Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buziole ślemy w tego nochala czarnego :loveu:

Co, gdzie, kiedy? :lol: Mam słabą strasznie pamięć:eviltong:

A śpi:evil_lol: Tylko czasem jak jej zimno to się do łóżka w nogi pakuje ale zazwyczaj śpi na posłaniu ;)

now wakacje miałyśmy się spotkać koło twojej działki gdzieś tam koło nowej rudy, czy gdzieś i z planu nici :shake:

Nettowi też jak zimno to ze mną w nogach :P a tak to luibi w lato na balkonie

Posted

Witam wszystkich. Dzisiaj na chwile dorwałam kompa ale w ogóle czasu brak:shake: mam jeszcze 134 strony do przeczytania a sprawdzian z lektury w czwartek. Więc wracam do czytania papa

Posted

WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE:loveu:
I dziękuje za odwiedziny:loveu: Miło że ktos o nas pamięta. Ja nie mogę was odwiedzać bo mam urwanie głowy ale weekend tuż tuż i postaram się nadrobić zaległości :) Dzisiaj p. oddała klasówki z matmy... 3+:oops: I jeszcze facet na biologi pytał....... wstawił 5 jedynek... Na szczęscie do mnie nie doszedł ale czuje że bede pytana w piątek... No i jutro sprawdzian z lektury... Ale zostało mi jeszcze tylko 12 stron:multi: No i jeszcze wczoraj mieliśmy jakiś test z matmy znowu o którym się dowiedziałam 20 minut przed tym.... NIE CIERPIĘ MATMY:placz::placz: A no i jeszcze jakby było tego mało w poniedziałek kart z fizy a w środę z za tydzień sprawdzian z biologi.. A i w ten piatek kartkówka z geografii.... O matkooooooo......:placz:

agaciaaa napisał(a):
miłego czytania :cool3:

Przeczytałam dzisiaj 100 stron:cool3:

eria napisał(a):
oh jakie to zamierzchłe czasy -czytanie lektur :cool3:
a co tam czytasz (nie)ciekawego ?

Tobie to dobrze....:shake::evil_lol:
Opium w rosole- Musierowicz i nawet muszę powiedzieć że sie wkręciłam i nawet mi się spodobało :)