pinczerka_i_Gizmo Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cześć :loveu: Jak tam w szkole? :) Quote
Bzikowa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):za pierwszym razem jak byłam u fryzjera z nią chciałam ją wytrymować ale fryzjerka powiedziała że lepiej wystrzyć bo trymowanie boli itp...:shake: Sznaucerka-Balbina napisał(a): Przy ostatniej wizycie u fryzjera poprosiłam mame żeby ją wytrymowała to fryzjerka jej nagadała że trymowanie ssstraszzznie boli i że jednego psa to nawet 7 godzin trymują... Rany, co to za fryzjerka! Chyba z Pcimia Dolnego.. Nie, serio, powiedz co to za 'salon' bo normalnie nie wierzę. :shake: Wcześniej pisałaś, ze wet też tak powiedział. No co za ciemnogród panuje! Współczuję, ze spotkałaś takie osoby. No ale jeden z moich wetów kiedyś powiedział, zebym psa zgoliła na wakacje,to mu chlodniej będzie :crazyeye: hardcore. Jak ktoś nie umie trymować i tylko psa szarpie to owszem, przyjemne to nie jest , ale dobrze wykonane trymowanie nie boli nic a nic! 7 godzin? Sznaucer? Ja rozumiem - west, zarośnięty po pół roku to może i 7 godzin się zejdzie ;) ale sznaucer ma nieporównywalnie mniej włosa i nie trzeba mu fryzu układać aż tak. Wg mnie jego trymowanie trwać może max. 2 godziny... Ach, jestem dręczycielką zwierząt, swojego psa co 2-3 miesiące trymuje, och jak go to strrrrrasznie booooolli :evil_lol: p.s. Daj foty w nowej obróżce :D Quote
olifka Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 an_bzik napisał(a):Rany, co to za fryzjerka! Chyba z Pcimia Dolnego.. Nie, serio, powiedz co to za 'salon' bo normalnie nie wierzę. :shake: Wcześniej pisałaś, ze wet też tak powiedział. No co za ciemnogród panuje! Współczuję, ze spotkałaś takie osoby. No ale jeden z moich wetów kiedyś powiedział, zebym psa zgoliła na wakacje,to mu chlodniej będzie :crazyeye: hardcore. Jak ktoś nie umie trymować i tylko psa szarpie to owszem, przyjemne to nie jest , ale dobrze wykonane trymowanie nie boli nic a nic! 7 godzin? Sznaucer? Ja rozumiem - west, zarośnięty po pół roku to może i 7 godzin się zejdzie ;) ale sznaucer ma nieporównywalnie mniej włosa i nie trzeba mu fryzu układać aż tak. Wg mnie jego trymowanie trwać może max. 2 godziny... Ach, jestem dręczycielką zwierząt, swojego psa co 2-3 miesiące trymuje, och jak go to strrrrrasznie booooolli :evil_lol: p.s. Daj foty w nowej obróżce :D No niestety:-( Już nigdy nie pójde do tej 'fryzjerki':angryy: Oj ty nie dobra:evil_lol::evil_lol: Foty sa na aparacie i je bym musiała zgrraać... A mi się niiee chcee :eviltong: A my dzisiaj byłyśmy 2,5 godziny na spacerze ale oczywiście zapomniałam aparatu..:shake: ß@$!@ napisał(a):Bry :multi: :multi: Bry, bry :calus: Quote
olifka Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :loveu: Jak tam w szkole? :) Czeeeść:loveu: B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-N-I-E Helga_psiaki napisał(a):Cześć Bisie :) :loveu: Czeee pańciu z braciszkiem:loveu: Quote
eria Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 o w morde!! fryzjerka z najwyższej półki doprawdy:shake::shake::shake: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cześć Biśki ;) Oliwia, pokonaj lenia i wstaw fotki :cool3: :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina'] cześć i czołem:multi: O mattkoo jak ty to wszystko znosisz?? U nas nawet dobrze :) Tylko jestem troche podziębiona:-( Hej, hej ! jakoś znoszę :-( Już zapowiadają na następny tydzień :placz: Zdrówka życzę :p (też jestem podziębiona :lol:) [SIZE=2]Pozdrowienia! :multi: Quote
Karolina_Nett Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Nie moge wszystkich w jednym poście bo mi limit buziek zawsze przekracza:eviltong::eviltong: A pozatym już ci odpowiedziałam:evil_lol: to po co tyle używasz buziek? mniej używaj i wszystkich w jednym poście pomieścisz :evil_lol: ja też chyba przeziębiona ale mi przechodzi :) tak to jest jak się w ulewę i wiatr niewiadomo jak wielki w bluzce z krótkim rękawkiem i bluzie chodzi :placz: ty chyba żartujesz z tymi fryzjerkami!!!! mój Nett już tyle razy był na trymowaniu i jakoś nigdy nie zauważyłam żeby go bolało, poza tym trwa to jakieś 2 godziny, coś podobnie jak strzyżenie, o ile oczywiście fryzjer jest dobry tak jak u nas pani od hodowli "Ahimenes" to sobie w necie zobaczycie :) ma hodowlę westików i jednego sznauca :loveu: Quote
basia2202 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 tu Zuzole :cool3: :evil_lol: witajcie Biśki i Oliwki :multi: słoneczne pozdrowionka posyłamy ku Wam :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witaj Oliwko kochana! :loveu: Czemu beznadziejnie? Quote
tygra Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 cześć śliczny ogonek :) http://i3.tinypic.com/6bc4qqa.jpg Quote
Bzikowa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Karolina_Nett, kojarzymy hodowlę Ahimenes, to jedna z lepszych westuchowych ;) więc myślę, że i trymować potrafią ;) Tylko , ze z tego co wiem, to znajduje się gdzieś na Śląsku ;) A Ty Oliwia się skontaktuj z hodowcą Biśki, jestem pewna, ze Ci ją zrobi! A jak nie to Warszawie też jest pelno sznucikowych hodowli, ludzie w salonach dla psów niekoniecznie się znają - zwykle muszą umieć robić większość ras... Natomiast hodowca jednej rasy ma w jej robieniu wprawę, doświadczenie i skilla :razz: Więc to najlepsze rozwiązanie! Quote
Dobcia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witam:lol: Balbinka odrośnie niedługo;) A następnym razem już będziesz wiedzieć, jakich błędów nie popełniać;) Quote
Pianka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Eria a co powiesz na to?:evil_lol: http://i3.tinypic.com/6bc4qqa.jpg Co ty jej zrobiłas:turn-l: Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dzień doberek Balbinki:) kiedy będą nowe fotki?;) P.S. a zajrzyjcie na bloga do Madzi i jej króliczki Frani... ;) pusto tam strasznie... nikt ich nie odwiedza...:( a Franiusia taaaka śliczna:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78767 Quote
despera Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dzień dobry:multi: Bisia śliczna, tylko ogonek śmieszny:loveu: Nes też tak kiedyś miał, ale wyglądał gorzej;):evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Quote
eria Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://i3.tinypic.com/6bc4qqa.jpg :shake:całe tylne łapy jej zjechała nawet:shake: Quote
olifka Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='eria']o w morde!! fryzjerka z najwyższej półki doprawdy:shake::shake::shake: Jeśli jest w ogóle fryzjerką:angryy: [quote name='agaciaaa']Cześć Biśki ;) Oliwia, pokonaj lenia i wstaw fotki :cool3: :evil_lol: Niestety nie wstawię:-( [quote name='Czarna_Owieczka']Hej, hej ! jakoś znoszę :-( Już zapowiadają na następny tydzień :placz: Zdrówka życzę :p (też jestem podziębiona :lol:) [SIZE=2]Pozdrowienia! :multi: Oj zdrówko teraz mi potrzebne....:placz: [quote name='Karolina_Nett']to po co tyle używasz buziek? mniej używaj i wszystkich w jednym poście pomieścisz :evil_lol: ja też chyba przeziębiona ale mi przechodzi :) tak to jest jak się w ulewę i wiatr niewiadomo jak wielki w bluzce z krótkim rękawkiem i bluzie chodzi :placz: ty chyba żartujesz z tymi fryzjerkami!!!! mój Nett już tyle razy był na trymowaniu i jakoś nigdy nie zauważyłam żeby go bolało, poza tym trwa to jakieś 2 godziny, coś podobnie jak strzyżenie, o ile oczywiście fryzjer jest dobry tak jak u nas pani od hodowli "Ahimenes" to sobie w necie zobaczycie :) ma hodowlę westików i jednego sznauca :loveu: To nie ja, to WY:diabloti: Chciałabym żartować:-( Quote
olifka Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='basia2202']tu Zuzole :cool3: :evil_lol: witajcie Biśki i Oliwki :multi: słoneczne pozdrowionka posyłamy ku Wam :loveu: Czeeeść Zązolki:evil_lol: [quote name='Ola & Dianuśka']Heej :loveu: Hej hej:loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Oliwko kochana! :loveu: Czemu beznadziejnie? Witaj:loveu: Bo nic mi do głowy nie wchodzi i tylko myślę o końcu szkoły albo o najbliższej przerwie... [quote name='tygra']cześć śliczny ogonek :) http://i3.tinypic.com/6bc4qqa.jpg czeeeść:loveu: Quote
Recommended Posts