eria Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 z okazji weekendu poproszę foty :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Samturia napisał(a):Wszędzie tyle klubów a u mnie najbliżej 60 km.. ;| Do nas do klubu dojeżdza dziewczyna z sunią. Do Warszawy z Mrozow spod Mińska Maz.! Czyli też jakieś 60-70 km. Ja mam "tylko" 30 :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Cześć Biśki ;) weekend jest a Ty nawet fotek nie wstawisz? :cool3: masz czas do jutra... :mad: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 cześć, przychodzimy na foty, a ich brak :mad: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 nie ma fot, co więcej nie ma Biśkowych :mad: Quote
olifka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 eria napisał(a):z okazji weekendu poproszę foty :evil_lol: foty taaak? eee no są na aparacie:eviltong: an_bzik napisał(a):Do nas do klubu dojeżdza dziewczyna z sunią. Do Warszawy z Mrozow spod Mińska Maz.! Czyli też jakieś 60-70 km. Ja mam "tylko" 30 :eviltong: a ja myślałam że mam do fortu daleko a to tylko 20km. Aniu miło było cie poznać;) agaciaaa napisał(a):Cześć Biśki ;) weekend jest a Ty nawet fotek nie wstawisz? :cool3: masz czas do jutra... :mad: :evil_lol: No ten, no... Może wstawię:eviltong: Helga_psiaki napisał(a):cześć, przychodzimy na foty, a ich brak :mad: :evil_lol: No bo my zapracowane kobity jesteśmy no jakoś dopada nas leń że na dgm nam sie nie chce właźić:eviltong: Marta_Ares napisał(a):nie ma zdjec:mad: :mad: :mad: słuszna uwaga:eviltong: Helga_psiaki napisał(a):nie ma fot, co więcej nie ma Biśkowych :mad: Bo Biśkowe były aaaa zaraz wam wszystko opowiem:evil_lol: Byłyśmy na treningu agility:multi::multi: iiii o matko nie wiem od czego zacząć:eviltong: Najpierw biegaliśmy po desce:evil_lol: A potem musieliśmy się na strefie zatrzymywać. Nawet nieźle nam szło. Tylko Biska jak torpeda biegała po tej kładdze no i mi troche głupio było no bo wszystkie psy tak spokojnie a Balbina tak szybko...:evil_lol: Potem był tunel który Balbina już zna więc wleciała od razu bez zastanawiania :) A potem hopeczki no koniec treningu. A ja głupia wody zapomniałam i pożyczać musieliśmy:oops: A no i co najważniejsze poznałam Anię od Bzika no Bzika we własnej osobie:evil_lol: Krótko pogadałyśmy bo zaraz mnie na hopki zawołali:evil_lol: A potem na działkę pojechałam na godzine no to mnie nie było.... Iii nie zabijcie ale.... zapomniałam aparatu:placz: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Kurcze też bym chciała na agility :( Dobrze, że podobało się wam na treningu :razz: Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 No kurczę no , ja chciałam być wcześniej żeby popatrzeć jak Biś śmiga ale oczywiście nie wyszło :angryy: No i racja, krótko rozmawiałyśmy bo było trochę zamieszania :lol: Ale macie całkiem fajną grupę. Jak się nazywa ten westik ? Bo ja głupia zapomniałam zapytać :eviltong: Jak nie masz zdjęć z tego treningu to dawaj jakieś inne :lol: Pozdrawiamy! Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oj niedobre Biski nie przyniosły fot :( Quote
Karolina_Nett Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 hej!! a gdzie fotki?? :( tyle okazji miałaś żeby zrobić a ich nie wstawisz nawet?? Quote
olifka Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Kurcze też bym chciała na agility :( Dobrze, że podobało się wam na treningu :razz: To siem zapisuj! eria napisał(a):miały trening i nie mają fot :shake: Wieeeem, goopia jestem i aparatu nie wzięłam:placz: an_bzik napisał(a):No kurczę no , ja chciałam być wcześniej żeby popatrzeć jak Biś śmiga ale oczywiście nie wyszło :angryy: No i racja, krótko rozmawiałyśmy bo było trochę zamieszania :lol: Ale macie całkiem fajną grupę. Jak się nazywa ten westik ? Bo ja głupia zapomniałam zapytać :eviltong: Jak nie masz zdjęć z tego treningu to dawaj jakieś inne :lol: Pozdrawiamy! Nic specjalnego nie było:eviltong: Całkiem fajna:evil_lol: Ale najlepszy westik:loveu: On tak z gracją po tej kładce chodzi :evil_lol: A nazywa się Cezar chyba. Oj dzisiaj raczej fot nie dam:-( Jej a ja tak was wypatrywałam a jak weszliście to nawet nie zauważyłam:oops: Helga_psiaki napisał(a):oj niedobre Biski nie przyniosły fot :( Przepraszam:placz: Karolina_Nett napisał(a):hej!! a gdzie fotki?? :( tyle okazji miałaś żeby zrobić a ich nie wstawisz nawet?? Fotki są na aparacie ale teraz nie najlepiej się czuje żeby je wstawiać i jeszzcze jutrzejsza kartkówka z fizy:angryy: Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Cezar? Ładnie ;) Wiem, ze nie zjadł mi psa i ze w ogole na siebie nie warknęły :razz: Mam wrażenie, ze jego wlascicielkę kiedyś spotkałam w metrze wracając z treningu, zaczepila mnie i pytała o rasę, ze sama ma takiego itp. No i jej powiedziałam o agility i nazwę klubu itp. Ale nie jestem pewna czy to ta sama chociaż podobna :lol: Jak zwykle inne psy Bzika nie lubią. Widziałaś akcję z tym gończakiem ktory powąchał mojego psa a nastepnie stwierdził ze mu nakopie :diabloti: na szczęscie nic się nie stało... W ogóle z małych psów to jesteś tylko Ty, bigiel i west , tak? Bo tak to same duze psiska :) Powodzenia jutro na kartkówce! Fizyka jest beee :P Quote
agaciaaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Fajnie, że wam sie na treningu podobało :) to ucz sie tej fizyki, to może Ci brak fotek wybaczymy :cool3: Quote
Doginka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Wpadłam na fotki:roll:, a tu ich brak:mad: Ale dzięki za adresy klubów;), a teraz idę spać. Pa pa:multi: Quote
Karolina_Nett Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam drogie koleżanki :loveu:. Ja ci dobrze radzę, ucz się to może zrozumiemy brak zdjęć :razz:. U nas za to są nowe, zapraszam :evil_lol:. Quote
Olusia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Fotki :mad::mad::mad: bo jak niee .... :diabloti: Quote
Kincia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dobry :multi: No i gdzie te foty :mad::mad: Quote
olifka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='ß@$!@']jesteś wreszcie :multi:[/quote] Tak długo mnie nie było?:cool3: [quote name='an_bzik']Cezar? Ładnie ;) Wiem, ze nie zjadł mi psa i ze w ogole na siebie nie warknęły :razz: Mam wrażenie, ze jego wlascicielkę kiedyś spotkałam w metrze wracając z treningu, zaczepila mnie i pytała o rasę, ze sama ma takiego itp. No i jej powiedziałam o agility i nazwę klubu itp. Ale nie jestem pewna czy to ta sama chociaż podobna :lol: Jak zwykle inne psy Bzika nie lubią. Widziałaś akcję z tym gończakiem ktory powąchał mojego psa a nastepnie stwierdził ze mu nakopie :diabloti: na szczęscie nic się nie stało... W ogóle z małych psów to jesteś tylko Ty, bigiel i west , tak? Bo tak to same duze psiska :) Powodzenia jutro na kartkówce! Fizyka jest beee :P[/quote] To już drugi westik którego znam o imieniu Cezar:lol: Może to popularne imie wśród westów:cool3: Westowa Solidarność:evil_lol: Ale ten gończak to na wszystkich sie rzucał na ludzi też... Ale jest śliczny:loveu: Jest jeszcze cairn terier chyba. [quote name='agaciaaa']Fajnie, że wam sie na treningu podobało :) to ucz sie tej fizyki, to może Ci brak fotek wybaczymy :cool3:[/quote] A dzisiaj nie było babki od fizyki i kartkówki nie było:multi::multi: [quote name='agaciaaa']Fajnie, że wam sie na treningu podobało :) to ucz sie tej fizyki, to może Ci brak fotek wybaczymy :cool3:[/quote] Chodź do cavano:evil_lol: Beda 2 sznaucerki w grupie:multi: [quote name='Ola & Dianuśka']Cześć Balbinki :loveu:[/quote] Cześć:loveu: [quote name='Karolina_Nett']Witam drogie koleżanki :loveu:. Ja ci dobrze radzę, ucz się to może zrozumiemy brak zdjęć :razz:. U nas za to są nowe, zapraszam :evil_lol:.[/quote] Jako że dawno nie było to cos tam dzisiaj wstawię;) [quote name='Ola & Dianuśka']Fotki :mad::mad::mad: bo jak niee .... :diabloti:[/quote] Boje sie pomysleć co bedzie:cool3: Quote
olifka Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 To może dam jedną:evil_lol: [IMG]http://i23.tinypic.com/r7u8ap.jpg[/IMG] Quote
Karolina_Nett Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jedną? Wstyd! Ale dobrze że chociaż taka ładna!! :D Quote
Olusia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [url]http://i23.tinypic.com/r7u8ap.jpg[/url] Śliczna :loveu: JESZCZE ! ! ! Quote
Recommended Posts