Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
za pierwszym razem jak byłam u fryzjera z nią chciałam ją wytrymować ale fryzjerka powiedziała że lepiej wystrzyć bo trymowanie boli itp...:shake:

Przy ostatniej wizycie u fryzjera poprosiłam mame żeby ją wytrymowała to fryzjerka jej nagadała że trymowanie ssstraszzznie boli i że jednego psa to nawet 7 godzin trymują...

Rany, co to za fryzjerka! Chyba z Pcimia Dolnego.. Nie, serio, powiedz co to za 'salon' bo normalnie nie wierzę. :shake: Wcześniej pisałaś, ze wet też tak powiedział. No co za ciemnogród panuje! Współczuję, ze spotkałaś takie osoby. No ale jeden z moich wetów kiedyś powiedział, zebym psa zgoliła na wakacje,to mu chlodniej będzie :crazyeye: hardcore.
Jak ktoś nie umie trymować i tylko psa szarpie to owszem, przyjemne to nie jest , ale dobrze wykonane trymowanie nie boli nic a nic! 7 godzin? Sznaucer? Ja rozumiem - west, zarośnięty po pół roku to może i 7 godzin się zejdzie ;) ale sznaucer ma nieporównywalnie mniej włosa i nie trzeba mu fryzu układać aż tak. Wg mnie jego trymowanie trwać może max. 2 godziny...

Ach, jestem dręczycielką zwierząt, swojego psa co 2-3 miesiące trymuje, och jak go to strrrrrasznie booooolli :evil_lol:

p.s. Daj foty w nowej obróżce :D

Posted

an_bzik napisał(a):
Rany, co to za fryzjerka! Chyba z Pcimia Dolnego.. Nie, serio, powiedz co to za 'salon' bo normalnie nie wierzę. :shake: Wcześniej pisałaś, ze wet też tak powiedział. No co za ciemnogród panuje! Współczuję, ze spotkałaś takie osoby. No ale jeden z moich wetów kiedyś powiedział, zebym psa zgoliła na wakacje,to mu chlodniej będzie :crazyeye: hardcore.
Jak ktoś nie umie trymować i tylko psa szarpie to owszem, przyjemne to nie jest , ale dobrze wykonane trymowanie nie boli nic a nic! 7 godzin? Sznaucer? Ja rozumiem - west, zarośnięty po pół roku to może i 7 godzin się zejdzie ;) ale sznaucer ma nieporównywalnie mniej włosa i nie trzeba mu fryzu układać aż tak. Wg mnie jego trymowanie trwać może max. 2 godziny...

Ach, jestem dręczycielką zwierząt, swojego psa co 2-3 miesiące trymuje, och jak go to strrrrrasznie booooolli :evil_lol:

p.s. Daj foty w nowej obróżce :D

No niestety:-( Już nigdy nie pójde do tej 'fryzjerki':angryy:

Oj ty nie dobra:evil_lol::evil_lol:

Foty sa na aparacie i je bym musiała zgrraać... A mi się niiee chcee :eviltong:

A my dzisiaj byłyśmy 2,5 godziny na spacerze ale oczywiście zapomniałam aparatu..:shake:

ß@$!@ napisał(a):
Bry :multi: :multi:

Bry, bry :calus:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć :loveu:

Jak tam w szkole? :)

Czeeeść:loveu:

B-E-Z-N-A-D-Z-I-E-J-N-I-E

Helga_psiaki napisał(a):
Cześć Bisie :) :loveu:

Czeee pańciu z braciszkiem:loveu:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']
cześć i czołem:multi:

O mattkoo jak ty to wszystko znosisz??
U nas nawet dobrze :) Tylko jestem troche podziębiona:-(

Hej, hej ! jakoś znoszę :-(
Już zapowiadają na następny tydzień :placz:

Zdrówka życzę :p (też jestem podziębiona :lol:)

[SIZE=2]Pozdrowienia! :multi:

Posted

Nie moge wszystkich w jednym poście bo mi limit buziek zawsze przekracza:eviltong::eviltong: A pozatym już ci odpowiedziałam:evil_lol:

to po co tyle używasz buziek? mniej używaj i wszystkich w jednym poście pomieścisz :evil_lol:

ja też chyba przeziębiona ale mi przechodzi :) tak to jest jak się w ulewę i wiatr niewiadomo jak wielki w bluzce z krótkim rękawkiem i bluzie chodzi :placz:

ty chyba żartujesz z tymi fryzjerkami!!!! mój Nett już tyle razy był na trymowaniu i jakoś nigdy nie zauważyłam żeby go bolało, poza tym trwa to jakieś 2 godziny, coś podobnie jak strzyżenie, o ile oczywiście fryzjer jest dobry tak jak u nas pani od hodowli "Ahimenes" to sobie w necie zobaczycie :) ma hodowlę westików i jednego sznauca :loveu:

Posted

Karolina_Nett, kojarzymy hodowlę Ahimenes, to jedna z lepszych westuchowych ;) więc myślę, że i trymować potrafią ;) Tylko , ze z tego co wiem, to znajduje się gdzieś na Śląsku ;)
A Ty Oliwia się skontaktuj z hodowcą Biśki, jestem pewna, ze Ci ją zrobi! A jak nie to Warszawie też jest pelno sznucikowych hodowli, ludzie w salonach dla psów niekoniecznie się znają - zwykle muszą umieć robić większość ras... Natomiast hodowca jednej rasy ma w jej robieniu wprawę, doświadczenie i skilla :razz: Więc to najlepsze rozwiązanie!

Posted

[quote name='eria']o w morde!! fryzjerka z najwyższej półki doprawdy:shake::shake::shake:
Jeśli jest w ogóle fryzjerką:angryy:

[quote name='agaciaaa']Cześć Biśki ;) Oliwia, pokonaj lenia i wstaw fotki :cool3: :evil_lol:
Niestety nie wstawię:-(

[quote name='Czarna_Owieczka']Hej, hej ! jakoś znoszę :-(
Już zapowiadają na następny tydzień :placz:

Zdrówka życzę :p (też jestem podziębiona :lol:)

[SIZE=2]Pozdrowienia! :multi:

Oj zdrówko teraz mi potrzebne....:placz:

[quote name='Karolina_Nett']to po co tyle używasz buziek? mniej używaj i wszystkich w jednym poście pomieścisz :evil_lol:

ja też chyba przeziębiona ale mi przechodzi :) tak to jest jak się w ulewę i wiatr niewiadomo jak wielki w bluzce z krótkim rękawkiem i bluzie chodzi :placz:

ty chyba żartujesz z tymi fryzjerkami!!!! mój Nett już tyle razy był na trymowaniu i jakoś nigdy nie zauważyłam żeby go bolało, poza tym trwa to jakieś 2 godziny, coś podobnie jak strzyżenie, o ile oczywiście fryzjer jest dobry tak jak u nas pani od hodowli "Ahimenes" to sobie w necie zobaczycie :) ma hodowlę westików i jednego sznauca :loveu:
To nie ja, to WY:diabloti:

Chciałabym żartować:-(

Posted

[quote name='basia2202']tu Zuzole :cool3: :evil_lol:

witajcie Biśki i Oliwki :multi:
słoneczne pozdrowionka posyłamy ku Wam :loveu:

Czeeeść Zązolki:evil_lol:

[quote name='Ola & Dianuśka']Heej :loveu:
Hej hej:loveu:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witaj Oliwko kochana! :loveu:

Czemu beznadziejnie?

Witaj:loveu:

Bo nic mi do głowy nie wchodzi i tylko myślę o końcu szkoły albo o najbliższej przerwie...

[quote name='tygra']cześć
śliczny ogonek :)
http://i3.tinypic.com/6bc4qqa.jpg
czeeeść:loveu: