Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale ślicznota z tej Balbinki :loveu:
kurcze ja przegapiłam,kiedy była u fryzjera:oops::evil_lol: ale wygląda cudnie:loveu:, choć ten kudłaty ogonek niebardzo pasuje do całości :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Umarłam :loveu:
http://i6.tinypic.com/52qg6m8.jpg

A ta ostatnia fota.... :mdleje:

[quote name='basia2202']bry wieczór Oliwko:)
śliiiczneee zdjęcia Balbinki!! :multi:

Dziękuje:loveu:

[quote name='eria']ale ślicznota z tej Balbinki :loveu:
kurcze ja przegapiłam,kiedy była u fryzjera:oops::evil_lol: ale wygląda cudnie:loveu:, choć ten kudłaty ogonek niebardzo pasuje do całości :evil_lol::evil_lol:

Dziękuje:loveu: A ogonek mi się właśnie najbardziej podoba:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Kochana, wzięłaś i zaszalałaś z tymi fotami ! :lol:
Po pierwsze - strasznie fajne zdjęcie Balbiny łapiącej piłkę ;)
A poza tym, słuchaj, to ona zbyt chuda to nie jest :eviltong: Lepiej się weź za kondychę bo u nas w klubie, zauważyłam, ludzie mają tendencję do obmacywania psów i mówienia, ze są grube :lol: moj pies byl za troszeńkę przytuczony jak zaczynałam biegać :p :eviltong:

Posted

an_bzik napisał(a):
Kochana, wzięłaś i zaszalałaś z tymi fotami ! :lol:
Po pierwsze - strasznie fajne zdjęcie Balbiny łapiącej piłkę ;)
A poza tym, słuchaj, to ona zbyt chuda to nie jest :eviltong: Lepiej się weź za kondychę bo u nas w klubie, zauważyłam, ludzie mają tendencję do obmacywania psów i mówienia, ze są grube :lol: moj pies byl za troszeńkę przytuczony jak zaczynałam biegać :p :eviltong:

Wiem że jest przygruba...:-( Teraz to żeś mnie wystraszyła:evil_lol: Dobra od jutra codziennie rowerek:evil_lol: Tylko że jestem podziębiona ale czego nie robi sie dla psa:evil_lol: I muszę się z psiarzami na spacery umawiać żeby inne psy wybiegały tę moja grubaskę :evil_lol:

Posted

Cześć :)

Gizmo też kiedyś miał trochę zbędnego tłuszczyku... ale to za czasów, jak rzadko chodziliśmy na dłuższe spacery :roll: Wystarczy trochę więcej ruchu, częstsze spuszczanie psa ze smyczy - i forma będzie cud :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć :)

Gizmo też kiedyś miał trochę zbędnego tłuszczyku... ale to za czasów, jak rzadko chodziliśmy na dłuższe spacery :roll: Wystarczy trochę więcej ruchu, częstsze spuszczanie psa ze smyczy - i forma będzie cud :loveu:

Tylko że my mamy 11 dni:evil_lol:

Posted

Pinczerek-Jacky napisał(a):
Mm Balbi:loveu::loveu::loveu:
Urodzona modelka :loveu:
A te "zaglowki" hihi :evil_lol::evil_lol:

No modelką to ona nie jest:evil_lol::evil_lol:

Posted

Wystarczy połowa tego co zwykle dostaje do żarcia :evil_lol: i dłuższe spacerki.
No a na agility i tak schudnie więc się nie martw :eviltong:
Mój schudł szybciutko, okazało się, ze kondycji to on nie miał więc dopiero od tamtego czasu ma więcej ruchu (oprócz treningów) :lol:

Posted

No bo szmelzerka się powinno jednak trymować, Oliwia. Poczekaj teraz aż zarośnie troszku i idź do dobrego groomera (najlepiej hodowcy sznaucerów), zapłać trochę więcej (no coz, pies wymaga poświęceń :eviltong:) i miej dobrze zrobionego psa :razz:
Chociaż uważam, ze jakoś bardzo źle to ona nie wygląda, Mudik. Niestety 90% sznaucerów, z tego co widuję, jest strzyzonych...

Posted

Cześć :multi:
http://i17.tinypic.com/4kuajxg.jpg
śliczna Bisia :loveu:

udało mi się w tygodniu wskoczyć na dgm :multi: jutro jadę do muzeum i mamy 3 lekcje (w tym 2 kartkówki :() za mna juz kartkówka z techniki i historii, na szczęście dzisiaj nie było, ale na za tydziń mam jakieś 30 zadań z fizyki :( uh. już kolenjny tydzień zapowiada sie pracująco :(
A co tam u was?

pzdr. ;)

Posted

[quote name='Samturia']hej ;)
nadrobiłam te wszystkie nagadane stronki... ;)
świetne foteczki... ale macie tęczową smycz xD
A dzisiaj jej kupiłam tęczową obróżkę:loveu::evil_lol:

[quote name='Ola & Dianuśka']http://i3.tinypic.com/6h8f1pu.jpg
Łaaał !!! :loveu: Pięknie ! :loveu:
Dziekuje:loveu:

[quote name='an_bzik']Wystarczy połowa tego co zwykle dostaje do żarcia :evil_lol: i dłuższe spacerki.
No a na agility i tak schudnie więc się nie martw :eviltong:
Mój schudł szybciutko, okazało się, ze kondycji to on nie miał więc dopiero od tamtego czasu ma więcej ruchu (oprócz treningów) :lol:
Nooo dzisiaj idziemy na godzine same na spacer i na godzine z psami żeby się wylatała:evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Ale fotek! :multi: fajne jeziorko :loveu: śmiesznie Bisia wygląda z tym kudłatym ogonkiem :evil_lol: :loveu:

http://i17.tinypic.com/4kuajxg.jpg to jest boskie!!! :mdleje: :loveu:
Dziekuje:loveu:

Posted

[quote name='Mudik']Nie obraż się ale.... Ty się na takie "strzyżenie" zgodziłaś ?????:-OOOJeśli będziesz chodzić na reningi do Cavano to możemy porozmawiać o strzyżeniu.A sunia słodki szczeniorek była i fajnie ,że ma ogonek:-D
za pierwszym razem jak byłam u fryzjera z nią chciałam ją wytrymować ale fryzjerka powiedziała że lepiej wystrzyć bo trymowanie boli itp...:shake: No to sie posłuchałam jej... Potem zmieniłam fryzjerkę i moja mama chodziła z nia chodziła bo fryzjerka przyjmowała tylko wtedy kiedy ja byłam w szkole. Więc to moja mama decydowała o strzyżeniu... I robiła jak chciała...
Przy ostatniej wizycie u fryzjera poprosiłam mame żeby ją wytrymowała to fryzjerka jej nagadała że trymowanie ssstraszzznie boli i że jednego psa to nawet 7 godzin trymują... Więc została ostrzyżona... Ale teraz Ania mi poradziła żeby pójść do hodowcy ją wytrymować i tak będzie najlepiej bo te fryzjerki to po prostu....

[quote name='an_bzik']No bo szmelzerka się powinno jednak trymować, Oliwia. Poczekaj teraz aż zarośnie troszku i idź do dobrego groomera (najlepiej hodowcy sznaucerów), zapłać trochę więcej (no coz, pies wymaga poświęceń :eviltong:) i miej dobrze zrobionego psa :razz:
Chociaż uważam, ze jakoś bardzo źle to ona nie wygląda, Mudik. Niestety 90% sznaucerów, z tego co widuję, jest strzyzonych...
Wiem, wiem....:-(

[quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :multi:
http://i17.tinypic.com/4kuajxg.jpg
śliczna Bisia :loveu:

udało mi się w tygodniu wskoczyć na dgm :multi: jutro jadę do muzeum i mamy 3 lekcje (w tym 2 kartkówki :() za mna juz kartkówka z techniki i historii, na szczęście dzisiaj nie było, ale na za tydziń mam jakieś 30 zadań z fizyki :( uh. już kolenjny tydzień zapowiada sie pracująco :(
A co tam u was?

pzdr. ;)

cześć i czołem:multi:

O mattkoo jak ty to wszystko znosisz??
U nas nawet dobrze :) Tylko jestem troche podziębiona:-(

[quote name='Pimpek']http://i3.tinypic.com/6bc4qqa.jpg
Coś ty jej zrobiła ?:evil_lol::shake:
Została wystrzyżona.

[quote name='zuzolandia']http://i6.tinypic.com/4zxf594.jpg

heheheh nawet Zuzol takiego badyla nie targa;-) mala ma sile ;-) heheeh
witanko i pozdrawianko !!!
Ale balbina go ni podniosła:cool3: Próbowała ale jak badyl jest 3 razy większy od niej to coś jej trudno było:evil_lol:

[quote name='Karolina_Nett']http://i6.tinypic.com/52qg6m8.jpg - to jest świetne :)

dziwnie tenm ogonek nie pasuje do całości, szczególnie na tym zdjęciu jak jest tak dziwnie ostrzyżona (tylko się nie obraź!!!! :D) my idziemy chyba 28 na trymowanko :)

Dziękuje:loveu:

A za co ja mam sie obrażać? :)
Człowiek uczy się na błędach.

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
a mojego to nie skomentowałaś maupo ty jedna ty :evil_lol::eviltong:

Nie moge wszystkich w jednym poście bo mi limit buziek zawsze przekracza:eviltong::eviltong: A pozatym już ci odpowiedziałam:evil_lol: