Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samturia napisał(a):
Wszędzie tyle klubów a u mnie najbliżej 60 km.. ;|

Do nas do klubu dojeżdza dziewczyna z sunią. Do Warszawy z Mrozow spod Mińska Maz.! Czyli też jakieś 60-70 km. Ja mam "tylko" 30 :eviltong:

Posted

eria napisał(a):
z okazji weekendu poproszę foty :evil_lol:

foty taaak? eee no są na aparacie:eviltong:

an_bzik napisał(a):
Do nas do klubu dojeżdza dziewczyna z sunią. Do Warszawy z Mrozow spod Mińska Maz.! Czyli też jakieś 60-70 km. Ja mam "tylko" 30 :eviltong:

a ja myślałam że mam do fortu daleko a to tylko 20km. Aniu miło było cie poznać;)

agaciaaa napisał(a):
Cześć Biśki ;) weekend jest a Ty nawet fotek nie wstawisz? :cool3: masz czas do jutra... :mad: :evil_lol:

No ten, no... Może wstawię:eviltong:

Helga_psiaki napisał(a):
cześć, przychodzimy na foty, a ich brak :mad: :evil_lol:

No bo my zapracowane kobity jesteśmy no jakoś dopada nas leń że na dgm nam sie nie chce właźić:eviltong:

Marta_Ares napisał(a):
nie ma zdjec:mad: :mad: :mad:

słuszna uwaga:eviltong:

Helga_psiaki napisał(a):
nie ma fot, co więcej nie ma Biśkowych :mad:

Bo Biśkowe były aaaa zaraz wam wszystko opowiem:evil_lol:

Byłyśmy na treningu agility:multi::multi: iiii o matko nie wiem od czego zacząć:eviltong: Najpierw biegaliśmy po desce:evil_lol: A potem musieliśmy się na strefie zatrzymywać. Nawet nieźle nam szło. Tylko Biska jak torpeda biegała po tej kładdze no i mi troche głupio było no bo wszystkie psy tak spokojnie a Balbina tak szybko...:evil_lol: Potem był tunel który Balbina już zna więc wleciała od razu bez zastanawiania :) A potem hopeczki no koniec treningu. A ja głupia wody zapomniałam i pożyczać musieliśmy:oops: A no i co najważniejsze poznałam Anię od Bzika no Bzika we własnej osobie:evil_lol: Krótko pogadałyśmy bo zaraz mnie na hopki zawołali:evil_lol: A potem na działkę pojechałam na godzine no to mnie nie było.... Iii nie zabijcie ale.... zapomniałam aparatu:placz:

Posted

No kurczę no , ja chciałam być wcześniej żeby popatrzeć jak Biś śmiga ale oczywiście nie wyszło :angryy: No i racja, krótko rozmawiałyśmy bo było trochę zamieszania :lol: Ale macie całkiem fajną grupę.
Jak się nazywa ten westik ? Bo ja głupia zapomniałam zapytać :eviltong:
Jak nie masz zdjęć z tego treningu to dawaj jakieś inne :lol:
Pozdrawiamy!

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Kurcze też bym chciała na agility :(
Dobrze, że podobało się wam na treningu :razz:

To siem zapisuj!

eria napisał(a):
miały trening i nie mają fot :shake:

Wieeeem, goopia jestem i aparatu nie wzięłam:placz:

an_bzik napisał(a):
No kurczę no , ja chciałam być wcześniej żeby popatrzeć jak Biś śmiga ale oczywiście nie wyszło :angryy: No i racja, krótko rozmawiałyśmy bo było trochę zamieszania :lol: Ale macie całkiem fajną grupę.
Jak się nazywa ten westik ? Bo ja głupia zapomniałam zapytać :eviltong:
Jak nie masz zdjęć z tego treningu to dawaj jakieś inne :lol:
Pozdrawiamy!

Nic specjalnego nie było:eviltong: Całkiem fajna:evil_lol: Ale najlepszy westik:loveu: On tak z gracją po tej kładce chodzi :evil_lol: A nazywa się Cezar chyba. Oj dzisiaj raczej fot nie dam:-( Jej a ja tak was wypatrywałam a jak weszliście to nawet nie zauważyłam:oops:

Helga_psiaki napisał(a):
oj niedobre Biski
nie przyniosły fot :(

Przepraszam:placz:

Karolina_Nett napisał(a):
hej!! a gdzie fotki?? :( tyle okazji miałaś żeby zrobić a ich nie wstawisz nawet??

Fotki są na aparacie ale teraz nie najlepiej się czuje żeby je wstawiać i jeszzcze jutrzejsza kartkówka z fizy:angryy:

Posted

Cezar? Ładnie ;)
Wiem, ze nie zjadł mi psa i ze w ogole na siebie nie warknęły :razz: Mam wrażenie, ze jego wlascicielkę kiedyś spotkałam w metrze wracając z treningu, zaczepila mnie i pytała o rasę, ze sama ma takiego itp. No i jej powiedziałam o agility i nazwę klubu itp. Ale nie jestem pewna czy to ta sama chociaż podobna :lol:

Jak zwykle inne psy Bzika nie lubią. Widziałaś akcję z tym gończakiem ktory powąchał mojego psa a nastepnie stwierdził ze mu nakopie :diabloti: na szczęscie nic się nie stało... W ogóle z małych psów to jesteś tylko Ty, bigiel i west , tak? Bo tak to same duze psiska :)

Powodzenia jutro na kartkówce! Fizyka jest beee :P

Posted

[quote name='ß@$!@']jesteś wreszcie :multi:[/quote]
Tak długo mnie nie było?:cool3:

[quote name='an_bzik']Cezar? Ładnie ;)
Wiem, ze nie zjadł mi psa i ze w ogole na siebie nie warknęły :razz: Mam wrażenie, ze jego wlascicielkę kiedyś spotkałam w metrze wracając z treningu, zaczepila mnie i pytała o rasę, ze sama ma takiego itp. No i jej powiedziałam o agility i nazwę klubu itp. Ale nie jestem pewna czy to ta sama chociaż podobna :lol:

Jak zwykle inne psy Bzika nie lubią. Widziałaś akcję z tym gończakiem ktory powąchał mojego psa a nastepnie stwierdził ze mu nakopie :diabloti: na szczęscie nic się nie stało... W ogóle z małych psów to jesteś tylko Ty, bigiel i west , tak? Bo tak to same duze psiska :)

Powodzenia jutro na kartkówce! Fizyka jest beee :P[/quote]
To już drugi westik którego znam o imieniu Cezar:lol: Może to popularne imie wśród westów:cool3: Westowa Solidarność:evil_lol:

Ale ten gończak to na wszystkich sie rzucał na ludzi też... Ale jest śliczny:loveu: Jest jeszcze cairn terier chyba.

[quote name='agaciaaa']Fajnie, że wam sie na treningu podobało :) to ucz sie tej fizyki, to może Ci brak fotek wybaczymy :cool3:[/quote]
A dzisiaj nie było babki od fizyki i kartkówki nie było:multi::multi:

[quote name='agaciaaa']Fajnie, że wam sie na treningu podobało :) to ucz sie tej fizyki, to może Ci brak fotek wybaczymy :cool3:[/quote]
Chodź do cavano:evil_lol: Beda 2 sznaucerki w grupie:multi:

[quote name='Ola & Dianuśka']Cześć Balbinki :loveu:[/quote]
Cześć:loveu:

[quote name='Karolina_Nett']Witam drogie koleżanki :loveu:. Ja ci dobrze radzę, ucz się to może zrozumiemy brak zdjęć :razz:. U nas za to są nowe, zapraszam :evil_lol:.[/quote]
Jako że dawno nie było to cos tam dzisiaj wstawię;)

[quote name='Ola & Dianuśka']Fotki :mad::mad::mad: bo jak niee .... :diabloti:[/quote]
Boje sie pomysleć co bedzie:cool3: