sylrwia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam :) Fajny ten Twój psiak. Całej galeryjki jeszcze nie przejrzałam ale jutro poszperam:evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 czeeeeść Balbinkiii!! :):):)faaajnie, żę już jesteście:)fotaski super! czy Balbiona ma własną łódkę?;) h h h .. bo widziałam ją koło takowej łodeczki:)czekamy na resztę fotasków:)pozdrawiamy słonecznie:)Basia i panna Zuzankowa;)P.S. A jak się udały wakacje?:) Quote
olifka Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='basia2202']czeeeeść Balbinkiii!! :):):)faaajnie, żę już jesteście:)fotaski super! czy Balbiona ma własną łódkę?;) h h h .. bo widziałam ją koło takowej łodeczki:)czekamy na resztę fotasków:)pozdrawiamy słonecznie:)Basia i panna Zuzankowa;)P.S. A jak się udały wakacje?:) Takich wygód to ona nie ma:evil_lol: Słonecznie? Na mazurach chmurki :placz: Wyjazd super tylko najgorsze że bez psa:placz: :evil_lol: Witam :smile: Fajny ten Twój psiak. Całej galeryjki jeszcze nie przejrzałam ale jutro poszperam:evil_lol: Witamy w naszej galeryjce:multi: Ja u was chyba całej galerii nie zdołam przejrzeć:cool3: , jeszcze z tym tempem jak dogo chodzi...:shake: A no i mam problem... Jest ta akcja TOZu. Wysłałam 1 smsa i chciałabym kolejne powysyłać i gdy próbuje to mi wyskakuje 'NIE MA TAKIEGO NUMERU' ...:shake: Akcja się już skończyła? Numer na pewno przepisuje dobry ale na wszelki wypadek jak ktoś zna to niech mi poda bo blondynki są zdolne do wszystkiego:evil_lol: Quote
eria Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 oo co ja widzę ,mała Balbinka dzielnie pilnuje wielkiej łodzi:loveu: :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 http://img337.imageshack.us/img337/6611/foto11wa6.jpg Łaaaaa :loveu: Uwielbiam takie fotki :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Hej hej ;) Znowu jesteśmy na dogo, witamy Balbinkę i jej panią! Sucz w trawie urocza :D Quote
Akadna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hej hej, dziękujemy za odwiedziny o nas;) Balbinka jest śliczniasta :loveu: A my w galerii mamy neff fotaski;) zapraszamy:) Quote
basia2202 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 helloooo Balbinkowe babeczki!!:)a czemu tylko 3 foteczki? czekamy na więcej!! :) Quote
agaciaaa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cześć :) fotki fajne, ale chcemy więcej!!! Quote
despera Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Buuu a ja widzę tylko jedną fotkę:placz: Jestem poszkodowana:placz: Dlatego proszę o więcej:evil_lol: Mizianko dla Balbinki:loveu: Quote
olifka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Witamy Aniu!:multi: Wercia zaraz zajrzę do Vectorka:loveu: Basiu jakie rymy:cool3: Nawet nie czujesz jak rymujesz:cool3: Zaraz więcej fotek Cześć Agaciu:loveu: Despera i Eria mi też się dwie teraz nie otwierają:mad: Zaraz nowe fotencje Quote
olifka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 A to nasz slalom:evil_lol: I mały bonusik: Raczek:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Super foteczki, szczególnie pierwsza :loveu: http://img169.imageshack.us/img169/8589/foto17ez7.jpg latający pies :loveu: Quote
olifka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Dziękujemy:multi: [quote name='agaciaaa']http://img169.imageshack.us/img169/8589/foto17ez7.jpg latający pies :loveu: Biśka zamienia się w supermena tfu w superwomen:lol: Quote
Ania-shira Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jakie świetne fotki a Balbinka jak ruchliwa pannica :multi: rusza się z gracją :lol: Quote
Helga&Ares Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 śliiiczna Balbinka, kochana sunia ona ma rodowód?? Quote
olifka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Helga_psiaki napisał(a):śliiiczna Balbinka, kochana sunia ona ma rodowód?? Ma metrykę. KIedyś mieszałam z tym rodowodem, mówiłam że ma a tak naprawdę jej nie wyrobiłam. Ania-shira napisał(a):Jakie świetne fotki a Balbinka jak ruchliwa pannica :multi: rusza się z gracją :lol: Kiedyś znałam takiego psa który jak szedł to tak bioderkami ruszał:lol: Dziękujemy za odwiedziny POzdrawiam Oliwia&Balbina Quote
Piesulka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Ja??? W Wawce chyba nie ma takiego dużego jeziora:cool3: Mam działeczkę na mazurach nad jeziorem :) witam!!! w wwie jest duży jezior czerniakowski ale nie polecam... tak jest wszystko: ameba, gronkowce, moskito :))) :diabloti: fotki balbinki cudne, na kładce i z białym kotkiem :)))) Quote
olifka Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Piesulka napisał(a):witam!!! w wwie jest duży jezior czerniakowski ale nie polecam... tak jest wszystko: ameba, gronkowce, moskito :))) :diabloti: fotki balbinki cudne, na kładce i z białym kotkiem :)))) Jak wszystkie warszawskie jeziorka:angryy: Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej!:loveu: Helga_psiaki napisał(a):jest taka piękna........:lov eu: Ajajajajaj dziekujemy:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
despera Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Śliczna Balbinka, zwłaszcza portrecik na tle nieba:loveu: Trenujecie agility?:razz: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 despera napisał(a):Śliczna Balbinka, zwłaszcza portrecik na tle nieba:loveu: Trenujecie agility?:razz: Po domowemu ale zamierzam się do klubu zapisać. Nawet dwa razy już próbowałam, pierwszy raz w baritusie ale sie wypisałam z powodu braku czasu a na wiosne tego roku w forcie ale jednak 20 kilometrów to dla mnie za daleko, bo bym jechała tam 1,5 godziny z warszawskimi korkami bo to była akurat pora kiedy wszyscy z pracy wracają... a jeszcze miałam w tym dniu dodatkowy angielski... Wiec w domu bym była około 21 a tak to caly dzien po za domem... Quote
Recommended Posts