonecznie:)Basia i panna Zuzankowa;)P.S. A jak się udały wakacje?:)

Posted

[quote name='basia2202']czeeeeść Balbinkiii!! :):):)faaajnie, żę już jesteście:)fotaski super! czy Balbiona ma własną łódkę?;) h h h .. bo widziałam ją koło takowej łodeczki:)czekamy na resztę fotasków:)pozdrawiamy słonecznie:)Basia i panna Zuzankowa;)P.S. A jak się udały wakacje?:)

Takich wygód to ona nie ma:evil_lol: Słonecznie? Na mazurach chmurki :placz: Wyjazd super tylko najgorsze że bez psa:placz: :evil_lol:

Witam :smile: Fajny ten Twój psiak. Całej galeryjki jeszcze nie przejrzałam ale jutro poszperam:evil_lol:

Witamy w naszej galeryjce:multi: Ja u was chyba całej galerii nie zdołam przejrzeć:cool3: , jeszcze z tym tempem jak dogo chodzi...:shake:

A no i mam problem... Jest ta akcja TOZu. Wysłałam 1 smsa i chciałabym kolejne powysyłać i gdy próbuje to mi wyskakuje 'NIE MA TAKIEGO NUMERU' ...:shake: Akcja się już skończyła? Numer na pewno przepisuje dobry ale na wszelki wypadek jak ktoś zna to niech mi poda bo blondynki są zdolne do wszystkiego:evil_lol:

Posted

Witamy Aniu!:multi:
Wercia zaraz zajrzę do Vectorka:loveu:
Basiu jakie rymy:cool3: Nawet nie czujesz jak rymujesz:cool3: Zaraz więcej fotek
Cześć Agaciu:loveu:
Despera i Eria mi też się dwie teraz nie otwierają:mad:

Zaraz nowe fotencje

Posted

Helga_psiaki napisał(a):
śliiiczna Balbinka, kochana sunia
ona ma rodowód??

Ma metrykę. KIedyś mieszałam z tym rodowodem, mówiłam że ma a tak naprawdę jej nie wyrobiłam.

Ania-shira napisał(a):
Jakie świetne fotki a Balbinka jak ruchliwa pannica :multi: rusza się z gracją :lol:

Kiedyś znałam takiego psa który jak szedł to tak bioderkami ruszał:lol:

Dziękujemy za odwiedziny

POzdrawiam Oliwia&Balbina

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Ja??? W Wawce chyba nie ma takiego dużego jeziora:cool3: Mam działeczkę na mazurach nad jeziorem :)

witam!!! w wwie jest duży jezior czerniakowski ale nie polecam... tak jest wszystko: ameba, gronkowce, moskito :))) :diabloti:

fotki balbinki cudne, na kładce i z białym kotkiem :))))

Posted

Piesulka napisał(a):
witam!!! w wwie jest duży jezior czerniakowski ale nie polecam... tak jest wszystko: ameba, gronkowce, moskito :))) :diabloti:

fotki balbinki cudne, na kładce i z białym kotkiem :))))

Jak wszystkie warszawskie jeziorka:angryy:

Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej!:loveu:

Helga_psiaki napisał(a):
jest taka piękna........:lov eu:

Ajajajajaj dziekujemy:loveu::loveu::loveu:

Pozdrawiam Oliwia&Balbina

Posted

despera napisał(a):
Śliczna Balbinka, zwłaszcza portrecik na tle nieba:loveu: Trenujecie agility?:razz:

Po domowemu ale zamierzam się do klubu zapisać. Nawet dwa razy już próbowałam, pierwszy raz w baritusie ale sie wypisałam z powodu braku czasu a na wiosne tego roku w forcie ale jednak 20 kilometrów to dla mnie za daleko, bo bym jechała tam 1,5 godziny z warszawskimi korkami bo to była akurat pora kiedy wszyscy z pracy wracają... a jeszcze miałam w tym dniu dodatkowy angielski... Wiec w domu bym była około 21 a tak to caly dzien po za domem...