agaciaaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Przeczytałam dzisiaj 100 stron:cool3: Opium w rosole- Musierowicz i nawet muszę powiedzieć że sie wkręciłam i nawet mi się spodobało :) Gratuluje ;) widzisz, mówiłam że jest fajna!!! :) Ucz sie ucz dziewczyno! :cool3: Quote
Olusia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ß@$!@ napisał(a):uu..no masz tej nauki.. ehh ja się wczoraj zastanawiałam godz. nad jednym zadaniem, a potem się okazało, ze to nie to trzeba było zrobić :angry: no ale cóż.. miłej nauki!:) Miałam podobną sytuację wczoraj :lol: Oliwia, poradzisz sobie z nauką ! :p Quote
Doginka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Olivko, dasz radę:p;) - a z matmy następnym razem będzie lepiej - chociaż teraz jest nieźle:razz: Moja córcia złapała już 2 z niemca, ale zaraz poprawila ją na 4:multi: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE:loveu: I dziękuje za odwiedziny:loveu: Miło że ktos o nas pamięta. Ja nie mogę was odwiedzać bo mam urwanie głowy ale weekend tuż tuż i postaram się nadrobić zaległości :) Dzisiaj p. oddała klasówki z matmy... 3+:oops: I jeszcze facet na biologi pytał....... wstawił 5 jedynek... Na szczęscie do mnie nie doszedł ale czuje że bede pytana w piątek... No i jutro sprawdzian z lektury... Ale zostało mi jeszcze tylko 12 stron:multi: No i jeszcze wczoraj mieliśmy jakiś test z matmy znowu o którym się dowiedziałam 20 minut przed tym.... NIE CIERPIĘ MATMY:placz::placz: A no i jeszcze jakby było tego mało w poniedziałek kart z fizy a w środę z za tydzień sprawdzian z biologi.. A i w ten piatek kartkówka z geografii.... O matkooooooo......:placz: Przeczytałam dzisiaj 100 stron:cool3: Tobie to dobrze....:shake::evil_lol: Opium w rosole- Musierowicz i nawet muszę powiedzieć że sie wkręciłam i nawet mi się spodobało :) dasz raaaadę Oliwka!! bądź twarda!! nie daj się!! :loveu: :diabloti: no a uczyć się.. cóż.. trzeba... :roll: a Musierowiczowa jest git! :p sama czytywałam kiedyś;) wytrwałości Ci życzę w tej Twojej szkole :cool3: i czekamy na Cię w weekend:) buziaczki dla Biśki!!:) Quote
Doginka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Siemka, wpadłam tylko się przywitać:multi: Quote
Karolina_Nett Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 hejoo :D tacy zapracowani wszyscy... mnie ręce od pisania bolą... naszczęście w tym tygodniu odpada nam 5 lekcji matmy, bo pani chora (moja wych.) i historii już drugi tydzień nie ma a mam w poniedziałki i środy :P do tego się wnerwiłam na informatyce, z powodu prezentacji :angryy: pytałam kolesia ile ma być ptaków powiedział że jeden i conajmnmiej 5 slajdów. zrobiłam z koleżankami 8 slajdów o czajce i wszystke wiadomości o niej na pięknym tle i ze ślicznymi fotkami, a ten mi nie chce oceny wstawić bo miało być conajmniej 30 slajdów (rzecz w tym że to o ptakach odlatujących z Polski) o conajmniej 15 ptakach... no normlanie wymiękłam... to się nie wmieści w głowie co teraz w tych szkołach robią z uczniami!!! :shake::evil_lol: Quote
Pimpek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć ślicznotki :loveu::loveu::loveu: Quote
olifka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Witam wszystkich! No jutro sobie siądne na kopma to wszystkich poodwiedzam. Test z lektury był trudny... Pozytywnej oceny sie po nim nie spodziewam... Jutro bedzie pytanie z biologii i kartkówka z geografii... A jeszcze mam dzisiaj angielski dodatkowy o 16-17 i jeszcze z psem trzeba wyjść...Ech... Pocieszam się myślą że w niedziele na agility:multi::evil_lol: Doginka napisał(a):Siemka, wpadłam tylko się przywitać:multi: Witam nowych gośći bo wcześąniej nie zdążyłam ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 W końcu szkoła... dasz sobie radę :) Pomyśl, że już jutro po południu upragniony weekend :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 eeee tam, trudny, ja teraz czytałam "sachem" :D krókie ale głupie... a teraz będzie "ten obcy" :loveu: Quote
Bzikowa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jak śmiecie narzekać będąć w gimnazjum :angryy: :eviltong: A ja jutro kartkóweczkę z hybrydyzacji i met. vsper zaliczam :shake: No. Do nauki teraz! Trzeba być TWARDYM! :evil_lol: Oliwia, my mamy w niedzielę trening po Was - zaczynamy o 12:30 (haha, nie będzie trzeba przeszkód wystawiać i się wyśpię ! :evil_lol:) więc może przyjdę trochę wcześniej - ok.12, żeby zobaczyć Biśkę w akcji i zeby Bzik się przyjrzał i wziął z niej przyklad jak byc dobrym agilitowym psem :lol: :roll: Przyszłabym wcześniej ale nie chcę psa męczyć siedzeniem na terenie. Jakbyście miały po nas to byśmy pewnie zostali a tak to przyjdziemy na końcówkę;) Do zobaczenia w niedzielkę :multi: Quote
basia bonnie Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 wrocisz ze szkoly i... weekend :multi: Quote
Doginka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 O ja też chętnie zapisałabym się z Gordonem na jakieś agility, czy to nie jest za trudne dla 4-letniego wysportowanego psa???:razz: I gdzie w Wawce można na to się zapisać i czy ten sport jest drogi?????:razz: Quote
Helga&Ares Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ß@$!@ napisał(a):wrocisz ze szkoly i... weekend :multi: i wstawi fotki :multi: Cześć Biśki :multi: Quote
olifka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 WITAM WSZYSTKICH W KOŃCU WEEKENDOWO:multi::multi::multi: an_bzik napisał(a):Jak śmiecie narzekać będąć w gimnazjum :angryy: :eviltong: A ja jutro kartkóweczkę z hybrydyzacji i met. vsper zaliczam :shake: No. Do nauki teraz! Trzeba być TWARDYM! :evil_lol: Oliwia, my mamy w niedzielę trening po Was - zaczynamy o 12:30 (haha, nie będzie trzeba przeszkód wystawiać i się wyśpię ! :evil_lol:) więc może przyjdę trochę wcześniej - ok.12, żeby zobaczyć Biśkę w akcji i zeby Bzik się przyjrzał i wziął z niej przyklad jak byc dobrym agilitowym psem :lol: :roll: Przyszłabym wcześniej ale nie chcę psa męczyć siedzeniem na terenie. Jakbyście miały po nas to byśmy pewnie zostali a tak to przyjdziemy na końcówkę;) Do zobaczenia w niedzielkę :multi: ' A ja jutro kartkóweczkę z hybrydyzacji i met. vsper zaliczam' Y ale o co chodzi?:eviltong: Ja nie chce liceuuuum:placz::evil_lol: Przyłaź wcześniej ale nie gwarantuje że bedzie co podziwiać:eviltong::eviltong: A Beziulec jest świeetny:loveu: I mam nadzieje że pouczy Balbinosława:evil_lol: Będziemy na was czekać:evil_lol: I może zostanę pare minut zeby was podziwiać:evil_lol: Quote
olifka Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Doginka napisał(a):O ja też chętnie zapisałabym się z Gordonem na jakieś agility, czy to nie jest za trudne dla 4-letniego wysportowanego psa???:razz: I gdzie w Wawce można na to się zapisać i czy ten sport jest drogi?????:razz: Jeśli pies jest zdrowy to oczywiście że nie jest trudne :) W wawie jest duużo klubów WARSZAWA * http://www.cavano.pl/ CAVANO * http://www.agility.prv.pl/ ALTERNATYWA * http://www.baritus.com.pl/ BARITUS * http://russ.pl/ RUSS * http://www.hopsa.pl HOPSA * http://kafort.pl/ FORT * http://graf.strefa.pl/index.htm GRAF Do wyboru do koloru :) Quote
Czarna_Owieczka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie no fajnie, ja mam do wyboru dwa ^^ Fajnie za kilka lat spotkamy sie na zawodach...może :p Quote
Samturia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wszędzie tyle klubów a u mnie najbliżej 60 km.. ;| Quote
Bzikowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Lepiej nie zostawaj... Chyba, ze chcesz zobaczyć kompromitację... Mój pies sobie generalnie wybiera kiedy będzie grzeczny a kiedy nie. Ale nieregulaminowe kładki i tunele zawsze zalicza :mad: Wrau. Dobranoc;) Do pojutrza ;) Quote
Recommended Posts