basia2202 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 przyszłam z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='basia2202']przyszłam z buziaczkiem :loveu: i z ciepłym słowem: dobraanoooc :p zaległości nadrobimy, jak będziemy mieć więcej czasu :oops: buziole od Zuzolki :loveu: Czeeeść Basiu i Zuzkowa:loveu: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Coś się nikt o zdjęcia nie upomina:roll::eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 hellou :D co tam u Balbisi? :loveu: napisałyścmy w tym samym czasie i na zauważyłam zdjęć, widzę więc że jest OK. dobrze że je w końcu wstawiłaś :multi: jaka ona piękna, Nett narazie kudłaty, do fryzjera 28 września idziemy :evil_lol: i Balbiszon (swoją kotkę tak nazywałam, bo też była Balbina) będzie miał konkurencję :diabloti::razz::eviltong: Quote
Bzikowa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wow, wow, wow, normalnie foty Balbyny in da city :cool3: Pozdrawiamy Was i do zobaczenia 30 września :razz: Quote
Olusia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Świetne fotki :) Urocza Biśka :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 apropo agility... to wy się widzicie, a ja z kim się w październiku w gliwicach zobaczę? może jakiś sznaucerek się trafi?? oby :D aaaa... czy ktoś mi powie jak się robi tak żeby się dwa zdjęcia zlewały? :razz: bo ja to w grafice ciemna masa jestem :shake: beda wdzienczno :evil_lol::lol: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Oj szalejesz z tymi fotkami, rozpieszczasz nas :loveu: chyba już to mówiłam, ale Biśka bródke ma coraz fajniejsza :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 rudolek :loveu: Nett mało gdzie taki rudawy, jak już to bardziej brązowy, ale też nie za dużo ;) Quote
zuzolandia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 http://i7.tinypic.com/52x4it2.jpg swietne ..........takie miejskie.........heheheh witanko i pozdrawianko !!!!!!!!!!! Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Karolina_Nett napisał(a):hellou :D co tam u Balbisi? :loveu: napisałyścmy w tym samym czasie i na zauważyłam zdjęć, widzę więc że jest OK. dobrze że je w końcu wstawiłaś :multi: jaka ona piękna, Nett narazie kudłaty, do fryzjera 28 września idziemy :evil_lol: i Balbiszon (swoją kotkę tak nazywałam, bo też była Balbina) będzie miał konkurencję :diabloti::razz::eviltong: Smutno bo nici z dłługiego spacerrka bo pada:placz: Dziękuje:loveu: balbiszon i tak jest najpiękniejsza:loveu::loveu::loveu: an_bzik napisał(a):Wow, wow, wow, normalnie foty Balbyny in da city :cool3: Pozdrawiamy Was i do zobaczenia 30 września :razz: Do zobaczenia:multi: Szczerze powiem że sie doczekać nie moge:evil_lol: Ola & Dianuśka napisał(a):Świetne fotki :) Urocza Biśka :loveu: Dziekujemy Karolina_Nett napisał(a):apropo agility... to wy się widzicie, a ja z kim się w październiku w gliwicach zobaczę? może jakiś sznaucerek się trafi?? oby :D aaaa... czy ktoś mi powie jak się robi tak żeby się dwa zdjęcia zlewały? :razz: bo ja to w grafice ciemna masa jestem :shake: beda wdzienczno :evil_lol::lol: Ja też chce sznaucerka w grupie początkujących!!:evil_lol: Mnie się nie pytaj, w ogóle nie wiem o co chodzi bo ja w takich sprawach i ogólnie w technice jestem zielona:eviltong: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='agaciaaa']Oj szalejesz z tymi fotkami, rozpieszczasz nas :loveu: chyba już to mówiłam, ale Biśka bródke ma coraz fajniejsza :loveu: Chcecie więcej?:razz: [quote name='Karolina_Nett']rudolek :loveu: Nett mało gdzie taki rudawy, jak już to bardziej brązowy, ale też nie za dużo ;) Moja (ma)ruda:loveu::loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']http://i7.tinypic.com/52x4it2.jpg swietne ..........takie miejskie.........heheheh witanko i pozdrawianko !!!!!!!!!!! :evil_lol: Witamy:loveu: Denerwuje mnie limit buzziek bo ciągle muszę moje posty dzielić............ Quote
Karolina_Nett Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 to jest limit?? ja tam za dużo nie używam, to nie wiem :D Mnie się nie pytaj, w ogóle nie wiem o co chodzi bo ja w takich sprawach i ogólnie w technice jestem zielona:eviltong: jak to się kiedyś mówiło, "witaj w klubie!" Cytat: Napisał Karolina_Nett rudolek :loveu: Nett mało gdzie taki rudawy, jak już to bardziej brązowy, ale też nie za dużo ;-) Moja (ma)ruda:loveu::loveu::loveu: ale ty wymyślasz, sznaucerki nie takie marudne, no chyba że mój wyjątek :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Sznaucerka-Balbina napisał(a):Chcecie więcej?:razz: Chcemy!!! :multi: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 agaciaaa napisał(a):Chcemy!!! :multi: To musicie poczekać:evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Śliczne zdjęcia;) http://i5.tinypic.com/4mx6wq1.jpg ładny profil:loveu: Balbinka taka wieeelka się wydaje;) Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 [quote name='Dobcia']Śliczne zdjęcia;) http://i5.tinypic.com/4mx6wq1.jpg ładny profil:loveu: Balbinka taka wieeelka się wydaje;) No bo ona jeeest wielka:evil_lol: 34,9 cm w kłebie:evil_lol: Quote
Pimpek Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Śliczne foty :cool3: Ale ja czekam na foty z uśmiechniętą Balbisią :diabloti: I to duuuuuuuużo - Balbisia w akcji proszę :diabloti: Quote
Kincia Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dobry :multi::multi: Balbi:loveu::loveu::loveu: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Żaglóweczki sobie po naszym jeziorku pływały:evil_lol: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nasze jeziorko:loveu: Ptaki:cool3: Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 I Balbi poluje na ptaki:evil_lol: Atak!! Quote
olifka Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 I wystraszona jamniczka bo napadł ja jakis potwór:diabloti: I z patykiem odpowiednim dla niej:evil_lol: Quote
Recommended Posts